Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
12:55. Wedlug Twojej logiki to dobrze , ze Kretka robi filmiki dla siebie , bo dzieki temu jest soba. Zupelnie nie o to chodzi. Nie robi tych filmow w prozni i do kogos je kieruje( "hejka kochani", nie Hejka ja ) Wyrozniajace sie jutuberki licza sie ze swoja widownia ,jest to konieczne. Twoja opinia rozgrzesza Anke z bylejakosci, to nigdy nie jest dobre. Jesli to jest jej praca , jak mowi, to zle ja wykonuje. Wyobrazasz sobie chirurga robiacego tylko operacje ,ktore lubi?

Gość gość
Nie wiem za bardzo o czym piszesz, nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi. Napisałam mówiąc w skrócie, że jeszcze się taki nie urodził, który każdemu by dogodził. Ona jest jedna, ludzi którzy ją oglądają są tysiące i ona nie jest w stanie każdemu dogodzić. Filmiki kieruje do ludzi, bo ją oglądają, a nie jak starasz się sugerować - że tego nie robią. Robią. Ma sporo subskrypcji i ogromną liczbę odsłon, więc twoja teoria niestety dotyczy niewłaściwej osoby. I to również twoja opinia o jej bylejakości. Ja tak nie uważam, bardzo lubię jej luz i zero spinania się, bo cenię sobie jej naturalność. Byle jakich filmików, to chyba nie widziałaś. Może ci podesłać? :)

Gość gość
To odsubskrybuj ją, po cię męczysz (w kółko).

Gość gość
16:34. Rozumiem , ze masz dla niej nizsza poprzeczke niz ja, masz prawo. Jej filmiki oceniam z innej perspektywy ,"brak spinania" to dla mnie za malo. Nie subskrybuje jej . Ogladam ambitniejsze jutuberki regularnie, Anke czasami,bo mam dosc kolejnych testow i reklamy rzeczy, ktorym nie powinna poswiecic sekundy. Wiemy , ze musi dla kasy. To jest jednak "spina".

Gość gość
Kimże takim niezwykłym jest dla ciebie Kretka, że musi sprostać twoim wymaganiom :D i stawianej przez ciebie wysoko poprzeczce ?Przecież to zwyczajna dziewczyna jak tysiące innych. Nie ukończyła prestiżowych szkół, nie ma królewskiego pochodzenia. Rozumiem takie podejście w stosunku do własnego dziecka, ewentualnie siostry, matki, ale do obcej osoby? Obcym stawiac poprzeczki? :) To wręcz zabawne.

Gość gość
To co napisalas o Kretce to prawda. Wszyscy jednak lubimy ogladac dobra sztuke , filmy czy czytac wartosciowe ksiazki. U Anki nie spodziewam sie wysokich lotow , ale chociaz troche wyzszych, to wszystko.

Gość gość
gość wczoraj widze ze masz wielkie klapki na oczach. Radze ci sie otrzasnac ! bronisz zazarcie Kretki ale innym zarzucasz, ze nie maja swojego zycia, ze wglebiaja sie w zycie kretki. Robisz to samo, przesiadujac na tym forum. Twoje argumenty sa sprzeczne z rzeczywistoscia. Mysle, ze nie potrafisz obiektywnie ocenic kanalu Ani: tresci i rozwoju tego kanalu. Ja ogladam Anie od poczatku i widze jak sie ten kanal rozwinal - a raczej nie rozwinal. Widac ogromna zmiane, niestety na gorsze. Dziewczyna napisala, ze Kretka skasowala konstruktywna krytyke (sugerowanie nagrywanie vlogow). Jezeli Youtuber, ktory czerpie finansowe korzysci z istnienia widzow kasuje KONSTRUKTYWNA, nie obrazajaca go krytyke to dla mnie oznacza, ze nie ma szacunku do widza! Kretka traktuje YT jak prace wiec powinna przyjmowac konstruktywna krytyke. Nie musi zaraz jej wdrazac w zycie, ale czemu kasuje takie wypowiedzi jakby chodzilo o wulgaryzmy? Jezeli ktos w pracy da Tobie kilka uprzejmych, konstruktywnych wskazowek to tez to olejesz i bedziesz udawal(a) ze nie bylo tej rozmowy? Dlaczego na YT nie wolno powiedziec komus cos konstruktywnego? przeciez to tez PRACA, co Ania powtarza notorycznie. I mam do ciebie taka uprzejma prosbe: nie osmieszaj sie juz wiecej twoimi argumentami.

