Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie szczerze czy SMAKUJE Wam jedzenie w Kfc lub McDonaldzie.

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to, czy tam jadacie, bo wiadomo, że to kaloryczne i niezdrowe. Interesują mnie jedynie walory smakowe. Ja przyznaję sie bez bicia, że uwielbiam mimo, że na co dzień jej kuchnię zdrową i bez ulepszaczy.

Gość gość
McDonald nie smakuje mi - tylko lody mają fajne, ale KFC jak najbardziej (ta chrupiąca panierka ma w sobie to coś).

Gość gość
W Macu mi smakuje, od biedy jak np. jestem w trasie, a nie ma gdzie indziej zjeść, KFC nie lubię. Ogolnie staram sie jesc rzadko w fastfoodach

Gość gość
Też nie lubię Kfc a jak chodzi o Maca to niestety mi smakuje.

Gość gość
Normalnie nie jadam kurczaków, ale nuggetsy z maka, czy skrzydełka z kfc bardzo lubię i zdarza mi się zjeść raz na kilka tyg.

Gość gość
jak KFC uwielbiam, chociaż na co dzień jem zdrowo od czasu do czasu sobie pozwolę, smakuje mi tam wszystko, natomiast Mak mógłby dla mnie nie istniec

Gość gość
A w ogole nie wiem co ludzie widzą w tym KFC, mnie tam nie smakuje zupełnie nic :O Może tylko plus dla panierki, ale generalnie to wcale jedzenie tam nie jest dobre jak dla mnie oczywiscie, tym czasem wielu ludzi uwielbia tam jadać patrzac po kolejkach

Gość gość
Mnie KFC kiedyś bardziej smakowało, niestety smak tego jedzenia bardzo się pogorszył, zwłaszcza odkąd wrpowadzili te kubełki za 10 zł. Natomiast w McDonald'sie dobre sa nuggetsy, ale frytki to jakaś porazka.

Gość gość
*tymczasem - mialo byc

Gość gość
Ja w Macdonald's zawsze praktycznie kupuję cheeseburgery (choć kiedys chyba były jakieś lepsze) albo nuggetsy :)Ale ogolnie to świnstwo niestety

Gość gość
mi w maku to mięso (czy raczej mielonka) nie smakuje. Nie wiem, może teraz wprowadzili coś co widać, ze jest mięsem, ale jeszcze 1-2lata temu to po prostu paskudne było w KFC kurczak jest smaczniejszy (ja akurat kanapki wolę niż same kubełki), a w Burger Kingu wołowina jest lepsza (chociaż kurczak też jest spoko - gorszy od KFC, ale lepszy od McDonald)

Gość gość
Ja lubię chikkera Z maca ;)

Gość gość
Nie smakuje mi ,ale i tak jest lepsze niz tradycyjne wigilijne potrawy i zaznaczam ze w wielu miejscach jadałam, po prostu wigilijne jedzenie jest dla mnie okropne samo w sobie te połaczenia smaków, okropienstwo

Gość gość
W KFC nigdy nic nie jadłam, więc nie mam zdania. W Macu smakują mi lody, kawa oraz te ciastka smażone. Kanapek za wiele nie próbowałam, ale znam hamburgera, cheeseburgera i tą trzecią z kurczakiem i powiem, że są słabe. Sucha buła, jakiś wiórowaty kotlet, dwa plasterki ogórka i trochę ketchupu, plasterek sera topionego i tyle. Serio to Wam smakuje?

Gość gość
Ja uwielbiam, niestety. Moja ulubiona kanapka to wieśmac. W kfc byłam tylko 2-3 i tylko jadłam tam tortillę. Tez mi smakowała. Ogólnie gotuje bez kostek i polepszaczy, staram sie jeśc zdrowo, ale takie śmieciowe żarcie jest idealne dla mnie.

Gość gość
Tylko jak jestem pijana :D

Gość gość
Ja też uwielbiam i to jest moja zguba :(

Gość gość
Uwielbiam niestety... cale szczescie ze u mnie nie ma ani maca ani kfc wiec jem raz na jakis czas

Gość gość
Na kacu ujdzie. Na trzezwo nie przelkne. Gorzkie wszystko

Gość gość
Jem czasami, szczerze, to wiecej papieru tam niz smaku. Nabieram sie na reklame czasami, a potem sie dziwie ze jem takie nic.

Gość gość
Mc donald mi smakuje, kfc też ale tam unikam skrzydełek i nóżek, ogólnie kawałków kurczaka z kośćmi

Gość gość
Z Mc smakują mi tylko frytki, shakei i lody, a z KFC kukurydze. Reszta nie.

Gość gość
Kfc za bardzo nie lubię. Za to z maca uwielbiam frytki i cheesburgera.

Nie. Nie znoszę go. Raz byłem zmuszony zjeść hamburgera w trasie, brrr. A te okropne frytki... Z niezdrowego żarcia uzależniony jestem od pizzy i zapiekanek.

Gość gość
mi (niestety ) smakują te frytki zakręcone z maka z tym sosem śmietanowym :(

Gość gość
Mi też niestety to smakuje...

Gość gość
Lubię od czasu do czasu, ale bez jakiś ochów i achów. Wolę Mcdonalda. Jak już jestem to zamawiam zestaw klasyczną tortille, herbatę z cytryną i sałatkę taką małą, której w sumie nic nie ma, ale lubię ją z sosem czosnkowym. Lubię też wieśmaca. Za czasów studenckich pracowałam w macdonaldzie w Krakowie na Floriańskiej to wiem jedno, jedzenie może nie zdrowe,ale jest czyste i przestrzegano tam higieny chyba jak nigdzie w restauracjach.

Gość gość
Maca na swoja zgube uwielbiam, kfc mi nie smakuje za bardzo (probowalam tylko kanapek i tortilli) ale czasem zjem jak do wyboru mam to albo kebaba.

Gość gość
w Macu jest smaczniej i delikatniej - jeśli ktoś lubi na ostro to Kfc polecam .. osobiście wolę Maca

Gość gość
W KFC tak, w McDonalds nie. I ma całe szczęście KFC nie ma u mnie w mieście :D