Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka jest alkocholiczką wszczyna awantury a pies się na mnie rzuca

Polecane posty

Gość gość

Już mnie pogryzl i nie wiem co dalej, wystarczy ze podniose głos jak ona sama zaczyna awanture i klnie, a on sie rzuca i gryzie juz mnie raz pogryzl. Co robić

Gość gość
Je*nij jej w cymbal

Gość gość
Uważaj koniar żeby sie ten pies wscieklizną od ciebie nie zaraził gnido!,alkoholiku.

Gość gość
Zeby mnie pies zagryzl. Chce sie wyprowadzić ale nie mam gdzie na razie.. dopiero od lutego.moge i tak zrobię

Gość gość
pies słucha serca swej właścicielki i dlatego się rzuca . Kup kaganiec i załóż mu , ale chyba właścicielka może to uczynić. Kup też sobie perfumy w areozolu i opryskaj się w czasie ataku psa . Pies nie jest przyjacielem , zgłoś pogryzienie na policji .

Gość gość
Ugryzl mnie tylko raz ale mocno bo to pies groznej rasy. Jesli to zglosze to jakie będą konsekwencje? Właścicielem psa jest moja siostra.

Gość gość
Nie jestem jego włascicielem,to bydle uciekło włascicielom z ogrodzenia .Mam dziure w spodniach.Widze ze juz ci psie moj kochany braciszek Patryczek z Marcinem przekazali info?Wiec ok .Od dziś koniec wszelkich kontaktow rodziną.! Myslisz dziadu że nie wiem ze znowu sprawdzasz czy ja to ja i czy tu jestem.?Jestem tu alkoholiku p******iny!Tak to jest czadami jak z koscioła trzeba isc z buta.

Gość gość
A awantura to dopiero bedzie bo widać jedna nie pomogła.!Wiem czyj jrst ten pies ale to nie twoja sprawa koniar .!

Gość gość
Za tą "alkoholiczkę"dziadu to widać muszę zrobić kolejną awanturę bo sie wpieprzacie w moje życie.Dobrze wiesz gnoju jebany że ja alkoholu nie trawię.Mam opisać jak wylądowałeś w AA czy jak Renata w gipsie była?Ja jak raz w roku z krzywą buzią wypiję kieliszek zs młodą pare to jest max!,wy walicie w kocioł dzień w dzień..stali bywalcy baru pod żołędziem.Jeszcze zaczynasz?Co cie kuzwa interesuje ze z corką na roraty chodzę?Nie twoja dziafu sprawa ,o swoją dupę sie martw.Nie życze sobie interesowania sie moją osobą a tymbardziej plotkowania na temat mnie czy moich dzieci z moją rodzną!

Gość gość
Niczego nie zgłaszam bo policja w tym kraju jest do bani.

Gość gość
I to własnie przez was jedynie przeklinam. .choć tego nienawidzę.