Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrupciaS

Mój mąż miał inną kobiete na tapecie w telefonie

Polecane posty

Gość KrupciaS

Witam mam 22 lata jestem od roku mężatką No o i mam pytanie . Miałam ostatnio nie przyjemne zdarzenie zauważyłam u męża w telefonie na tapecie inna kobietę . Wcześniej nic nie widziałam bo mąż za granicą pracuje . Mąż mówi ze to koleżanka... Nie wiem co myśleć przeraża mnie to ze mógł by mieć kogoś na boku . Mam z mężem 2 dzieci ... Co o tym myślicie

Koleżanka? Serio wątpię, aby to była koleżanka. Jeśli jakąś kobietę, to tylko Ciebie powinien mieć na tapecie, a nie koleżankę.

Gość gość
To raczej oczywiste, że to nie jest tylko koleżanka.

Gość gość
Ja mam pieniadze na tapecie w telefonie.

Gość gość
Na twoim miejscu bym go ochrzaniła za to, że myślał, że mu uwierzysz w tak głupie tłumaczenie. Koleżanka to to na pewno nie jest, a twój mąż uważa cię za idiotkę, jeśli myśli, że uwierzysz w takie tłumaczenie.

Gość gość
Idiotka z Ciebie jesli myślisz cokolwiek innego, niż fakt, że gościu conajmniej o niej ostro fantazjuje. Szkoda dzieci, ale może się nienaruc....ał jeszcze, może mu się już nie podobasz. Szkoda mi Ciebie

Gość KrupciaS
Tak myślałam że to nie koleżanka bo wyglądała zupełnie jak Jennifer Lopez.

Gość gość
Pamiętaj, że możesz mieć do niego pretensje tylko wtedy, gdy sama masz czyste sumienie. Jeśli Ty go zdradzasz, to nie oburzaj się gdy on też to robi. Ale jeśli Ty jesteś wierna, to też wymagaj od niego wierności.

Gość gość
Gosc na pewno jest w niej zabujany, ale fizycznie moze cie nie zdradzil. :P

Gość KrupciaS
Nie uwierzyłam w to wręcz szlak mnie trafia ale bawię się w jego zabawe

Gość gość
moja koleżanka miała podobną sytuacje. znalazła na tapecie zdjecie jakiejs kobiety. facet oczywiscie zaprzeczal ze to kolezanka i ze jej nie zdradza. po paru miesiacach zostawil maja kolezanke dla kobiety ze zdjecia

Gość gość
ok ok ale nie rozumiem tez dawania na tapete zdj swojej 2 polowki (to takie szczeniackie). jeszcze dziecko rozumiem, ale swojego partnera? toz go widzisz dzien w dzien i jeszcze na tapecie w telefonie. to sie takie nudne robi

Gość gość
Jesli pytasz o takie rzeczy, to tez mnie wcale nie dziwi, ze masz w wieku 22 lat dwoje dzieci :D