Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
dla mnie kretka jest za nudno i nie ma wiele do powiedzenia

Gość gość
Tak jest jak nie ma zainteresowan , nie jest oczytana. Ile mozna mowic o maseczkach?

Gość gość
I mamy kolejny test maseczek. Robi to , bo jej przysylaja za darmo i placa. Dla Kretki "magneZ " i "magneS" to te same wyrazy. Czego nie robi sie dla pieniedzy ,a cera coraz gorsza. Do dentysty musi chodzic w Polsce ,chociaz w Stanach jest najlepsza stomatologia na swiecie. Trzeba miec jednak ubezpieczenie i samemu sporo placic. Efekty widac po usmiechu Amerykanow. Niestety albo Target albo dentysta.

Gość gość
Prezentacja nowych ciuchow ze "stronek". Wiekszosc tandeta. Pomponiki nawet dla dziecka slabe ,a tu 30+ kobieta zachwyca sie. Zatrzymala sie przy "Route 66" i powiedziala po polsku.Nie sprawdzila wymowy wczesniej jak zwykle.Po co tracic minute kiedy kazdy moze sobie sprawdzic. Prowincja jeszcze raz prowincja (ktora przepraszam) Bezguscie do kwadratu.

Gość gość
powiedzcie mi prosze, czy te sukienki co ona projektowala to ona sama uszyla? bo one sa tak jakos brzydko uszyte, wystajace nitki, krzywo wszystko, marszczy sie i zle uklada. naprawde nie zdziwilabym sie jakby te pierwsze sukienki sama uszyla od jakiegos szablonu czy cos.

Gość gość
Moze dala komus do uszycia , nie profesjonalnej krawcowej. Kretka kupuje duzo "tanio" i wydaje jej sie , ze jest oszczedna. W jej garderobe nie widzialam jednej porzadnej eleganckiej rzeczy. Buty podobnie. Ja kupuje drozsze rzeczy taniej. Od lat kupuje online. Kazdy sklep ma kupony , trzeba je znalezc. Czesto sa wyprzedaze 40 % w Ralph Lauren czy Ann Taylor ,Nordstrom. Wszystko kupuje przez Ebates (cash back). W ten sposob co kwartal dostaje czek na zwrot procentu pieniedzy , ktore wydalam. Sklepy daja jakis procent zwrotu. Amazon ma teraz 10%. Pisze o tym, zeby osoby zainteresowane mogly zaoszczedzic. Nie bylam w sklepie od ponad 10 lat. Wszystko kupuje online, ubrania , buty, meble, posciel, reczniki, zabawki, wakacje. Naprawde jest taniej , szybciej i przyjemniej. Nikt mi nie placi za to co napisalam.

Gość gość
Won z tą reklamą!

Gość gość
Nic nie zrozumialas. Podzielilam sie swoja metoda zakupow i sposobami oszczedzania . Twoja uwaga jest po prostu chamska.Nie zanizaj bardziej poziomu forum, lepiej wyjdz stad.

Gość gość
kretka jest taka nudna..czy ona ma jakies pasje? nagrywa tylko te glupie filmiki a co poza tym? co poza rodzina? czyta jakies ksiazki? zna sie na muzyce, uprawia jakis sport? normalnie nic. jakbym druga kobusowa za 10 lat widziala

Gość gość
ktos slusznie napisal w komentarzach, ze youtuberki chca wykorzystac swoje 5 minut "slawy" i zarobic na czym sie da. kretka mowi, ze sukienki sa z dobrych materialow ale nie powie nawet z jakich? bawelna, polyester? jak sie za cos zabiera to z glowa, a nie tak wszystko na odwal robi a kase to by chiala zbic na ciemnym ludzie

Gość gość
No i jak widac po niektorych komentarzach, Kretce wydaje sie , ze nie musi sie wysilac bo po co. Dostosowuje sie do tej malo wymagajacej grupy widzow i nie rozwija sie. Ilosc subow dla mnie nic nie znaczy. To tylko swiadczy o niskim poziomie odbiorcow. Anka malo od siebie wymaga dlatego jest malo interesujaca i nie ma pasji. Jesli istotnie skonczyla jakas szkolke kosmetyczna moglaby to wykorzystac. Nie tak jak to robi z maseczkami, ale udzielac profesjonalnych kosmetycznych porad. To wszystko mozna robic na tle slonecznej Florydy aby ludzie zazdroscili i podziwiali jak pieknie mieszka. Nie spodziewam sie zmian , bo do tego trzeba ambicji.

