Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłem że tylko kobiety z męską psychiką są zabawne

Polecane posty

Gość gość

Te o typowo kobiecym charakterze w ogóle nie są w ogóle zabawne, tylko pseudo-śmieszne, często też drętwe i mdłe.

Gość gość
Jestem kobietą i się z tym zgadzam.

Gość gość
Za South Parkiem aktualnie średnio przepadam. Bardziej mnie bawił gdy byłem młodszy.

Gość gość
Ale mają za mało estrogenu i na dłuższą metę nie nadają się.

Gość gość
a jaki to jest meski charakter? czy dretwi mezczyzni sa kobiecy?

Gość gość
Jesli testy na plec mozgu maja sens, to jestem zabawna :classic_cool:

Jaka to jest ,, męska psychika"? Pewnie chodzi o jakiś stereotyp, pytanie tylko jaki. -Dlaczego mózg mężczyzny jest cenniejszy niż mózg kobiety? -Bo jest rzadkością...

Gość gość
...Zauważyłem że tylko kobiety z męską psychiką są zabawne ... x To zupełnie logiczne, dla każdego cwela, który mężczyzną jest wyłącznie z nazwy. Takie zbabiałe c_i_o_t_y bez jajec, lubią poczuć silną rękę męskiego charakteru.

Gość gość
wg mnie baby są marudne małostkowe i zrzędliwe,umysł bardziej męski u kobiety da jej dystans ,osobiście rozmowy z kobietami mnie męczą ta potrzeba zwierzeń, szukanie porad,zawsze chce uciekać po 30 min ,z facetem rozmowa jest lekka ,zazwyczaj bez obciążania problemami osobistymi ,z humorem,nie narzucająca się ,prawie zawsze zabarwiona podrywem no ale to już czysta natura,zresztą na co komu relacja nieseksualna z drugą płcią,dla papli może tak,ja nie potrzebuje rozmów w takim wymiarze

Gość gość
ja zawsze wolałam towarzystwo meżczyzn, z kobietami rozmowa po paru minutach robi sie meczaca. obgadywanie peplanie bez sensu. teraz zmienilam prace i trafilam na same baby juz mi sie nie dobrze robi jak mam tam isc. nie wiem czy mam psychike meska ale na brak zainteresowania meżczyzn nie moglam nigdy narzekac. a moj partener nie wyobraza sobie byc z zrzedliwa baba jaka mial wczesniej

Gość gość
"Ale mają za mało estrogenu i na dłuższą metę nie nadają się." x to akurat nie ma związku z hormonami. po prostu tak się im ukształtowała osobowość.

Gość gość
a dlaczego ktoś ma męski umysł a inny kobiecy to ciekawy temat ,rysy główne osobowości są już u małych pędraków,na pewno są zdarzenia które doszlifują całość,zestaw hormonów też by miał wpływ ale skąd pewność co wpływa na produkcje hormonów ,w naturalny sposób ,może to potrzeba umysłu stymuluje wyrzuty dawek hormonów,gdzie się wszystko zaczyna,a może świadomość ma też pamięć wcielenia poprzedniego i teraz ma inne ciało,no ale to nie dla katolików