Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica ? szanująca się kobieta która ma zasady

Polecane posty

Gość gość
"Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki" i co na to powiesz? to wina właśnie rozwiązłości seksualnej i sprawdzania przed ślubem

Gość gość
gość dziś Małżeństwo, to też związek, więc się zdecyduj. Bo jak coś jest złe, to jest złe zawsze, a nie wybiórczo - przed się puszczasz, a po ślubie już legalnie się seksisz? Tak się nie da. Czy kradzież przestaje być kradzieżą, jeśli ukradniesz z głodu? Nie, więc tak samo powinieneś podchodzić do seksu.

Gość gość
a g****o was obchodzi czy ktoś taki i taki nie brońcie brudu ani czystości kurwa mać

Gość gość
bzdura właśnie rozwody są spowodowane rozwiązłością seksualną bo mało kto czeka z seksem do ślubu np. w 92 roku 32% ludzi deklarowało że będzie z tymi sprawami czekało do ślubu teraz jest to marne 6%

Gość gość
Wzrasta bo ludzie widza dużo więcej możliwości które daje życie. Okazuje się, że instytucja małżeństwa przestaje się sprawdzać. Czasem trwalsze są konkubinaty które bazuja na wzajemnej lojalności, miłosci a nie na papierku. Chodzi o to co człowiek ma w głowie i w "sercu".

Gość gość
gość dziś Jesteś tak zafiksowany na punkcie seksu, że nie dostrzegasz, że istnieje pełno sytuacji życiowych, które mogą zaważyć na małżeństwie. Nie masz moralnego prawa wymagać dziewicy, jeśli zdradzasz ją nawet myślą. Twoje myśli powinny być wolne od seksu, a Ty wciąż o nim myślisz i piszesz, więc daruj sobie dziewice, bo tylko ją zranisz.Zboczeni hipokryci!

Gość gość
bo żaden facet nie wytrzyma tyle lat z jedną kobietą jak się seksił z tak wieloma którymi był w związku

Gość gość
jak uprawiała seks w każdym w którym była w związku można ją nazwać puszczalską zdzirą

Gość gość
gość dziś To są fakty, a nie bzdury, mały erotomanie. Życie, to nie tylko seks, jest jeszcze pełno patologii i tragedii, które mogą doprowadzić do zakończenia małżeństwa + wzrasta świadomość, że nie trzeba w takiej sytuacji tkwić.

Gość Gość84r
Moja zona miała( z tego, co wiem) kilkunastu partnerów przede mną. Ja miałem więcej! I co z tego, kiedy kochamy sie, jak szaleńcy od wielu lat?! Ani myslę ja zdradząc, bo ją po prostu KOCHAM najbardziej na swiecie! Długo szukałem takiej, jak ona. Wysoka, brunetka, smukła, piekne oczy. Mądra, błyskotliwa nawet. mozna z nią rozmawiać godzinami i nigdy nam sie tematy nie końcża. Uwielbiam brac ją za rekę i isć na spacer, rozmawiać i cieszyć się tym, że jest ze mną!

Gość gość
już puszczalskie prostytutki spłycają dziewictwo do błony jak przecież nie o błone chodzi tylko o nie dawanie sobie wsadzać każdemu a wartościowemu facetowi

Gość gość
gość dziś Biologicznie samiec jest zaprogramowany na zapłodnienie jak największej liczby samic, kochany, więc nieważne, czy był prawiczkiem, czy nie.

Gość gość
gość dziś fakty są takie że czekaniem z seksem umacnia związek i nigdy nie dochodzi do zdrad

Gość gość
gość dziś Skoro Tobie chodzi o wsadzanie, to odpierdol się od dziewic, śmieszny niewyżyty samcu. Obrzydliwi dewianci udają prawiczków!

Gość gość
tylko ci co czekają z seksem do ślubu czeka królestwo Boże wszyscy co się skusili na seks przed ślubem pójdą automatycznie do piekła za brak poszanowania własnego ciała.

Gość gość
tylko kobieta która nie robi loda i czeka z seksem do ślubu jako jedyna się szanuje bo jak też można uprawiać takie dewiacje obrzydliwe gdzie nie poszanowania do partnerki ????

