Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uświadomcie sobie wreszcie, że do seksu nie jest potrzebna miłość

Polecane posty

Gość gość

To są dwie oddzielne sprawy. Seks to przede wszystkim świetna zabawa i tymi kategoriami trzeba myśleć. Śmieszą mnie osoby, które mówią, że seks tylko z miłości i tylko z tym jedynym/z tą jedyną.

Gość gość
To prawda. Chociaż prawik ze mnie już stary, to zgadzam się. Nie dajcie się nabrać na słówka kobiet, że seks tylko z miłości.

Gość gość
Stary a głupi. Kobieta uśredniona nie istnieje, każda jest inna.

Może dla kogoś miłość jest niezbędna, ale mało znam takich osób i sama do nich nie należę.

Gość gość
do seksu ze strony kobiet nic nie jest potrzebne nawet ochota, wystarczy jedynie majtki zdjac, a ze strony mezczyzny wystarczy pozadanie, gdzies jeszcze posrodku powinna byc prezerwatywa

Gość gość
14:42 Seks to najpiekniejszy, najbardziej intymny akt miedzy dwojgiem osob. Przerazaja mnie osoby o takich pogladach jak ty. Robisz z tego sport i uzywke, potworna karykatura.

Gość gość
Seks bez uczucia jest możliwy, ale bardzo zuboża psychicznie obie strony. Jest wyrazem prymitywizmu osobistego.

Gość gość
Kiedys takie wyzwolony jaskiniowki wymieraly podczas ciazy, lub po porodzie. Z zimna, albo watacha wilkow je porzerala, albo tygrys szablozebny. Bo zaden facet nie chcial sie taka zajac, bo niby dlaczego by mial? To samo ten z ktorym wpadla i po 5 minutach znikal.

Gość Michał121212
Na szczescie wiekszosc kobiet jest normalna i za nim pojda do lozka to musza tego faceta dobrze poznac zaufac mu i poczuc sie bezpiecznie.