Gość gość
gość wczoraj Zgadzam sie z Toba. Wiele osob mysli naiwnie, mowiac, ze youtuberki nagrywaja bo to kochaja itd. Chyba niektorzy zyja w mydlanej bance :) Youtuberzy nagrywaja dla pieniedzy, to jest och praca. To jest rzeczywostosc. Wiec jesli nagrywaja dla widzow, dzieki ktorym maja wyswietlenia=pieniadze to powinni przynajmniej nie kasowac konstruktywnych opinii. Co innego ignorowac taka krytyke a co innego kasowac i udawac, ze jej nie bylo. Kretka sie sama zakopuje. Zreszta widac, ze jej wyswietlenia spadaja. Mnie irytuje jej brak przygotowania merytorycznego do filmikow. Wszystko bylejak jak zawsze, a dlaczego? bo liczy sie ilosc a nie jakosc. Ktos, kto uwaznie oglada jej filmiki i porowny z innymi youtuberami zauwazy roznice. Przykladowo zobaczcie na negatywna krytyke pod filmikiem o dermaroller. jestem ciekawa kiedy usunie wypowiedzi widzek. Obejrzalam ten filmik i NIC sie z niego nie dowiedzialam. Wlasneo o tym piszemy na tym forum caly czas, o braku przygotowania itd. https://www.youtube.com/watch?v=Wf5nzijhkh8

Gość gość
"Wszyscy jednak lubimy ogladac dobra sztuke , filmy czy czytac wartosciowe ksiazki. " x Haha, rozbawiłaś mnie :D

Gość gość
Wy chyba czegoś jednak nie rozumiecie. Rozumiem gdyby Anka szła w dół, co można by było dostrzec poprzez mniejszą ilość subskrypcji (każdy może odsubować ją kiedy chce!) czy też słabą oglądalność. W przypadku jej kanału nie ma to miejsca! To, że wg. was, a więc subiektywnie uważacie że nie nagrywa nic ciekawego, to jest jedynie wasz punkt widzenia. Anka ma też takie widzki jak ja, którym odpowiada sposób kręcenia przez nią filmików i zapodawane tematy. Mi podoba się taka zmienność na kanale, czyli raz makijaż, innym razem vlog z wypadu na plażę, kolejny raz testowanie produktów i oczywiście vlogi z miejsc wypadowych, co Kretka robi. Zatem ja nie mam się specjalnie do czego doczepić. Nie traktuję jej kanału tak bardzo na serio jak Wy, które oczekujecie uzyskać dogłebną wiedzę,. Ja traktuję jej kanał na zasadzie rozrywki, bo przeciez jeśli coś mnie wybitnie interesuje, to szukam na ten temat fachowej wiedzy, a nie liczę na you tuberkę. Trochę popuśćcie spięte poślady, bo mylicie rozrywkę z kanałem wiedzy naukowej.

Gość gość
13:32. To co napisalas to TYLKO Twoj punkt widzenia. Twoja teoria przypadkowo popiera to o czym piszemy: Anki kanal jest coraz slabszy. Ilosc subskrybentow swiadczy tylko o niskim poziomie widzow , ktorym nie przeszkadza bylejakosc. I nie pisz juz o tych "posladkach" , ani dowcipne , ani madre, raczej zalosne.