Gość gość
seks po ślubie daje gwarancje na udane małżeństwo bez zdrad

Gość LanaDel
Mnie zostawil dla dziewicy dawno temu bo uwazal, ze na zone tylko dziewica sie nadaje...a teraz po paru latach zaluje tego bardzo i chcialby cofnac czas...Zastanawiajac sie co widzial w tej swojej dziewicy, ktora nie jest w stanie mu nawet powiedziec jaki jest dobry w lozku (a jest!) bo nie ma porownania...A faceci lubia komplementy poza tym pytanie niesprecyzowane? do czego lepsza?? Kochanka napewno lepsza bedzie doswiadczona a dlaczego od razu wykluczac ze ta doswiadczona nie bedzie tez dobra zona? a facet ktory mysli o bylych partnerach dziewczyny podczas gdy sie kochaja to jest po prostu jakims smarkaczem i w ogole sie nie powinien na ten temat wypowiadac

Gość gość
gość dziś Taak, nigdy, jasne, jasne. Właśnie bardziej prawdopodobne, że się rozpadnie, bo to robienie z seksu bożka i szybkie dążenie do ślubu, aby "legalnie" mieć seks, co wypacza miłość i czystość małżeństwa, bo sprawia, że seks jest najważniejszy, a nie miłość i drugi człowiek. Najtrwalsze są małżeństwa bez seksu, mały napaleńcu. Ile razy mam Ci powtarzać, że nie masz szans na dziewicę, bo Twój rozum jest opętany myśleniem o seksie, a więc czymś, co jest zarezerwowane dla żony, więc cudzołożysz?

Gość gość
No ku..a. mam dosyć bredni na takie tematy, roi się od różnych torii. Nie można stawiać wyżej w hierarchii dziewictwa, nad tym jaka jest dziewczyna, jak z nią spędzamy czas. Chyba liczy się jej podejście do twojej osoby niż to czy miała ochotę na kogoś kto był w jej życiu, gdy ciebie nie znała. Dziwka nie jest gorszą osobą, ma problemy z sobą, ma inne wartości, woli łatwe pieniądze, szuka odpowiedzi, lub po prostu chce by tak wyglądało jej życie. Nie oceniajcie, bo przez takie sądy możecie minąć swoją życiową szansę. Życzę byście zakochali się w takiej osobie i wiem, że z czasem wasze poglądy się zmienią. Dziewice nie są święte i często mają dylematy. Wiem bo byłam 26 lat mi wystarczy. Uważam, że seks jest przereklamowany i jego tajemniczość,czar uległ wielu zatarciom. Dla zbyt wielu nie ma już wielkiej wartości to jest problem.

Gość MężczyznaKrk
Nie ma reguły i to zależy od mentalności kobiety. Osobiście wolę doświadczone, lubiące łóżkowe igraszki. Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dziewica też się szybko rozkręciła :D

Gość gość
Mnie dalej zastanawia, skąd ten wymóg uprawiania seksu po ślubie? Jak ktoś nie chce, to co? Ma się zmuszać? Nie każdy bierze ślub dla seksu 5 minut po ceremonii!

Gość gość
Całe życie z dziewicą? Jak będziesz tak podchodził do kobiet, to nadal nie będziesz miał dziewczyny

Gość gość
ma być dziewicą nie chce jakieś używanej i obspermionej baby

Gość gość
gość dziś Skoro Tobie chodzi o wsadzanie, to odpie**ol się od dziewic, śmieszny niewyżyty samcu. Obrzydliwi dewianci udają prawiczków! x jestem kobietą puszczalska szmato

Gość Oliwkaaaa
Jesteście okrutni! Od kobiet wymagacie dziewictwa a sami pewnie od dawna nie jesteście prawiczkami! Może my też mamy używać takich "filtrów", co? Jak my, kobiety, jesteśmy już "używane", "zanieczyszczone" itd. to jest ŹLE! Ale jak wasze penisy odwiedzały tyle pochw to nie ma znaczenia że rozdziewiczą jeszcze jedną! Weście się i wyjdźcie z tego forum bo nie chcę patrzeć na te wasze absurdy!* *I proszę mi nie wytykać wieśniactwa bo każdy kto nie jest kompletnym debilem i ma chociaż odrobinę wyobraźni nie skomentuje tego oraz zachowa resztki godności!

Gość gość
gość dziś Skoro dla ciebie drugiego człowieka można używać i "obspermiać", to ty nawet na metr nie masz prawa zbliżyć się do dziewicy, bo widać, że ją też będziesz traktował jak rzecz. Zboczeni erotomani chcący wykorzystywać dziewice leczcie się.

Gość gość
Oliwkaaaa dziś jesteśmy prawiczkami i wymagamy dziewicy dotarło

Gość gość
gość dziś Ja się nie dałam zmanipulować ruchaczom udającym prawiczków, więc mów o sobie! Tylko potem nie płacz, że traktuje cię jak zabawkę, bo wzięliście ślub i musi być seks! Przemyśl to lepiej! No ale jak was kręci wsadzanie narządów wydalniczych do pochwy, to miłej zabawy!

Gość gość
żaden porządny facet nie wezmie puszczalskiej szmaty, nie musi być dziewica ale tylko odpady by was chciały