Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego niektore kobiety nie wracaja do figury sprzed ciazy

Polecane posty

Gość gość

jestem szczupla. Staram sie zdrowo odzywiac. Chodze 1 w tygodniu na basen i 1 lub 2 razy na silownie. Nie mam dziecka, ale zastanawiam sie jak to wyglada z zrzucaniem kg po ciazy. Moje kolezanki z pracy wracaja po rocznym urlopie macierzynskim wlasciwie tylko z pewna oponka na brzuchu, ktorej az tak bardzo nie widac. Ale jak same mowia nic nie robia, zeby ja zrzucic. Moja mama nie przytyla po ciazach. Chociaz dzisiaj ma 50 lat lat to nosi rozmiar 38. Jak to jest z tym tyciem w czasie ciazy i z gubieniem kg? Jest tu jakas mama, ktora moze sie wypowiedziec?

Jest taka hm.. "przepowiednia", która mówi, że jak kobieta ma ochotę na słodycze to urodzi córkę. Ja znam kobietę, która nie wróciła do swojej wagi właśnie przez słodycze - zakochała się w bezach podczas ciąży, więc nie przytyła tych 12 kilo "przez" dziecko, tylko przytyła 30 kilo przez słodycze.

Gość gość
ale ze slodyczami mozna sie blokowac. ja osobiscie nie przepadam za bardzo za slodyczami. jest tylko kilka rzeczy, ktore lubie i na ktore czasami mam ochote. ale pomimo wszystko ich nie jem.