Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe ze poroniłam?

Polecane posty

Gość gość

Spalam ze swoim partnerem ok 3 tyg temu i po jakoś 10 dniach podejrzewałam ciąże ale zwlekalam z testem i przez ostatni czas miałam bardzo dużo stresu i nerwów Cykl miesiączkowy jest u mnie regularnie co 28 dni i okresu oczekuje na początku stycznia jakoś Wczoraj znowu sie podenerwowalam i dostalam obfite krwawienie i co jakiś czas miałam bardzo silny ból w podbrzuszu Mogłam poronic? podejrzewalam ciążę ponieważ miałam jakoś 8 dnia lekki bol w macicy,miałam lekki upław tez co dziwne krwią ale to bardzo lekki i tylko raz, zobaczylam zmiane w piersiach na większe, nie wiem czy nie za wcześnie ale miałam nudności wieczorami i strasznie mnie drażnily zapachy nie które i migoczące światełka na choince

Gość gość
Zamiast pisać tutaj lepiej idź do lekarza kobieto Tu ci nikt nie odpowie czy poronilas

Gość gość
tutaj nic nie gra w tej twojej opowieści cykle 28-dniowe, następny zaczyna się na początku stycznia. Czyli ostatni okres dostałaś jakoś któregoś grudnia, powiedzmy 5. Stosunek był 3 tygodnie temu - 1 grudnia. Czyli przed okresem??? Po stosunku był okres i Ty się zastanawiasz nad ciążą??? Masz 16 lat czy mniej??? Ręce opadają.

Gość gość
Pewnie jakaś małolata pisze bo nie wierzę że dorosla kobieta może być az tak głupia