carpe di3m 0 Napisano Grudzień 23, 2016 Okres towarzyszy Nam kobietom przez sporą część życia. Jedne tolerują inne wręcz nie cierpią Tych dni w których przyjeżdża do nas ciocia. Rozwiązań przy okresie jest kilka. Zaczynając od podpasek, tamponów kończąc na kubeczkach menstruacyjnych. Jaki jest Wasz sprawdzony i najlepszy według was produkt? Ja osobiście polecam tampony o.b. Jest to sprawdzona przeze mnie marka i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Dzięki tej małej rzeczy mogę swobodnie i komfortowo czuć się każdego dnia miesiąca. Okres nie będzie wymówką do rezygnowania z przyjemności i uprawiania sportu. (Pomijając dni w których czujemy się kiepsko i jesteśmy całe obolałe) Kto powiedziała, że ma nas cokolwiek ograniczać? Jakiś czas temu na rynek weszły tampony o.b. ProComfort Night. Są one moim wybawieniem przed plamami na pościeli w pierwszych dniach okresu. Zero uczucia mokrości rano ani w ciągu nocy. Jedyne do czego jesteśmy zmuszone to regularnego wymieniania tamponu, ale przecież to nie problem. Od momentu gdy zaczęłam stosować te małe cudeńka rzadko kiedy używam podpaski. Nie czuje się w nich pewnie i dobrze tak jak przy tamponach? A Wy dziewczyny jakie macie opinie na ten temat? Podpaski czy tampony? A może kubeczki? #obzyjpelniazycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach