Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam masochistyczne i uległe upodobania względem kobiet. I jest mi z tym ciężko.

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ w moich okolicach brak takich Pań. A z naturą wygrać się nie da. Można ją jedynie kontrolować, ale jest w tym poczucie mocnej frustracji.

Gość gość
podaj maila. jestem kobieta.

Gość gość
to szukaj w nie swoich okolicach. Jakby każdy szukał tylko w swojej okolicy, to mało kto w ogóle by coś ciekawego znajdował.

Gość gość
Wolę pisać tutaj. Pisanie kończy się na niczym. Potrzebne są konkretne działania. Myślę często nad przeprowadzką, ale się jeszcze zastanawiam.

Gość gość
ale mieszkasz na jakimś odludnym terenie?

Gość gość
Mieszkam w mieście, na Podkarpaciu. Ale nie ma tutaj takich kobiet, bo sprawdzałem na portalach poświęconych BDSM/Femdom. Jedynie zostają większe miasta.

Gość gość
cóż, myślę, że takich kobiet jest w ogóle bardzo mało, a większość z nich to pewnie jakieś prostytutki, które wcale tego nie lubią, tylko robią to za pieniądze.

Gość gość
Facetów masochistów uległych również. Jest to nisza w każdym bądź razie. Jedyna opcja to przeprowadzka.

Gość gość
myślę, że niestety więcej jest tych facetów masochistów, niż kobiet czerpiących autentyczną przyjemność z dominacji i klimatów bdsm. Zdecydowana większość kobiet jest uległa w seksie, nawet tych, które w życiu zawodowym i na co dzień są dominujące, często chcą same być ostro zdominowane w łóżku przez faceta.

Gość gość
Masochistów jak i dominujących jest w świecie bdsm mało, zwłaszcza chcących naprawdę to praktykować, niż tylko sobie dogodzić na filmie. Chociaż więcej znajdzie się tzw więcej napaleńców, którzy mają fałszywe konta, aby sobie pogawędzić.

Gość gość
hm... skoro nawet tutaj nie chcesz maila podac, to jak ktokolwiek nawet chcacy, jak ja, ma nawiazac kontakt?

Gość gość
To bezcelowe. Założyłem temat, żeby przedstawić swoją gorycz. Teraz uciekam. Może jutro tutaj zajrzę :). Dobranoc

Gość gość
Obyś poczuł się lepiej:) Pomyśl nad poszukaniem intetesujacej osoby przez jakiś portal. Może ona przeprowadzi się w przyszłości do Ciebie lub zamieszkacie razem gdzieś w nowym miejscu. Najwazniejsze to zbudować wiez, aby móc poznawać się i odslaniac swoje pragnienia.