Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamachu w Berlinie dokonał Pakistańczyk !

Polecane posty

Gość gość
Warszawa jest pełna ciapatych, są już wszędzie!!!! Idioci!!! Oni już tu są!!! Łapią się za Polki, a one naiwne idiotki dają się nabrać i rodzą im dzieciaki, prowadzą ich po meandrach urzędowych, a potem te agresywne sykinsyny twierdzą, że jesteśmy rasistami, a oni chcą korzystać z socjalu jaki daje Polska, a dostają sporo.

Gość gość
jest wymiana studencka,,wykształcony w Polsce ma trochę inna głowe,ale wyplenić się tego co mają zakorzenione nie da rady

Gość gość
nigdy nie widziałam polsi z takim ,to może ich nie tak duzo

Gość gość
Zapraszam do Warszawy do Złotych Tarasów, ale też do innych centrów handlowych BlueCity w sobote jest ciapackie, bo obok meczet, nawet Galeria Mokotów, zaś w okolicy metra Politechnika, Centrum, widzę ich codziennie.

Gość gość
pełno ciapatych jest w korporacjach. a takie naiwne proste polki to cóż, zobacza korposzczura z zabkami jak kosc sloniowa, perfumem i czysta koszulka polo i juz kisiel w nogach. x uwaga: uchodźcy w DEU boją się o swój los po zamachach

Gość gość
Na przykład na UW i UM pełno jest studentów muzułmańskich, wystarczy stanąć na przystanku przy Uniwersytecie Medycznym przy Trojdena i kilkora ciapatych, wystarczy pójść do BUW-u wieczorem, a pełno ciapatych.

Gość gość
ich jest dużo ,chodzilo mi ze nie widze par mieszanych,moze się ukrywają po kątach

Gość gość
Ciapaci uciekają od swoich zasyfionych muzułmańskich krajów, bo jest tam bieda i bezrobocie, zrobią wszystko aby tu przyjechać, bo Polska dla nich to raj, problem z tym, że to dzicz, złodzieje, gwałciciele, mordercy, i wojujący muzułmanie, którzy tylko sprawiają problemy, to dlatego TRZEBA ICH STĄD WYRZUCIĆ, i nie wpuszczać następnych!!!!

Gość gość
ja tez par nie widuje ale nagabywanie przeszlam, co ciekawe, oni sa na tyle rozbestwieni i pewni siebie ze lapia cie za reke, n********laja ze twoje imie w ich jezyku oznacza zrodlo madrosci, matka piekna bla bla i reszta p*****lekcji, a na koniec taki kozi cap caluje cie na sile w policzek. oni sa kur.ewsko pewni pomimo ze nie sa przystojni wielce. dziw, ze nasi polscy mezczyzni sa tak zahukani jesli chodzi o podryw.

Gość gość
nie wyobrażam sobie żeby mnie dotknął ,całował? jakaś łagodna jesteś

Gość gość
mi jak tak Polak nieproszony zrobi to ma z liścia

Gość gość
Moją znajomą kiedyś jakiś ciapaty (choć nie znam pochodzenia, nie wiem czy turek czy rumun itd. zresztą jeden pies) chciał zgwałcić w metrze :O Na szczęście udało jej się uciec.

Gość gość
a co mialam zrobic, s*******ac jak jakis wyplosz. 3 min pogadalam i odmowilam czesc. nie wyrwiesz mu reki jak cie zlapie.

Gość gość
A glupi PolSki poyebnany obywatej jeszcze grozi i wyzywa wlasciciela firmy od terrorystów...

Gość gość
łagodna jesteś,ja biłam kolegów w liceum za dokuczanie choremu,w jakim metrze?

Gość gość
wielka szkoda Polaka i ofiar... mógł Pakistańczyk swoich kumpli rozjechać..

Gość gość
14:05 Pewnie wyborca PiSu tylko oni tacy p**********i i chamscy :( chlop kuzyna stracił w bestialski sposób jego ciezarowka wykorzystana w zamachu a k***a chamy go obrazaja i grożą mu

Gość gość
W okolicach Rotundy i Złotych Tarasów jak jest cieplej to codziennie nagabują kobiety i Araby i Murzyni, to plaga!!!

Gość ZamachToRobotaCIA
Mam podejrzenie, że za zamachem stoi CIA, oni działają pod fałszywą flagą państwa islamskiego, sami ich stworzyli i koordynują napływ bandytów, czyli uchodźców do Europy!

