Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slabo mi się robi jak widzę te zdjęcia

Polecane posty

Gość gość
O kuzwa co ty oglądasz

Gość gość
rano do roboty nie wstanę jak bedzie mi sie to sniło a fujj chyba lepiej być spalonym i do ładnej urny siup

Gość gość
Kazdy z nas będzie tak wyglądal juz kilka dni po smierci. Ja nie chce być spalona bo co jak się obudzę w piecu jak chomik mojej koleżanki? Po drugie jestem wierzaca i wierzę że kiedyś moje kosci pokryja się cialem i bede zyc znowu ;). Po trzecie taka balsamacja chroni ciało przed gniciem i nawet po 100 latach człowiek wygląda jakby zasnął.Nie smierdzi itd.Spójrzcie na Rosalie Lombardo, nawet rtg jej narządów wykazał ze ma je w idealnym stanie.

a co z kośćmi tych którzy spłonęli albo utonęli nie mają szans na pokrycie się ciałem i ponowne życie tylko dlatego że nie mieli wyboru śmierci..pani wierząca inaczej? :D

Gość gość
Wszyscy zmartwychwstana,poza tymi którzy dali się skremowac.Nie wiem ile w tym prawdy ale chyba w Biblii tak było napisane, czy też w jakimś świadectwie świętych.

Gość gość
no niestety nie wszyscy będziemy tak świeżo wyglądać po nawet 3 latach a co dopiero 100

Gość gość
A kto Cię będzie ogladac pięć metrów pod ziemią chyba robale tylko

Gość gość
dla samej/samego siebie ... nikt nie musi mnie oglądać ale to dziwne uczucie.Całe życie jestem zadbana, brzydze się robactwem itd więc czemu po śmierci ma być inaczej ;P jeszcze zapisze w testamencie, żeby do zyl dali esencję truskawkowa:D bede pachniec

Gość gość
A moim zdaniem to nienaturalne. Lepiej żeby cialo sie rozłożyło naturalnie.