Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

The Kretka2

Polecane posty

Gość gość
Jaka arogancje ma Kretka, zeby po kursach kosmetycznych uwazac sie za specjalistke . Swoja pryszczata twarz coraz bardziej niszczy wmawiajac nam , ze widzi, ze jej cera bardzo sie poprawila .(w dyskusji pod filmikem o mikrouszkodzeniach).My tez widzimy te cere, przykrywa ja warstwami chinskich mazidel ,ktore wygladaja okropnie. Potem malolaty chwala swoja idolke i chca robic to samo.

Gość gość
Jest wiele niepryszczatych you tuberek, co tak bardzo trzyma cię przy Kretce? jakaś ukryta miłość? :D

Gość gość
20:10 Nic mnie nie trzyma. Weszlam po dlugim czasie i bylam przerazona stanem jej twarzy , to wszystko.

Gość gość
gość dziś ja tak samo. juz jej od dawno nie ogladam. A kiedys ogladalam kazdy filmik. tez zauwazylam okropny stan cery kretki. szczegolnie te nierownosci i przebarwienia na brodzie, to wyglada najgorzej. A co do wieku cery...wiadomo, ze kazdy z nas sie starzeje i z dnia na dzien bedzie wygladac troszke gorzej..ale kretka "sypie" sie w szybkim tempie, niestety. Wydaje mi sie ze to wplyw po pierwsze slonca (nie rozumiem czemu ona sie jeszcze opala na twarzy!? przeciez slonce +twarz = nieodwracalne zmarszczki. Nie ma filtra, ktory w 100% odbije promieniowanie) a po drugie wplyw zlej diety: miecho, steki, tluste pizze - wystarczy zobaczyc co kretka jada kiedy wychodza do restauracji. Najsmieszniejsze jest to, ze niektore youtuberki tlumacza swoje problemy np. skorne czy z waga ciala po prostu rozregulowanymi hormonami. najlatwiej zwalic na chorobe... ;)

Gość gość
Tak, tak, nikt jej nie ogląda, ale wszystko o niej wie i o każdym jej filmiku więcej niż ci którzy ją lubią. :D baju baju

Gość gość
Chodzi o to , ze niektore osoby nie akceptuja obnizenia poziomu i dlatego ogladaja wybiorczo.

Gość gość
gość dziś dokladnie. ja np. obejrzalam tylko 1 filmik z gor. starczylo mi. jesli chodzi o podroz po stanach jaka wtedy robili to obejrzalam prawie wszystkie odcinki. Ale wszyscy wiemy na jakim poziomie byly tamte filmiki..dlatego nie mialam juz ochoty i czasu ogladac filmiki z gor, to przeciez byloby to SAMO rozczarowanie ... a tak na marginesie pomyslalam sobie, ze fajnie, ze wiki mowi jak Amerykanka - bedzie osobistym tlumaczem dla Kretki jak bedzie trzeba cos zalatwic :) oczywiscie jak bedzie starsza.

Gość gość
Naprawdę? A wcześniej było mi zarzucone żebym się nie wypowiadała o niej dobrze, skoro nie oglądam jej wszystkich filmików :D Coś tu się nie zgadza :)

Gość gość
Piszesz do zlej osoby, to sie nie zgadza.

Gość gość
Nieistotne komu odpowiadam, bo główny zarzut tych którzy jeżdżą po Kretce jest taki, że jak ktoś nie ogląda jej wszystkich filmików, to nie mam prawa się wypowiadać czy ona idzie w dół, czy w górę.

Gość gość
Wiekszosc osob krytykujacych Kretke uzasadnia swoje uwagi i nie "jezdzi " po niej. Kretka prosi o to. Czy wrocila polska cenzura , ze nie mozna pisac co sie mysli nie obrazajac nikogo?

Gość gość
kiedyś lubiłam oglądać Kretkę, teraz mniej, ale ogólnie mniej czasu poświęcam oglądaniu youtuba. Mogłaby wrócić do platynowego blondu i fajnego cięcia z pazurem - wtedy wyglądała zdecydowanie najlepiej :)

Gość gość
Tez tak mysle, teraz wyglada gorzej . Kolor "mysi", fryzura zadna.

Gość gość
Dokladnie tak, wtedy miala to cos w sobie, super wygladala w takim ostrym cieciu u kolorze

Gość gość
zauwazyliscie ze kretka ma caly czas takie opadniete powieki i zaspane oczy? oj ciezka ta praca youtuberek, ciezka.

