Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się winna

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z nim tylko na seks. I wiem z pewnych źródeł, że on ma dziewczynę, która z seksem czeka do ślubu. Dziewica najprawdziwsza. I jest mi szkoda tej dziewczyny. Ale kocham jego i nie chce go tracić. Nie oddam jakiejś lasce chłopaka, którego znam 15 lat.

Gość gość szariiikkk
jestes gorsza od anala...stare kiszone tampony...

Gość gość
On sam do mnie się odzywa, a o niej dowiedziałam się dosyć nie dawno. To on pomimo, że jest z nią to pisze i spotyka się ze mną. Ja jeszcze jak się ostatnio tydzień temu z nim widziałam to o niej nie wiedziałam. Dopiero z dwa dni temu niechcący o niej się dowiedziałam. A są ze sobą z rok czasu. A od dwóch lat spotykamy się na seks.

Gość DzL
Dam ci rozgrzeszenie pod warunkiem, że od jutra to ze mną będziesz spotykać się na seks ;-) Kiedyś na dziewice dobrym rozwiązaniem była instytucja smoka, dzisiaj popyt jest już chyba mniejszy, bo smoki, mimo że były gatunkiem zagrożonym wyginięciem (brak dziewic???) i powinno się o nie dbać, to znikły z naszego świata, do czego rękę przyłożył niechlubnym swoim czynem nawet nasz rodak Szewczyk Dratewka

Gość gość
Ja w sumie nim zaczęłam się z nim spotykać to też byłam dziewicą. On mnie rozdziewiczył 8 lat temu i do tej pory jest jedynym z którym to robiłam. Ale tak się między nami poukładało, że on nie wie, że jest moim jedynym. Że ja pomimo tylu lat z nikim innym tego nie robiłam.

Gość gość
Nie jesteś niczemu winna. To on jest wszystkiemu winien. Nie obwiniaj się!

Gość gość
dziś Jasne! To nie ja to on Spychologia stosowana A jakie ma to znaczenie kto zaczął, kto brnie w to dalej a komu krzywda? Najważniejsze by uspokoić swoje sumienie Nie?

Gość gość
Myslisz ze to ma takie znaczenie ze byl dla Ciebie pierwszym skoro chodzicie tylko do lozka? Jaki on moze miec obraz Ciebie? Dziewczyna do jednego, zawsze chetna? Nie mozesz oddac kogos kogo nie posiadasz, wy nie jestescie razem. On na partnerke wybrał inna. Jesli chcialby Ciebie z zadna inna by się nie spotykał. Bo po co? Jestes najwidoczniej tylko do łózka, nie wiedziałas ze kobieta moze sie łatwo zakochac w takim układzie a facet niekoniecznie? Uwierz ze facet potrafi oddzielac seks od miłosci. Zapewne myslalas że przez łozko jednak dojdzie do zwiazku, ale chyba facet ma inna wizje skoro zainteresował się inna. Gdyby Cie szanowal sam powiedzialby ze sie z kims spotyka. A tak tamta mu nie daje ale moze ją kocha więc Ty jestes nadal do uzupełniania chwilowych seksualnych braków. Kto by nie chciał darmowego seksu na skinienie palca. Facet sprytny, poki tam żyje w celibacie ru/cha stara kolezanke.

Gość gość
Facet ewidentnie nie kocha ani ciebie, autorko, ani tej kobiety "dziewicy". Nie kocha ciebie, ponieważ używa cię do seksu, a tej "dziewicy" też nie kocha bo spotyka się z tobą na seks. To proste. Nic nie tłumaczy faceta mimo, że ma z tobą "darmowy seks", a z tą "dziewicą" nie ma. On jest nie w porządku w stosunku do was obu. To typowy śmieć, nic nie warty facet. Zakończ z nim znajomość bo nic dobrego cię z nim nie czeka, tej "dziewicy" też bo widać, że facet nie uszanuje żadnej kobiety i znajdzie kolejną do "darmowego seksu" przy pierwszej lepszej okazji.

Gość gość
Nie naskakujcie tak na tą dziewczynę. Nie wyżywajcie na niej swoich frustracji.

Gość gość
Czy to naskakiwanie? Dziewczyna jest zaślepiona tym facetem i pozwala się traktować jak szmatę (taką taktykę chyba obrała aby go zdobyć ale póki co nie wyszło) i jeszcze o niego bic się zamierza z jego dziewczyną, którą także oszukuje. Ręce opadają ludziom posługującym się mózgiem.

Gość gość
wal siem na ryj!... ile spermy potrzeba ,zeby zycie se ustawic...k*********e Glogowski....

Gość gość
No żałosne to wszystko , chyba provo