Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mozna nie pracowac

Polecane posty

Gość gość

i byc na utrzymaniu faceta , czy na odwrót :o

Gość gość
są takie pasożyty niestety, pod mur takich leni, no chyba że kobieta która dzieci wychowuje to co innego, ale reszta..... bezużyteczne śmieci

ja nie pracuje bo odziedziczylem po tacie mieszkanie dwupokojowe w Sopocie i co miesiąc z wynajmu zgarniam na spolke z matula spora sumke a za samo miejsce parkingowe 400zl na mc :D🖐️ ojciec byl narkusem i zmarnowal mi zycie ale przynajmniej wynagrodził mnie to po śmierci. choc go wcale za to nie winie cierpienie zmienilo moje zycie i doświadczyłem czegoś czego warto doświadczyć Nirguny Brahmana umyslu absolutu. Widzicie? widzicie kogo wybral najwyższy? mnie.

Gość gość
Wunajmujesz to mieszkanie cały rok czy tylko w sezonie?

gość dziś to ty jesteś śmieć ludzie nie maja wolnej woli sa tak podatni na manipulacje i zdolni wszyscy do najgorszych rzeczy III w sw i kazda kolejna bedzie tego dowodem ktos kto jest taki jest efektem warunków jakie go ukształtowały i nie jest niczemu winny.

jesli cywilizacja tworzy takie jednostki chore spoleczenstwo i je niszy i jeszcze oczekuje od jednostki pracy na rzecz niszczenia kolejnych pokoleń to kto jest tu zly? ja spotaklem osobe przebudzona pijaka i bezdobnego to jego Absolut wybral a nie tych ktorzy zyja praca. bo taki czlowiek ma cos czego ci nie maja czas na myslenie

choc praca sama w sobie zlym nie ejst ale jesli ktos nie potrafi pracowac to niech nie robi tego czego nie potrafi.

Gość gość
Ale co Ciebie obchodzi, dlaczego ktoś nie pracuje i jest na czyimś utrzymaniu. W razie czego to te osoby będą miały problem a nie Ty.... więc o co ta spina....

Gość gość
akimke dziś i tak jesteś bezużytecznym śmieciem i pasożytem, nie produkujesz żadnej wartości dla nikogo, coś jak politycy

Gość gość
Do akimke czy wynajmujesz to mieszkanie przez cały rok, jeśli tak to jak jest w sezonie gdzie doba kosztuje min 250złotych?

Gość gość
Kto nie pracuje musi biedę klepać. Ale niech każdy żyje jak chce.

gość dziś akimke dziś skad wiesz czy mam możliwości pracować może ich nie mam i dalej bede śmieciem? kalekę tez nazwiesz śmieciem? przeciez jest niepotrzebnym pasożytem. najpierw jak społeczeństwo chore poprzez manipulacje systemu ozdrowieje wtedy będziesz miał prawo mnie nazywać śmieciem. tylko wtedy kiedy społeczeństwo będzie normalne a to, ze tak myslisz postrzegasz wszystko przez swoje filtry doswiadczenia ty pewnie dzieki pracy osiagnales cos i uwazasz jak uwazasz, ale dopiero zamienienie sie z kims miejscami moze zmienic twoje myslenie. skad wiesz kimbylbys na kogos miejscu? wiesz to na pewno? bylbys ta sama osoba z takim podejscie? hmm

gość dziś Do akimke czy wynajmujesz to mieszkanie przez cały rok, jeśli tak to jak jest w sezonie gdzie doba kosztuje min 250złotych? staram sie wynajmowac ludziom na dluzej . zalezy kto sie trafi doba 250 zl? hmm chyba trochę przesadzasz wynajmuje na 3 maja najlepsza okolica i chyba najdroższe mieszkania ale biore na czysto za miesiąc coś kolo 2000zl tak można więcej, ale warto postawic na pewna osobę niż polasic sie na większa kase od rozpuszczonej studentki balującej i rozwalającej chatę :P wynajmy tez kosztuja po roku juz wymaga odświeżenia - malowania naprawa usterek to tez nie bajka i ciagle telefony od agencji natarczywe te agencje 😠

Gość gość
Nie przesadzam co roku jestem w Sopocie i wiem ile w sezonie kosztuje wynajem mieszkań (które i tak są tańsze od hoteli) i 250 za dwupokojowe to b.tanio Sopot jest (w sezonie nie wiem jak w innych miesiącach) najdroźszym kurortem w Polsce jest droższy od Zakopanego.

mozliwe nawet z tymi 250zl. ale ja nigdy nie wynajmowałem na tak krótkie okresy tylko rodzinie za darmo z daleka na 7 dni. ale jak sie poszuka to nawet 5 km od Sopotu w pensjonacie znajdziesz dobe za 40 -30 zl ... 250 zl to masakra. szukają jeleni albo mowisz o drogich hotelach

Gość gość
Akimke ma rację. Ja nigdy nie pracowałem i gardzę ogólnie pracą. Praca to niewolnictwo, a przez prace nie miałbym czasu na swój wzrost duchowy. Mnie sporo batów w życiu doprowadziło do przebudzenia. Może nie ****ałem, może nie miałem dziewczyn, ale mam to co najważniejsze.

Gość gość
A ja nie pracuje i mam więcej kasy niż wy które pracujecie. Ale żeby mieć bogatego meza trzeba być z******ta jak ja.