Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata i nie potrafię znaleźć inteligentnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Od rozstania z moim byłym minęło kilka mc. Jestem gotowa na nowy związek. Poznaje facetów ale ciężko spotkać kogoś inteligentnego, zabawnego i wartościowego. Gdzie faceci szukają inteligentnych kobiet?? Może gdzieś tam się pokręce? :)

Gość gość
Ru.chalbym cie

Gość gość
Nie mialbys szans bo wlasnie jestes typem faceta od ktorego stronie :). Kultura i inteligencja przede wszystkim

Gość gość
Ja jestem jednym z najlepszych studentów na roku, zdobyłem wiele wyróżnień, ale nie mogę znaleźć dziewczyny, bo nie jestem przystojny. Dziewczyny nie szukają inteligentnych, tylko przystojnych, wygadanych i majętnych.

Może spróbuj za granicą? ;) Widzisz, nawet tu masz takie obraźliwe komentarze pod swoim postem... Na portalach randkowych też sami zboczeńcy, więc tam odradzam poszukiwania. Wszystko zależy od tego co cię interesuje, jakie masz poglądy na politykę, filozofię, fundamentalne sprawy etc. Poszukaj wśród ludzi, którzy podobnie do ciebie patrzą na świat.

Gość gość
No wlasnie sprobuj na zachodzie, tam masz mnostwo imigrantow (lekarze, prawnicy, profesorowie itd.)

Gość gość
Ale bzdury piszesz!!! Inteligentna dziewczyna szuka inteligentnego faceta. Jesli obracasz sie wsrod glupich to sie nie dziw ze cie nie chca. Poza tym oceny nie swiadcza o inteligencji. Moze duzo kujesz a ogólnie jestes nudny i nieusmiechniety?

Gość gość
Ja znalazlam i okazal sie gejem ;*(

Gość gość
Za granicą? Oszaleliscie :-). Wolałabym polaka. Ciezko mi ogolnie gdzies szukac bo nie wiem gdzie :-). Wsrod znajomych wiekszosc zajeta lub taka ktora do mnie nie pasuje. Na portalu randkowym sie boje bo to jednak ryzyko jakichs zbokow.

Gość gość
Haha, gej to tez smiesznie :-). No ogolnie porządnego faceta jest bardzo trudno znalezc. Moze tez dlatego ze wiekszosc facetow uwaza kobiety za malo inteligentne z czym sie zgadzam bo naprawde jest masa idiotek tak samo jak masa kretynow.

Gość gość
Nie jestem nudny. Znam się na wieku tematach. Nie jestem typem imprezowym i nie mam dużo okazji do spotkania dziewczyn. Uczę się dużo, ale jestem inteligentny. Bez tego nie byłbym laureatem olimpiady matematycznej w liceum. Mam słabe rysy twarzy i to jest moje największe przekleństwo.

Gość gość
W sumie fajnie jakby sie wypowiedzili wartosciowi i inteligentni faceci gdzie oni szukaja badz znlezli dziewczyny?

Gość gość
Haze, ale masz cieple kluchy...

Gość gość
Do 23:35 Nie szukamy :-)

Gość gość
Kurwa nie ten temat! :D

Gość gość
Nie wierze w to ze przez jakies tam rysy twarzy nie mozesz nikogo znalezc. Widuje mase zwiazkow ze facet wyglada jak quasimodo a idzie z ladna dziewczyma :-). Nieśmiałość i brak zycia towarzyskiego to powod.

To był żart moja droga; ironia : jak w Polsce nie da rady, to może za granicą. Ale całe szczęście nie trzeba było długo czekać, a już w komentarzach pojawił się nasz polski kandydat aspirujący na miano ,,inteligentnego amanta". Wymieńcie się kontaktami, kto wie, może zaiskrzy:)

Gość gość
Jak to nie szukacie?

Gość gość
Hahaha a co to zq inteligentny amant? Jakis znany na forum. Ja tu malo bywam wiec nie kojarze jego innych wypowiedzi

Gość gość
Nie szukamy bo nie ma sensu.Znalezc ladna i naprawde inteligentna do tego taka ktorej bedziemy sie podobac jest praktycznie niemozliwe.

Gość gość
A co to dla Ciebie znaczy inteligentny?

Gość gość
Kilka razy próbowałem przełamać nieśmiałość, ale gdy kilka dziewczyn mnie odrzuciło to się zraziłem i trudno mi teraz zagadać do dziewczyn. Gdy jest się brzydkim to ludzie automatycznie przypisują Ci same złe cechy. Autorka tematu może sztuka inteligentnego, ale i pewnie też zarazem przystojnego i najlepiej jeszcze bogatego.

no fakt, rzadko bywam, nie kojarzę ludzi. Jakie masz zainteresowania? Pokręć się w miejscach, w których można spotkać ciekawych ludzi, zawsze większe prawdopodobieństwo trafienia na takiego, który spełnia oczekiwania.

Gość gość
Inteligentny tz potrafiacy wykorzystac wiedze szkolna, zyciowa itp w praktyce. Potrafiacy logicznie myslec. Potrafiacy zachowac sie w danej sytuacji i z ktorym mozna porozmawiac na wiele tematow. Jakas wiedza o swiecie itp jest potrzebna. Nie wyobrazam sobie rozmawiac z kims i nagle on nie wie jaka jest stolica hiszpani itp. Inteligencja to takze sposob wyslawiania sie. Przede wszystkim poprawnosc a nie jakieś poszlem

Gość gość
Chcesz poznać inteligentnych facetów? Banal. Zapisz sie do jakiegoś kola naukowego, wlacz sie w kluby dyskusyjne, warsztaty w domu kultury, klub miłośników książek, wydarzenia kulturalne organizowane przez biblioteki. Mozesz tez wlaczyc sie w jakies ruchy i kola religijne, pisze serio. Szukaj takich gdzie jest nastawienie na aktywność spoleczna i dyskusje. Będąc w duszpasterstwie akademickim poznałem mnóstwo wartościowych, inteligentnych osob. Studentów medycyny, doktorantów, inżynierów itp. I nie musisz byc szczególnie religijna, ja nie jestem. Wystarczy chcieć wyjść do ludzi i byc dobrym. Szans jest ogrom, nie żyjemy w ciemnogrodzie. Inteligentnych facetów jest ogrom, tylko trzeba szukac w odpowiednich miejscach. Na pewno nie będą to suto zakrapiane imprezy w klubach, tam tylko spotkasz napalonych wieśniaków. Jesli jestes z dużego miasta takich okazji o których napisalem jest cala masa.

Gość gość
Mam 23 lata, studiuję medycynę, jestem dość ładna, zabawna, mam wspaniałą rodzinę, jestem dość majętna z domu, wszyscy się śmieją że dobra partia ze mnie a ja? Ja jestem sama! Nigdy nie miałam nikogo. I jak tu żyć?

Gość gość
Oczywiscie ze szukam inteligentnego i przystojnego ale to nie znaczy modela. Chce takiego ktory dla mnie bedzie modelem. Ktory mi sie sposoba. Czasem jest tak ze ktos mi sie nie podoba ale jak sie odezwie to jestem zauroczona i zaczynam dostrzegac w nim piekno np silne rece czy ladne wlosy itp. Co do bogactwa... ciezko powiedziec. Wazne zeby byl ogarniety zyciowo. Nie musi zarabiac milionow, jesli studiuje to w ogole nie musi zarabiac. Wazne zeby nie byl jakims nieogarem ktory nie bedzie potrafil sie zaopiekowac rodzina

Gość gość
inteligentna kobietę jest chyba znaleźć jeszcze trudniej. faceci są bardziej inteligentni ale najczęściej też bardziej niedojrzali no i lubią szukać doznań dlatego trzeba trochę wysiłku by takiego utemperowac. no i to że facet jest zboczony to nie znaczy że nie jest inteligentny

Gość gość
A w jakich miejscach kreca sie ciekawi ludzie? Ja jestem towarzyska czesto chodze gdzies ze znajomymi tylko ze nikt sam nie zagada ani ja nie zagadam chyba ze w jakims pubie z parkietem ale tam raczej niefajni faceci.

Gość gość
Jesteście same bo: A) jesteście egoistkami-narcystkami B) macie nierealne oczekiwania Duzo samotnych lubi sie użalać nad sobą, pieścić ze swoja samotnością i zwracać na siebie uwagę calego świata. Samotność moze przerodzić sie w wygodę i egocentryzm. Ja tez kiedys bylem samotny, obwinialem za to wszystkich tylko nie siebie. Myslalem, ze to inni przyjda do mnie, a to trzeba sie pochylic do drugiego. Dziewczyny uciekaja w nauke, prace, kariere zeby stlumic samotnosc. To jest tylko proteza, iluzja, ktora nie zastapi faceta. Znam pelno wybitnych I uzdolnionych kobiet, ktore doskonale sobie radza w swiecie zawodowym, ale ukrywaja swoje oblicze Bo w sercu bol i pustka... Czlowiek szczery i szczesliwy nie ukrywa i nie boo sie swoich uczuc...