Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andy333

Chlopak chyba ma branie

Polecane posty

Witam, doradźcie coś. Od dwóch lat mam podobny problem z chłopakiem, natomiast próbując to rozwiązać jeszcze na początku, nic z tego nie wyszło. Na koncie chłopaka notorycznie widuję "polubienia" od nieznajomych dziewczyn z jego miasta i okolic. Byłoby to nic, ale wchodząc na ich konta, widzę już nie tylko odwzajemnioną ocenę pod zdjęciem profilowym, ale pod rzędem zdjęć. Jakiś czas temu przyznał, że zagląda na konto mojej znajomej ze studiów, że mu się podoba i szkoda, że z nią nie rozmawia. Ke? Nie chcę robić mu ponownie problemów w związku z tymi stronami. Mam świadomość tego, że to nie żadne wyznania miłości. Ale dlaczego część z tych dziewczyn w późniejszym czasie dodaje jako znajome? Skąd on zna ich tyle, skoro większość czasu spędza ze mną?

Być może w wolnych chwilach w pracy lub w domu nawiązuje znajomości przez Internet. Nie rokuje to dobrze. Spytaj, skąd i od kiedy zna te dziewczyny - może to coś wyjaśni.

Gość gość
To jakiś lovelas na moje oko...może pisze z tymi laskami. I tak po prostu Ci mówi ze koleżanką mu sie podoba i szkoda ze z nia nie rozmawia hehe...mysle ze albo juz Cie zdradza albo niedługo zacznie