Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez nie lubicie ogladać siebie na zdjęciach i filmach z wesel??

Polecane posty

Gość gość

czy tylko ja tak mam ,ze uciekam przed kamerami i zdjęciami.?? nie cierpie wycelowanego we mnie obiektywu i potem tego oceniania przez innych jak wygladam itd..

Gość gość
Nie uciekam ale nie lubie. Potem nie lubie ogladac. Za to moj maz doslowniwme ucieka. Nawet teraz w swieta nie chce zrobic sobie zdjecia z moim ciazawym brzuszkiem.

Gość gość
mnie szlag trafia jak bratowa sprasza swoją rodzine i mówi "a teraz wszyscy wspólne zdjęcie" i potem ląduję u niej na fejsie mimo że celowo nie zakładałam tam konta bo nie chce tam być aby mnie ludzie znajomi oglądali. Dodam bratowa mnie nie lubi. Filmy z moim udziałem mnie stresują bo wreszcie widzę jaką dokładnie mam powierzchowność jaką barwę głosu, będąc w swojej skórze przed lustrem człowiek ani nie wie dokładnie jak wygląda z zewnątrz ani nie uświadamia w pełni jaką ma barwe głosu. Także źle przeżywam filmy ze swoim udziałem. Nagle widzę dlaczego ludzie mnie nie lubią, ale nie jestem w stanie zmienić w sobie cech wrodzonych

Gość gość
Mam to samo co Pani powyzej. Tez widze na nagraniu, dlwczego ludzie mnie nie lubia.

Gość gość
hey na nagraniu z Oświęcimia widać czemu cię ludzie nke lubią. myślisz że lasce spadl zeszyt bo jest pod wrażeniem twej wątpliwej fizjonomi? i nie trzep tak girami :-D