Gość gość
gość dziś mowisz, ze jej kanal jest rozrywkowy? to ja nie wiem co ty rozumiesz pod pojeciem "rozrywka" Bo krecenie filmiku o dermarollerze i zabiegu nim (tworzenie mikrouszkodzen w cerze iglami co moze spowodowac blizny) nie mowiac zbyt merytorycznie o tym dosc powaznym zabiegu nie nazwalabym rozrywka. Jednak ja nie nagralabym takiego filmiku majac mloda widownie, nie chcialabym brac odpowiedzialnosci. zreszta poczytaj opinie pod filmikiem (poparte wieloma lajkami) a bedziesz widziala o co chodzi. O ile te opinie jeszcze sa! No bo kretka idzie w slady karolinki i kasuje niewygodne komentarze.

Gość gość
Skąd u ciebie przeświadczenie że Kretka ma tylko młodą widownię? Ja jestem starsza od niej.

Gość gość
Tak, to mój punkt widzenia i tych ludzi, którzy ciągle ją oglądają. Przecież ja nie twierdzę, że każdemu jej kanał musi odpowiadać. Jest masa innych kanałów i każdy może wybrać coś dla siebie. A posladki tak, powinnaś wyluzować, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby obca osoba tak bardzo chciała drugiej obcej osobie narzucać w jaki sposób ta powinna prowadzić swój kanał i co na nim pokazywać. I żeby tak zamartwiała się że ma "dopiero" 200tyś. subskrypcji a nie 500tys. Poza tym nie ma także przymusu oglądania wszystkich jej filmików. Ja połowy na oczy nie widziałam, bo jeśli tematyka mi nie odpowiada to omijam i czekam np. na vlogi z wyjazdów, albo test czegoś, co mnie interesuje. Może dlatego tak się nie naprężam jak ty w ocenie jej, bo nie śledzę każdego jej filmiku i nie wymagam od niej, aby cały kanał był podpasowany pode mnie, przeciez ona ma szeroką widownię.

Gość gość
Do osob broniacych Kretke i jej brak "spinania". Zobaczcie film o mikrouszkodzeniach.Kretka zupelnie sie skompromitowala i weszla na temat , o ktorym nie ma pojecia. Zapomniala , ze nie jest kosmetologiem (po studiach) tylko "kosmetyczka" z duza przerwa zawodowa. Malolaty zachwycone i moga zrobic sobie powazne uszkodzenia i oszpecenia twarzy. O tej nieodpowiedzialnosci Kretki piszemy!!!

Gość gość
gość dziś masz wyraznie problemy z czytaniem ze zrozumieniem. nie uzylam slowa "tylko" nawiazujac do jej mlodej widowni. Nie dopowiadaj czegos czego nie pisalam, gdyz wprowadzasz sie sama w blad..a potem niepotrzebnie osmieszasz sie probujac cos na sile nam argumentowac. Kazdy ma swoje zdanie na temat kanalu Kretki i tyle. Nie zmienisz tego. a to ze Krecia ma mloda widownie (pewnie w wiekszosci, lecz nie wylacznie) swiadczy kontent jej kanalu: back to school, 100 warst szminki czy lakieru..watpie zeby kobiety po np. 30stce znalazly zainteresowanie w tego typu filmikach. Kreci tez inne filmiki typu vlogi, ktore napewno sa ciekawsze i interesujace dla mlodej i starszej widowni.

Gość gość
gość dziś kilka godzin wczesniej pisalam o tym filmiku i podawalam linka ale jak widac niektore osoby z tego forum i tak usilnie twierdza ze kanal jest rozrywkowy :P hehehe

Gość gość
15:03 - "Tak, to mój punkt widzenia i tych ludzi, którzy ciągle ją oglądają. " Moja droga, mow za siebie. nie wiesz jaki punkt widzenia maja inni widzowie Kretki. I czy wyswietlenia sa przypadkowe czy nie. nie wyslalas ludziom klikajacych w filmiki Ani ankiet, nie zrobilas podliczen statystycznych wiec naprawde pomysl na 2. raz co wypisujesz. Kompromotacja do kwadratu.