Gość gość
dla mnie ona ma zero ambicji. i moze ktos zaprzeczy mowiac ze przeciez "zaprojektowala" sukienki. takie cos kazdy moze zaprojektowac. ona to zrobila, gdyz ma ponad 200 tys widzow i chce w ten sposob zarobic bo jest znana. gdyby byla pania "NN" czyli jakas nieznana krawcowa szyjaca super kreacje nic by nie zarobila. wszystkie ten youtuberki cos projektuja, cos sprzedaja np. szusz czapki..wszyscy chca cos zarobic. nie ma w tym nic zlego jesli ktos sie naprawde przylozy i stworzy cos fajnego, oryginalnego. natomiast kretki sukienki to wypociny "az" 6 miesiecy. wielka mi projktantka mody. ona w ogole nie jest kreatywna. jej styl ubierania jest tandetny i nic do siebie nie pasuje..taka osoba powinna stronic od projektowania ubran, bo nie ma po prostu talentu. nie chce robic porownan czy reklam komus, ale wystarczy zobaczyc ile serca i klasy wlozyla baszakowa w swoja kolekcje.niewazne. kretka jak chce cos sprzedawac to powinna pomyslac jednak o innych przedmiotach np kubkach do kawy, dugopisach, bryloczkach do kluczy..bo jako projektantke sukienek jej absolutnie nie widze.interesu na tych sukienkach nie zrobi.

Gość gość
ale wy plujecie jadem.. kobieta dla kobiety wilkiem. Zazdrosc? bo zycie sobie ulozyła a wy dalej cioracie w robocie jak robole za 1,600zł?

Gość gość
I znowu "zazdrosc". Nie ma czego zazdroscic. Wiele razy to poruszano i Ty dajesz ten sam komentarz. Kretka prowadzi bardzo przecietne i malo ambitne zycie. Przez te lata w Stanach nie osiagnela wiele. Wprowadzenie sie do domu bylej zony nie nazwalabym sukcesem. Fakt mieszkania akurat na Florydzie to dla mnie bardziej minus. Jest "pozytywna" bo nie ma refleksji i przemyslen. Wiele z nas ma kochane rodziny , prace , ktore daja satysfakcje i pieniadze, mezow ,ktorzy nosza nas na rekach. Zazdrosc? Nie znam tego uczucia.

Gość gość
Niektore z nas mieszkaja w Stanach i nie pracujemy za 1600 zlotych, ale za wiecej... dolarow. Twoje uogolnienie i tekst o zazdrosci nie maja sensu.

Gość gość
Ten wpis z zazdrością pisze jedna i ta sama osoba. Kto wie może sama krecia

Gość gość
Kolejny pokaz tanich, byle jakich ciuchow.Kolejne wyrzucone pieniadze "bo tak tanio". Kolejne slabe stylizacje,kolejny przerwany filmik.

Gość gość
po co wy siedzicie na yt zamiast zabrac sie za uczciwa prace . gdzie sie nie spojrzy to wszedzie obrabiacie d.o.p.e tym z yt. Takim sie trzeba urodzic zawistne

Gość gość
gość 2017.01.21 madry komentarz, brawo. Ktos kiedys na tym forum odsylal do fb bylej zony Marka. jak kiedys zobaczylam na fb zdjecie bylej zony marka w tym samym domu, w ktorym teraz sie kretka panoszy (zdjecie zrobione w kuchni..) to potem widzac Anke w tej samej kuchni to mi sie szkoda zrobilo tej 1. zony.. Anka sie panoszy nie w swojej willi..Marek pewnie splaca swoja zone no ale co z tego. Mowimy tu o kretce a ta przyszla na gotowe. Slusznie ktos napisal, ze przez te kilka lat w USA ona nic nie osiagnela - jezyk angielski do bani..otoczona dookola chinskim badziewiem, zamknieta w sypialni przed kamera. bez przyjaciol..czego tu zazdroscic, ludzie?! Ona nawet po polsku nie potrafi mowic, widac, ze sie musi baaardzo wysilic zeby zlozyc dobre zdanie. Filmikami z wakacji po USA sie tylko osmieszyla: nie wiedziala w jakim US-stanie sie znajduje...jesli chodzi o jakies muzea to nie wiedziala gdzie jest i po co. BARDZO MADRA SUGESTIA osoby wyzej: Kretka jest pozytywna bo nie ma refleksji i przemyslen. jestem tego samego zdania. Nie zapominajmy, ze to prosta dziewczyna z warszawskich blokowisk, bez wygorowanych ambicji..nie oczekujmy zbyt wiele od niej.

Gość gość
Q&A Fajnie, na spokojnie, z dystansem. Widać że nie ma w Ance pomimo wielu negatywnych opinii - żalu o nic. I tak właśnie reaguje spełniona, szczęśliwa osoba. Nie musi się na nikim odgrywać, nie musi zionąć jadem. Tak reagują ludzie, którzy żyją własnym, a nie cudzym życiem i którzy są z tego życia zadowoleni. Po raz kolejny mnie nie zawiodła! :*

Gość gość
Czytalam jej pelne zlosci odpowiedzi na wpisy pod filmikami.Mnie tez nie zawiodla.

Gość gość
Pisałam o filmiku. Odnosi się z szacunkiem do ogółu. Natomiast nie ma się czemu dziwić, że na konkretny chamski i zawistny komentarz nie odpowie słodkopierdząco. Jeszcze na tyle szacunku do siebie posiada.