Gość gość
09:42 dbanie o dom, wychowanie dziecka i regularne nagrywanie to nie jest praca? Oczywiscie, ze jest! Ania ma prawo byc zmeczona, jak kazdy! A ty co robisz w zyciu, ze to jest dla ciebie nic wielkiego? Pracujesz na 3 etaty? Zawistny cebulak!

Gość gość
Wyrazila swoja opinie.Po co te wyzwiska?! Kto tu naprawde jest "cebulakiem"?

Gość gość
Poza pracą, dzieckiem, gotowaniem ma do ogarnięcia niemały dom. Uwierz że może się czuć zmęczoną.

Gość gość
Wtedy wyglądała sztucznie i starawo, teraz strzał w 10, kolor pasuje do jej twarzy i fryzura swobodna, odmłodniała na pewno o 5 lat!

Gość gość
Taaaa, teraz jej sie wlosy zlewaja z twarza i cialem, zupelnie nijaki kolor i nijaka fryzura.

Gość gość
Jestem w wieku Kretki i o ile 10 czy nawet 5 lat wcześniej uwielbiałam cudować z fryzurami i kolorami, tak teraz, po 30. r.ż pragnie się wrócić do naturalności, bo to automatycznie odmładza. Kiedyś kolor 'mysi' był dla mnie nijaki, a dziś właśnie taki mam i długo do niego dążyłam poprzez ściąganie kolorów. To samo z fryzurą, im mniej skomplikowana, tym młodziej się wyglada.

Gość gość
Mnie najbardziej nr 2 sie podoba, glownie przez ciecie. A co do nr 1...niestety na chwile obecna tak juz nie wyglada - to co ma teraz na glowie to porazka - ulizane, z odrostem mocno widocznym. Jakos mam wrazenie ze kiedys Kretka bardziej dbala o siebie i swoj wyglad

Gość gość
Kretka nie jest ladna kobieta wiec na kazdym zdjeciu slabo. W dlugich wlosach wrecz groteskowo. Wolalam platynowy kolor, teraz jest nijaka.

Gość gość
Dzisiaj gości u siebie diane i Natalię siwiec ( wiem ze snapa diany). Może będzie vlog z taka sława!

Gość gość
Natalia Siwiec moze slawna jak Kardiaszanki.

Gość gość
Kretka jest lubiana ,wrecz wielbiona ,przez niektore,szczegolnie bardzo mlode osoby. Wiekszosc wyksztalconych kobiet patrzy na nia krytycznie i za nia nie przepada. Wnioskuje tak na podstawie poziomu wpisow.

Gość gość
To nie jest tak, że ją się wielbi czy nienawidzi. To kompletnie nie jest typ takiej osoby. Można ją raczej lubić, lub nie. Ja ją zwyczajnie lubię, nie jestem małolatą, mam 35 lat, dziecko w wieku jej córki, mam męża, satysfakcjonującą pracę. Nie oglądam Kretki nałogowo, po prostu lubię ten spokój jaki panuje na jej filmikach, widać że tworzą szczęśliwą rodzinę. Mi takie rzeczy są bliskie. Nie mam powodu wstydzić się że oglądam jej filmy.

Gość gość
każdy ma prawo lubić co innego, ja ją lubię oglądać. Gdybym jej nie lubiła to nie katowałabym się oglądaniem. I nie mam kilunastu lat, jestem trochę po 30 i swój rozum mam. Nie uważam jej za piękność, jest zwykła prostą dziewczyną, która sobie taki a nie inny sposób na życie wymyśliła.

Gość gość
Tag o szczęściu pokazał że nie żyje na pokaz. Cieszy się prostymi rzeczami i może dlatego jest szczęśliwa. Jednego cieszy dynamiczne zycie, ciągle w biegu, rozwijanie wielkiej kariery, praca naukowa, a rodzina mniej istotna, bo na ogół nie ma już na nią czasu, a inni wola spokojne życie, spokojną pracę która sprawia im przyjemność i przede wszystkim stawiają na rodzinę. Ja też mam spokojną pracę i dzięki temu nie jestem nerwowa co przekłada się na moje szczęście rodzinne. Stąd wlasnie denerwują mnie tu posty gdzie wiele z was pisze co Kretka powinna robić, w jakim kierunku iść, podczas gdy ona zupełnie o to nie prosi bo znalazła swoją drogę do szczęścia. :) Zrozumcie to i działajcie też tak, aby być szczęśliwymi.