Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nie potrafię znaleźć inteligentnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Np jak jest jakas dyskusja polityczna to większość facetów biorących w niej udział jest inteligentnych i samotnych, ale kobiety kompletnie się do tego nie garna i wolą w jakichś klubach, na imprezach czy chatach

Gość gość
Zainteresowalas mnie takimi miejscami spotkan. Kola religijne itp fajna sprawa. Chcialabym religijnego mimo ze sama malo praktykujaca jestem. Kola naukowe to moze nir dla mnie bo to waska dziedzina.

Gość gość
23:56 Zainteresowalem. Jestem facetem!

Gość gość
23:47 No to według tego co piszesz jestem inteligentny.

Gość gość
Ale ja swojej samotnosci nie zabijam praca czy nauka. Jestem rozrywkowa. Wymagan tez nie mam z kosmosu.

Gość gość
To przepraszam :-) zainteresowales W dyskusjach politycznych lubie brac udzial chyba ze ktos jest mocno stronniczym fanatykiem :-)

Gość gość
Znajdziesz nie martw sie, najlepiej jak to będzie nieoczekiwane

Gość gość
Chociaz wydaje mi sje ze wielu facetow sie mnie boi. Nie gadam o kosmetykach i nie mam takich typowo kobiecych zainteresowan. Ogladam na yt duzo kanalow naukowych bo to mnie interesuje ktore sa ogladane w wiekszosci przez mezczyzn. Nie jestem jednak jakas dziewczyna nastawiona na nauke. Studiuje wiec duzo spotykam sie ze znajomymi.

Gość gość
Jak studiujesz to w czym problem? Na uczelni masz dostep. Trudniej jest komus kto nie studiuje, Bo poza studiami to ludzie nie poruszaja ciekawych tematow tylko jeden temat - KASA I PRACA

Gość gość
Nie martwie sie moze jeszcze jakos bardzo ale jednak doskwiera mi samotnosc. Chcialabym cos porobic razem, zakochac sie, zeby ktos sie o mnie martwił itp. Tego mi brakuje. Nie szukam tez na sile bo wiem ze wtedy nic nie znajde. Chce sie jednak pokrecic w miejscach gdzie mozna by kogos spotkac. Czy napisalbys mi cos wiecej o takich kolach religinych np?

Możesz się zapisać do jakiejś organizacji, poznać kogoś przez znajomych, galerie sztuki, popularne restauracje w mieście, eventy tematyczne. Na medycznej nie ma nikogo ciekawego?:O Powiedz znajomym, że kogoś szukasz. To nie wstyd, a może znają jakiegoś inteligentnego faceta, który by do ciebie pasował.

Gość gość
Studiuje kierunek na ktorym jest moze z 5 facetow. Spotykam sie ze znajomymi w wąskim gronie wiec tez ciezko poznac kogos nowego

Gość gość
Studia to ostatni dzwonek gdzie jako dorosla mloda osoba mozesz poznawac inteligentne osoby xodziennie. Pozniej juz tylko bedziesz spotykac tepych hooyow i prozne pisssdy

Gość gość
Hahaha nir strasz mnie :-). Mam nadzieje ze jeszcze gdzies fajnego poznam

Gość gość
Uwierz że nie ma...a jeśli jest to zajęty, zaobrączkowany albo jest moim asystentem...

Idź do teatru, na wystawę, umów się z koleżanką na koncert jazzowy, co wolisz. Jesteś młodą, ciekawą dziewczyną, nie jeden straci dla ciebie jeszcze głowę! Uszy do góry i zabieraj się do działania :) Nawet jak nikogo tam nie poznasz, to miło spędzisz czas i rozwiniesz swoje zainteresowania

Gość gość
00:06 Pewnie. Skontaktuj sie z najblizszym Cb duszpaaterstwem akademickim. Albo wpisz nazwe miasta i duszpasterstwa akademickie. Wyjda Ci rozne. Obejrzyj ich galerie, poczytaj czym sie zajmuja i wybierz takie ktore najbardziej Ci sie podoba. Napisz mail ze chcesz dolaczyc. Mozesz tez chodzic na kilka rownoczesnie. Nie ma jakis zobowiazan, oplat, atmosfera jest luzna.

Gość gość
A co na takich spotkaniacch sie robi?

Gość gość
SwiggitySwooty Dzieki wielkie za odpowiedzi. Z ktorejs rady na pewno skorzystam. Moze trafie tam na kogos przypadkowo :-)

Gość gość
00:13 A ty to co, coachem nie zostales to udzielasz rad Na babskim forum? W Grzesiaka sie bawisZ? Haha

Gość gość
00:14 Przez godzine sie kleczy i odmawia rozaniec.

Gość gość
Rady sa przydatne i widac ze zna sie na rzeczy. A ty glupim komentarzem tylko sie osmieszyles

Gość gość
00:18 Widac, ze latwo Cie kupic.

Gość gość
Tak, kupil mnie bo jestem mila gdy on jest pomocnym. Dajcie spokoj :-)

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby ludzie których spotykasz byli naprawdę mało inteligentni. Wszyscy mamy wysokie mniemanie o sobie i po prostu zawyżone(pomijam zaburzenia). Lepiej o sobie myślimy niż jest w rzeczywistości. W twoim przypadku podejrzewam coś w stylu "ale on ma głupie poglądy na to, zupełnie inne niż ja i jak tak można myśleć" co potem implikujesz jako : "jakiś głupek z niego".

Gość gość
Nie sądzę abym miała jakieś zawyżone mniemanie o sobie. Nie uważam się za super inteligentną a jedynie lekko ponad przeciętną mam inteligencje. Wiele osób mi o tym mówi, w życiu codziennym też to widzę w porównaniu z innymi. Nie pomyślcie że jestem zarozumiała bo absolutnie nie wywyższam się ani nie chwalę nigdy. Inteligencji innych nie oceniam po ich poglądach. Przecież to by było absurdalne. Ci których spotykam oceniam pod wzgledem wypowiedzi, wiedzy i umiejętnosci zastosowania tej wiedzy w praktyce. Często w rozmowie o faktach powszechnie znanych takie osoby nie wiedzą podstawowych rzeczy. Wtedy ciężko się rozmawia. Oczywiście spotykam również bardzo inteligentne osoby przy których ja czuje się głupia ale zazwyczaj sa albo zajęci albo nie w moim typie nie tylko pod wzgledem wygladu ale i np poczucia humoru czy stosunku do ludzi.

Gość gość
Dopiero parę miesięcy minęło od rozstania a już masz parcie i "gotowość". Daj sobie czas. Nie potrafisz być sama?

Gość gość
Potrafię być sama :). Nie mam parcia tylko czasem tego brakuje po prostu. Po rozstaniu nie chciałam być z nikim dlatego napisałam że teraz jestem juz gotowa iść na przód :)

Gość gość
No to żyj, korzystaj z życia a prędzej czy później ktoś się znajdzie. Specjalnie szukać i kombinować to mogą osoby albo cholernie nieśmiałe itd albo już dużo starsze, a nie młode dziewczyny ;)