Gość gość
szkoda kobiet, maja przekichane :( z brudasami.. trzeba opatentowac majtki antyg***tki a alarmem i wibratorami jako korki :x i gps sem

Gość hahhaah debil
ZamachToRobotaCIA dziś Mam podejrzenie, że za zamachem stoi CIA, oni działają pod fałszywą flagą państwa islamskiego, sami ich stworzyli i koordynują napływ bandytów, czyli uchodźców do Europy!..\ XXXXX kaczora tez wysadzili w smolensku :D:D:D czubku..

Gość gość
a może ktoś im powiedział że w tych okolicach stoją k***y ,

Gość gość
Co do Lecha Kaczyńskiego to był zamach, wiadomo, kto tego nie zrobił, czyli Rosja i Izrael, natomiast mówi się o Niemcach i USA, ale ja myślę, że jest jeszcze jedna grupa, która odniosła z tego dużą korzyść i byli oni inspiratorami, chociaż pewnie posłużyli się CIA/NSA

Gość gość
przekłamania na pewno są ,to wojna tych z najwyższych pozycji ,reszta to marionetki

Gość gość
na pewno usa sobie pogrywa jak im wygodnie

Gość AtakWBerlinieToTeżCIA
Z jakiegoś powodu, światowe media ignorują doniesienia o niezwykłym "odkryciu", choć informacja ma bardzo istotne znaczenie dla dalszego konfliktu w Syrii. Niektóre źródła podają, że w bunkrze we wschodniej części Aleppo znaleziono i aresztowano przynajmniej kilkunastu oficerów państw zachodnich. Ujawniono również tożsamość niektórych wojskowych. Wydarzenie miało miejsce 16 grudnia w godzinach porannych. Syryjskie siły specjalne wkroczyły do bunkru, gdzie ukrywali się oficerowie z Arabii Saudyjskiej, Izraela, Jordanii, Kataru, Maroko, Turcji i Stanów Zjednoczonych. Syryjski parlamentarzysta oraz przewodniczący Izby Handlowej Aleppo, Fares Shehabi, ujawnił imiona i nazwiska oraz przynależność państwową części z nich. Mutaz Kanoğlu – Turcja David Scott Winer – USA David Shlomo Aram – Izrael Muhamad Tamimi – Katar Muhamad Ahmad Assabian – Arabia Saudyjska Abd-el-Menham Fahd al Harij – Arabia Saudyjska Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Arabia Saudyjska Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Arabia Saudyjska Muhamad Hassan Al Sabihi – Arabia Saudyjska Hamad Fahad Al Dousri – Arabia Saudyjska Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordania Qassem Saad Al Shamry – Arabia Saudyjska Ayman Qassem Al Thahalbi – Arabia Saudyjska Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Maroko

Gość CIAwSyriiCIAwBerlinie
Organizacja Sieć Woltera powiadomiła, że jeszcze w dniu aresztowania zachodnich oficerów, zwołane zostało nadzwyczajne, zamknięte posiedzenie Rady Bezpieczeństwa ONZ. Informację w tej sprawie uzyskał również syryjski dziennikarz Said Hilal Alcharifi, który dodał, że wśród zatrzymanych są również brytyjscy, francuscy i niemieccy oficerowie. Jego zdaniem, powinno to ułatwić negocjacje z państwami, które próbowały obalić rządy Assada. Można zatem domyślić się dlaczego w ostatnich dniach Zachodowi tak strasznie zależało na wprowadzeniu zawieszenia broni w Aleppo. Można uznać, że zachodni oficerowie, którzy najprawdopodobniej wspierali tamtejszych terrorystów, po prostu nie zdążyli się ewakuować. Kampania zbrojna w Aleppo trwała kilkanaście miesięcy i dobiega już końca. Jest to z pewnością poważny cios dla tamtejszej rebelii, którzy narzekali na zbyt słabe wsparcie od Zachodu. Zaś Stany Zjednoczone, bogate państwa arabskie i kraje zachodnioeuropejskie powinny być teraz postrzegane nie jako wyzwoliciele, lecz jako agresorzy, którzy dzięki niejawnemu finansowaniu i dozbrajaniu zdestabilizowały obce państwo, przyczyniając się do śmierci setek tysięcy ludzi.

Gość gość
Atak w Berlinie ma zdestabilizować Europę, ale jak by nie było, muzułmanie to dzicz i powinno się szybko wyrzucić z Europy!!!

Gość gość
Dokładniej mówiąc Arabowie, Turcy, Pakistańczycy i Afrykanie niech wracają do swoich syfiastych krajów i tam są mordercami, gwałcicielami i bydlakami, a nie tu w Polsce!