Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem z kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

jestem na urlopie od wczoraj. moje obowiazki miala przejac kolezanka i mielismy o tym porozmawiac w poniedzialek. Ona zachorowala i nie przyszla do pracy. Napisalam dla niej liste zadan. Juz zobaczylam na moim sluzbowym telefonie, ze taka lista jest nie do przyjecia. 1.Po pierwsze nie zrozumiala czegos i musiala zadzwonic do jednego z naszych podwykonawcow. Dla niej to jest problem bo ona powinna miec krok po kroku wszytko wytlumaczone. Jak dla mnie to jest smieszne, gdyz telefony z podwykonawcami to dla nas codziennosc. 2. Brakowalo loginow do systemow na mojej liscie. Loginy leza na serwerze. Ona doskonale o tym wie, ale twierdzi, ze powinnam je umiescic na liscie. 3.Musi wypelniac pewien raport. ktory takze robila w sierpniu. Dla mnie bylo jasne, ze ona wie jak sobie z tym poradzic. Jednak nie. Jeszcze specjalnie z domu pisalam dla niej instrukcje. 4. Nie zrozumiala dlaczego ja cos tam nanioslam w systemie. To samo robilysmy miesiac temu razem. Dzisiaj ona tego nie rozumie. Czy ja cos robie zle czy ona jest leniwa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować