Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu partnerów w łozku miały przed wami wasze zony, narzeczone?

Polecane posty

Gość Bicz28Bicz28
Panowie nie bądźcie naiwni ! My też lubimy się pieprzyć tak jak wy ! Więc nie łudźcie się że wam wasze kobitki prawdę mówią ile miały facetów. Mam dużo koleżanek i tylko dwie nie skłamały partnera ile miały facetów przed nim. Każda inna łącznie ze mną zaniżamy przynajmniej o połowę albo i więcej ;-) Mniej wiecie wtedy lepiej się z tym czujecie ;-) zazwyczaj każda z nas mówi o 2 lub 3 max w zależności od wieku. Wię głowę do góry i najlepiej nie pytać bo już znacie odpowiedź. A jak któraś spała w internacie No to wiadomo że przynajmniej z 10-15 sobie zaliczyła hihi. Wiem bo sama jestem tego przykładem a i koleżanki sobie nie żałowały hihi. Buziole :)

Gość Bolo
Dnia 31.12.2016 o 21:04, Gość gość napisał:

ja jestem żoną od 15 lat, miałam jednego partnera przed mężem, przez dwa lata tkwiłam w romansie z żonatym jak się okazało a w czasie małżeństwa w kryzysie spróbowałam jeszcze z jednym. Mój mąż jest jednak w kwestiach łóżkowych zdecydowanie najlepszym kochankiem i nie szukam dalej, jakkolwiek nam się ułoży na pewno lepszego seksu nie będę miała już z nikim 😉

To samo powtarza moja partnerka. Mam 57 lat i nowotwór. Ona 40 lat. Wcześniej 6-ciu partnerów. I miała męża. 3 dzieci. Jak pierwszy raz to z nią robiłem było tak normalnie. Drugi raz w apartamencie poszliśmy na maxa całkowitego. Nigdy nie miała prawdziwego orgazmu. Po moich akcjach w ciągu dwóch dni miała ich  11. Tylko jeden bez wytrysku. Byłem cały mokry a w pozycji 69 to mało co sie utopiłem. Tyle soku miała,że szok. Robiła dla mnie za to prawie wszystko. Nigdy nie robiła oralu,naciągało ja jak z połykiem to robiła. Ale powiedziała,że nie odpuści zanim ze smakiem tego nie zacznie robić. Do niedawna musiałem sperme zbierać do lodówki i ona po miesiącu zbierania rozmrażała ją i nieźle sie później zabawiała. Kiedy doszła do tego powiedziała kilka lat temu,że to co robimy zostanie tylko nasze. No i teraz mi to przypomniała. Może jeszcze pożyję kilka miesięcy a ona pamieta co obiecała. Nagraliśmy z 500 filmów. Wstydzi sie czasami jak oglądamy jakieś filmy i powtarza,że żaden facet nie zasłużyłby na to co ona dla mnie robiła. Ale też do niedawna w czasie jednej sesji miała 2-5 orgazmów ,suchych już ale widać było,że jest wykończona i zasypiała zaraz "po". KUWA!!!! Jak żal mi umierać !!!!!!! Gdyby nie ONA to mam gdzieeś że umieram!!!  Łzy mi ciekną co noc, kiedy słysze jak oddycha. Absolutnie nie brałem pod uwagę takiej sytuacji,że z powodu emocji,które wywoła kobieta żal mi będzie umierać. Mam rodzinę ,jestem dziadkiem po raz któryś ale nie myślę o nich tylko o NIEJ . Niech to szlag trafi....

Gość SADM
Dnia ‎30‎.‎12‎.‎2016 o 11:34, Gość gość napisał:

Kobiety dzisiaj maja 5 krotnie wieksza liczbe partnerow seksualnych niz mezczyzni i to nawet o 10 czy 15 lat starsi od nich.

Skoro kobiet jest więcej na świecie to kto nabija te statystyki? Musieliby być mężczyźni którzy mają setki tysiące partnerek... masz jakąś traumę..........za dużo Brazzersów

Gość SADM

Nie wiem i nie chcę wiedzieć, wiem że miała, z tego właśnie powodu nie wziąłem i nie wezmę z nią ślubu kościelnego, bo nie zasługuje. 

Gość gość
Dnia 30.12.2016 o 11:38, Gość gość napisał:

Ja miałam z 20, miedzy 18 a 22 r.z.

To norma, ja między 16 a 25 miałam 28 i nie uważam żeby było ich za dużo.

Gość gość zz

moją miał jeden przynajmniej tak mi się przyznała gdy miała 18 l i że ją bzyknął 2 razy bez gumki , ale po pewnym czasie przyznała że przez pół roku zalewał ją kiedy chciał a póżniej wpadła ze mną

Gość gość

Ja mam jedynego mojego męża, nie wiem jak smakuje inny mężczyzna.

Gość adas

moja ma 27 lat , miala 5

Gość rkm

Kiedy poznałam mojego faceta miałam 17 lat i 2 partnerów. Od tego momentu dp teraz miałam jeszcze 4.

Gość Azalia
8 godzin temu, Gość gość napisał:

Ja mam jedynego mojego męża, nie wiem jak smakuje inny mężczyzna.

Nie korci cię żeby spróbować ?

Gość gosc
3 godziny temu, Gość Azalia napisał:

Nie korci cię żeby spróbować ?

nie

Gość jaija

Kto to wie? Tylko ona, myslisz ze prawdę powie? A licznika nie ma zamontowanego.

Gość Anka

każda powinna sobie spróbować chociaż raz jak to smakuje z innym

Gość gość.
Przed chwilą, Gość Anka napisał:

każda powinna sobie spróbować chociaż raz jak to smakuje z innym

Aniu chętny jestem być twoim królikiem doświadczalnym i dać ci rozkosz o jakiej nie sniłaś .

Gość Anka
2 minuty temu, Gość gość. napisał:

Aniu chętny jestem być twoim królikiem doświadczalnym i dać ci rozkosz o jakiej nie sniłaś .

ja już spróbowałam😉

Gość gość.

ja już spróbowałam😉

Nie chcesz na bis?? Warto !

Gość soook

Moja przede mną żadnego, rozdziewiczyłem ją. Po slubie napewno ponad piędziesięciu, przestaliśmy liczyć. Lubimy ten sport.

Gość Bodzio

Ja facet 30 lat, partnerki 4, za moją się nie wypowiadam bo nie będę kłamstw powtarzał 😉

Gość Anka

a ja jestem ciekawa dlaczego tak was interesuje przeszłość żony czy dziewczyny?

Gość Basior
1 godzinę temu, Gość Anka napisał:

Akurat mnie nie interesuje, nie pytam i nie chcę być pytany. Pasuje mi jej obycie kultura uroda to robię wszystko żeby ... zaciągnąć ją do łóżka 😉

Gość adrian

moja narzeczona ma 26 lat , ze soba jestesmy od 5 lat , przedemna miala 3 partnerow w lozku , z czego jeden to byl zwiazek 3 letni

Gość Anka
16 minut temu, Gość Basior napisał:

Akurat mnie nie interesuje, nie pytam i nie chcę być pytany. Pasuje mi jej obycie kultura uroda to robię wszystko żeby ... zaciągnąć ją do łóżka 😉

nawet jeśli jest zajęta?😀

Gość Basior
14 minut temu, Gość Anka napisał:

nawet jeśli jest zajęta?😀

Taka jest pewniejsza,  to do niej należy decyzja czy chce się bzykać czy nie. Jeśli chce, to nie interesuje mnie to że jest zajęta. Aniu zajęta jesteś? Chętna? 😉😘

Gość Anka
2 minuty temu, Gość Basior napisał:

Taka jest pewniejsza,  to do niej należy decyzja czy chce się bzykać czy nie. Jeśli chce, to nie interesuje mnie to że jest zajęta. Aniu zajęta jesteś? Chętna? 😉😘

ja zajęta

Gość Basior

ja zajęta

Przecież napisałem , jak chętna to nieważne ze zajęta 😄

Gość Anka
2 minuty temu, Gość Basior napisał:

Przecież napisałem , jak chętna to nieważne ze zajęta 😄

szybko byś poległ😁

2 godziny temu, Gość Anka napisał:

Taka szczegółowa przeszłość interesuje osoby niedojrzałe emocjonalnie.