Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta zakochana może się odkochac od tak z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość

Jesli facet cos zrobi nie tak

Gość gość
Jeśli facet coś zrobi nie tak nie raz i nie dwa to tak

Gość gość
Po co jej debil.

Gość gość
Kobiety zazwyczaj odkochują się z dnia na dzień, nawet jeśli facet nic nie zrobi... wystarczy że w jej zasięgu pojawi się inny facet, zwłaszcza taki który w jej wyobraźni będzie lepszy niż obecny :P

Gość gość
tylko bardzo młode i niemądre dziewczątka tak mają

musiałby jej zrobić straszliwe świństwo a nawet wówczas człowiek szarpałby się jeszcze jakiś czas z uczuciami albo to nie była miłość jeśli odkoch.uje się w kimś z dziś na jutro. nie ma opcji.

Gość gość
Może się nagle zrazić i zerwać kontakt, po co się użerać z kimś, kto nie rokuje?

Gość gość
Tak od razu nie, ale na swojego dobra aby nie cierpieć z miłości mogą zerwać kontakt lub go oziębić

Gość gość
Ja się odkochuje bo mój facet nie zabiega o mnie, nie stara się. ja bym mu nieba przychyliła a on ma na wszytsko wyjebane, nie czuje ze mu zależy wiec się wycofuję.

Gość gośćhh884vbhu
Jesli facet notorycznie kłamie manipuluje albo ma za długi język,jest tchórzliwy albo niezdecydowany..zdradza prywatnosc albo tajemnice ,osacza i wtrąca sie albo ustala sprawy pomijajac partnerke to obrzydnie nawet bardzo zakochanej w nim dziewczynie...z dnia na dzien nie jest mozliwe zeby ktos sie odkochał..druga osoba musi długo zawodzić albo ranić zeby mi zbrzydła

Gość mogłam ksiezniczką jego być
Kochałam dwa razy i faceci zawodzili mnie wielokrotnie...odpusciłam i przejrzałam na oczy dopiero po kilku latach...obaj byli zamozni ..mimo tego odeszłam bo jeden miał pociąg do innych kobiet a drugi do hazardu i alkoholu..oprócz tego obaj niewierzący a ja mam swoje wartosci..dzisiaj jestem ze skromnym przecietnym chłopakiem wierzącym praktykującym,uczciwym bo wiele razy go sprawdzałam,wiem ze to nie ok ale przez tamtych nie potrafie do konca zaufac nikomu..

Gość gość
Tak..baby to chuje..jak zobaczy ze inny ma grubszy portfel to milosc do tego pierszego okazuje sie ze jednak nie była miloscią a pomyłko zwykłą

Gość Mikky42388j
Jesli była naprawde zakochana to nie bedzie w stanie sie odkochac po jednej a nawet dwóch sytuacjach w których facet zrobił cos nie tak..znam dwie kobiety które po wielokrotnych zdradach odeszły od facetów ale kochają ich nadal tyle ze nie wyobrazają juz sobie z nimi zycia i wolą byc same...

Gość gość
Kobiety odchodzą do mężczyzn o grubszym rozumie a nie portfelu.

Gość gość
Ja dwa razy miałam sytuacje w której mój facet mnie nie obronił,wlasciwie zbagatelizowal całą sytuacje,do tego kilka razy dorwałam go na kłamstwie i przeglądaniu moich osobistych rzeczy tez smsów maili mimo ze zawsze byłam uczciwa. .czuje niechęc do niego,przestalam sie przytulac,ostatnio złapałam sie na tym ze podobają mi sie inni...nie wiem co dalej,mam wrazenie ze przestał mnie pociągac

Gość gość
01:01 Zerwij. Sam ma coś na sumieniu na pewno.

Gość Anita z Wawy
Z dnia na dzien raczej nie ale miałam tak ze wydawało mi sie ze kocham mojego mezczyzne mimo ze był troche dziecinny,typ rozrywkowy i na imieninach poznałam kolege taty mojej kolezanku..ustatkowany starszy pan typ gentelmana szarmancki elegancki poukładany zrównowazony..jakby piorun we mnie strzelił...pomyslałam sobie ze chciałabym miec takiego męża,troche zastepujacego mi ojca,dającego poczucie bezpieczenstwa..ze ten z którym jestem to pomyłka,ze jest niedojrzały...patrzył na mnie ale nie wiem czy cos z tego będzie bo facet jest po rozwodzie a z tego co wiem bardzo kochał byłą..ona jego zostawiła dla młodszego

Gość gośćmatyldkaaa
Nie moze..kocham nadal byłego 10 rok mimo ze zrobił mi dużo krzywdy,faceci spokoju mi nie dają bo jestem ładna wygadana inteligentna a ja nie chce zadnego z nich,sprawa nie jest prosta bo były miał tez dużo zalet i po swojemu pewnie mnie kochał,zerwałam z nim ale on nie odpuszcza,zna mnie dobrze i wie ze coś jeszcze czuje,powiedział ze zrobi wszystko zebym do niego wróciła tyle ze ja nie potrafie mu juz zaufać ale na innych tez nie zwracam uwagi i taka rozdarta jestem