Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętam jak byłaś we mnie zakochana

Polecane posty

Gość gość

Fajnie wtedy było

Gość gość
ja też pamiętam jak wtedy mi fajnie było, potem to już tylko psułeś i odechciewało mi się ciebie.

Gość gość
Niestety nie zadbałeś o naszą relację i miłość się skończyła.

Gość gość
Dostała solidnego kosza i po sprawie. Nie tęsknię

Gość gość
byłam i jestem nadal

Gość gość
nie bylam

Gość gość
19:10 Sam dostał kosza a teraz mu zostało tylko już kłamanie na kafe.

Gość gość
Jakby nie dostał kosza, to by go tu nie było. Gr***ałyby sobie gołąbeczki na fejsbuniu albo smsowo. A tak? Jak ktoś wpada na kobiece forum szukać kobiety, to znaczy, że już ją przegrał. Boli go to i o tym wciąż pamięta, więc o tym pisze, ale zmieniając historię. Z większą korzyścią byłoby dla was pogodzić się z tym, co "było, minęło" i wyciągnąć wnioski.

Gość gość
To nie moja wina ze ja stracilem

Gość gość
A czy to ważne? Straciłeś. To przeszłość. Było, minęło. Jak zamiast w jej skrzynce teksty lądują tutaj, to już nie masz na co liczyć. Gdyby było jeszcze co ratować, zebrałbyś się w sobie i pisał na jej numer. Wygląda to tak, jakbyś ją zdradził lub oszukał. Jakbyś był wobec niej w porządku, to byś w ogóle tu nie pisał tylko od razu uderzał do niej.

Gość gość
23:26 Jak nie umiesz się przyznawać do swoich win i za nie pokutować, to nie zabieraj się za żadną kobietę. Takie bajeczki to są dobre dla przedszkolaków.

Gość gość
Po co mam Ciebie kochać? Przecież Ty wszędzie we wszystkim widzisz jakiś podstęp i kłamstwo nie ufasz mi kompletnie. Chociaż jestem Ci wierna i szczera. Mam już wszystkiego dość. Nara znikam z twego życia. Jak widzisz marzenia się spełniają. Nie napiszę już więcej. Ani na żywo, ani tutaj. Nie mam sobie nic do zarzucenia, a Ty mi co chwilę coś nowego chociaż ja nie robię nic złego. Mam tego wszystkiego dość. Nara.

Gość gość
23:43 Wszystko fajnie, ale to nie o tobie. Jesteś jakimś botem chyba. Nie można być tak naiwną.

Gość gość
Albo "ona to on", czyli trans przeżywa miłość w pojedynkę i rozbija ją na dialogi.

Gość gość
Z jednym się nie dyskutuje. Gdyby autor był w porządku, tematu by nie było albo pojawiłby się w smsie. Jakiś toksyczny typ spod ciemnej gwiazdy zawsze pokrzywdzony, zawsze bez winy, z wyuczoną bezradnością.

Gość gość
23:43 Jeśli nie jesteś botem ani autorem-transem, to nie psuj kobietom reputacji na tym forum i nie odpisuj obcym, których nawet nie znasz. Jeszcze sobie pomyśli, że to do niego i zrobisz jakiejś dziewczynie niedźwiedzią przysługę, E, A, czy jak ci tam. Od takich spraw są telefony, maile i media społecznościowe. Mężczyzna, który jest mężczyzną, umie z tego korzystać.