Gość gość
To nie byly chamskie komentarze , ale krytyczna ocena. Kretka przyjmuje tylko komplementy, reszte kasuje lub odpowiada prostacko.

Gość gość
Akurat. Czytam jej komentarze i to co ludzie wypisują, takie brednie, to Anka jest guru spokoju w swoich odpowiedziach.

Gość gość
W wiekszosci sa to balwochwalcze wpisy, krytyka jest usuwana.

Gość gość
gość 2017.01.24 a jaka miala byc w tym filmiku? chamska, miala przeklinac na osoby ja krytykujace? ty to jestes naiwna. wiadomo, ze musi zachowac sie dobrze w filmiku przeznaczonym do ponad 200 tys widzow. inaczej moglaby zaszkodzic sobie, swojemu image. i kto by potem jej te badziewne sukienki kupowal? musi byc mila, zeby miec dobra ogladalnosc. a ma ogladalnosc bo jest w stanach, jakby zyla w PL to nikt by jej nie ogladal. Najbardziej mnie rozsmieszyly jej wypowiedz o biznesach jakie prowadzi oprocz YT.. Ona nazywa te sukienki biznesem, ja nie moge! A nie zasnatoniwo was dlaczego juz nie chodzi do szkoly kosmetycznej w USA, jak wtedy matka u niej byla pol roku? cos musialo sie wydarzyc, nie wierze ze sama by zrezygnowala, moim zdaniem nie szko jej albo nie rozumiala o co chodzi bo ma jej jezyk angielski na to nie pozwolil. Musial byc jakis powod.

Gość gość
gość 2017.01.24 Q&A Fajnie, na spokojnie, z dystansem. Widać że nie ma w Ance pomimo wielu negatywnych opinii - żalu o nic. I tak właśnie reaguje spełniona, szczęśliwa osoba. Nie musi się na nikim odgrywać, nie musi zionąć jadem. Tak reagują ludzie, którzy żyją własnym, a nie cudzym życiem i którzy są z tego życia zadowoleni. Po raz kolejny mnie nie zawiodła! :* x Tu akurat się zgodzę. Ona nawet na chamskie komentarze zawsze odpowiadała spokojnie. To prawda - widać, że jest szczęśliwa i nie musi nikomu "dosrywać". Z drugiej strony, jest jest prostą osobą niewymagającą wiele od życia. Człowiek ambitny zawsze będzie czuł jakiś dyskomfort bo wie, że zawsze może zrobić coś lepiej - i to go będzie rozwijało. A kretka to trochę taki wiejski głupek. Ale tacy ludzie też są potrzebni.

Gość gość
gość dziś ostatnie zdanie, padlam :D

Gość gość
nie wierze Ance, ze robi filmiki na YT nie dla kasy ale ze to lubi..Tak powiedziala w QA. gdyby tak bylo to by te filmiki byly jakosciowo lepsze, a ona od wizyty karo i darka poszla na ILOSC a nie na jakosc. Aby tylko filmik codziennie sie pojawial.. Nie wiem kto naiwny wierzy jej w te bajki?Bo ja napewno nie. Nawet te jej filmiki z "wielkiej i dlugo wyczekiwanej" podrozy po USA byly kiepskie. Jesli chodzi o montaz filmikow, ujecia, muzyczke to stwierdzam, ze Kretka nie orzwinela sie w przeciagu ostatnich lat. Kazdy filmik jest prawie taki sam, nie ma w nim zadnych efektow montazowych, ktore np. obserwuje u zagranicznych youtuberow majacych tez b. duzo widzow. KRETKA STOI W MIEJSCU. i smieszy mnie, ze ktos powie, ze ona sie rozwija? ciekawe na jakiej plaszczyznie? moze w predkosci edytowania i dodawania filmikow tak, ale nie w jakosci. Wolalabym obejrzec ciekawy filmik o zyciu w USA 2 razy na tydzien niz codziennie byc zasypywana dziecinnymi filmikami o chinskich gadzetach. I co nadaj twierdzicie, ze Kretka nagrywa BO TO LUBI, a nie dla kasy?

Gość gość
Dla mnie ambicja to "rywalizacja" ze soba. Nie musze porownywac ,"zazdroscic" innym. Mam swoje plany , chce byc w czyms lepsza i staram sie to osiagnac. Jest czasem dyskomfort , bo ambicja to tez wysilek, praca , rezygnacja z latwych przyjemnosci. Jednak swiadomosc , ze cos osiagam jest naprawde mila. Nie chodzi tylko o sprawy finansowe , ale tez "ulepszanie "siebie, rozwoj intelektualny. Okazuje sie , ze pracujac na pelny etat w Stanch potrafie przeczytac sto ksiazek w ciagu roku. Na zarzuty dlaczego pisze o sobie ,a nie Kretce odpowiem , ze wszystko co wyzej napisalam NIE dotyczy Kretki.