Gość gość
rzeczywiscie ten film wg mnie to porazka. a jeszcze lepsze komentarze pod filmikiem:)

Gość gość
12:10. bawi cie , ze ktos ma zainteresowania typowe dla ludzi wyksztalconych? wspolczuje ci , duzo tracisz. z twoim podejsciem obawiam sie , ze nie jestes w stanie tego docenic.

Gość gość
15:03. przyznajesz sie, ze ogladasz polowe filmikow kretki. dlatego uwazasz sie za eksperta i nas autorytatywnie pouczasz?

Gość gość
Pisałam, że oglądam tylko te filmiki, które trafiają w mój gust. A Wy oglądacie wszystko jak leci? Naprawdę? Uważacie że jedna vlogerka nakręci wszystko co wam przypasuje? Współczuję. Zatem moja porada - wybierajcie sobie tematy które was interesują, a życie będzie prostsze i przyjemniejsze :)

Gość gość
Pod filmikiem o mikrouszkodzeniach wszystkie komentarze, w tym moj, sa juz usuniete. Kretka nie rozczarowala.

Gość gość
gość dziś serio usunela? jezu jaka ona jest zaklamana. kiedys uwazalam ja za naturalna osobe, ktora przyjmuje konstruktywna krytyke. jest pozytywna osoba i szanuje widzow. dzis mysle inaczej. wczoraj jeszcze te komentarze na temat dermaroller czytalam, to naprawde byly normalne komentarze, bez zadnych wyzwisk itp. dziewczyny raczej przestrzegaly przed stosowaniem tego urzadzenia wg Anki metody..polecaly kanal kosmetolog nissiax z NY. kurcze az trudno mi uwierzyc, ze kretka skasowala te komentarze, ktore mialy pomoc a nie skrytykowac... predzej bym powiedziala, ze skasuje ten filmik, zeby rzeczywiscie nikt nie zrobil sobie krzywdy tym rollerem. bardzo mnie rozczarowala i daje unsub. nie mozna traktowc widzow w ten sposob.

Gość gość
i podkreslmy to raz jeszcze: ania jest kosmetyczka a nie kosmetologiem. dla scislosci.

Gość gość
Gość (wczoraj 15.29) Kanał Kretki moźna uważać za "rozrykowy" poniewaź jej androny mogą powodować u niektórych ataki śmiechu, głupota ludzka może być irytująca, w formie przedstawianej przez Kretkę jest komiczna.

Gość gość
Komentarze jeszcze sa , ale filmik powinna usunac. W odpowiedziach na uwagi powiedziala, ze ona nie musi isc do specjalisty bo sama jest specjalista i ma doswiadczenie z Polski. Dr Rogala oprocz rozwijania Kretki kariery modelingowej na Mustangu pozwolil robic procedury bez odpowiedniego wyksztalcenia?(kosmetolog vs kosmetyczka). On rowniez robil Markowi Botox w ich domu. Nie podoba mi sie ten pan i jego praktykowanie medycyny .

Gość gość
Są kosmetyczki i pseudo-kosmetyczki,tak jak w wielu profesjach... Są lekarze i lekarze-konowały, itp...Do której kategorii należy Kretka nie trudno zgadnąć, wystarczy obejrzeć jej filmiki o treści urodowej

Gość gość
gość dziś masz racje, tez uwazam, ze powinna usunac ten filmik czym predzej, dla spokojnego sumienia i poczucia, ze zadna widzka/widz nie zrobi sobie uszkodzen na cerze. ja bym nie mogla spac spokojnie z taka swiadomoscia, ze wypuscilam filmik bez odpowiedniego przygotowania merytorycznego, wiedzac, ze filmik trafia do tysiecy osob niedoswiadczonych w takich zabiegach. Ale i tak nie usunie filmiku gdyz jej zalezy na wyswietleniach. wszytskie te youtuberki leca na kase, smutna prawda.

Gość gość
To fajnie że oglądasz ją ciągle z tego powodu.