Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niegotowa89

Nie jestem gotowa na seks

Polecane posty

Gość Niegotowa89
akurat loda mu robie sama z siebie, bo sprowalam (sama tego chcialam) i mi sie spodobalo, takze nie ma problemu. co do seksu analnego, to jedno z moich najwiekszych marzen jezeli chodzi o seks w przyszlosci, wiec chetnie tez tego sprobuje, ale wszystko w swoim czasie. na pewno nie w tym momencie.

Gość gość
Mój nie nalega i nigdy nie nalegał, ale ja trafiłam na ideał :)

Gość Niegotowa89
eh... wiekszosc z was pisze, ze nic na dluzsza mete z tego nie wyjdzie. nie chce tak myslec, bo po co byc z kims, jezeli sie nie wierze, ze ten zwiazek wyjdzie. troche pesymizmem tu powialo :(

Gość gość
Skoro ty już mu robisz lodzika, to nic dziwnego że chłopak nalega na seks, bo dla mężczyzny lodzik jest znacznie bardziej intymny niż włożenie w szparę między nogami, dziwna jesteś w takim razie skoro zwykłego stosunku nie chcesz, ale oporów przed obciąganiem nie masz... takie to w dzisiejszych czasach pseudo dziewice.

Gość Niegotowa89
to dobrze wiedziec, bo dla mnie seks jest bardziej intymny. no kazdy jak widac ma inne podejscie. gdybym wiedziala ze mezczyzni tak to postrzegaja, to bym tego tez nie zrobila, ale jakos tak samo wyszlo ktoregos razu...

Gość gość
Dla kobiety zrobienie lodzika to nie to samo co przyjęcie członka w siebie, to drugie jest o wiele bardziej intymne, zgadzam się z autorką w tejkwestii.

Gość Niegotowa89
milo mi, ze ktos mnie popiera. zrobienie loda to po prostu dla mnie forma pieszczot, a "wpuszczenie" do swojego ciala mezczyzny, to juz cos o wiele bardziej intymnego.

Gość gość
Nie no wybacz, wkładanie do ust penisa jest zdecydowanie bardziej intymne, kobiety myślą podobnie... dużo łatwiej iść im do łóżka niż dać sobie zrobić minetkę. Tego typu pieszczotami przekroczyłaś już granicę niewinnych pieszczot i po tym seks już powinien się pojawić, unikanie go świadczy o tym że jesteś bardzo, ale to bardzo dziwna.

Gość Niegotowa89
to wychodzi na to, ze jestem dziwna, coz zrobie... ale tego loda tez calkiem niedawno zaczelam mu robic.

Gość gość
Faceci mogą mieć problemy ze zrozumieniem bo im wszystko "wystaje". Dla kobiety seks to penetracja fizyczna i psychiczna jednocześnie. Seks oralny nie ma z tym porównania chociaz sprawia przyjemność jeśli para to lubi. Ale to tylko dodatek, pieszczota.

Gość Niegotowa89
wlasnie, zrobienie loda to dla mnie pieszczota, a penteracja to seks i to sa calkiem dwie rozne sprawy.

Gość gość
Nie chciałbym trafić na kobietę dla której obciąganie to tylko pieszczota, bo cholera wie ilu facetów taką pieszczotą obdarzyła i chyba nawet nie chciałbym wiedzieć, bo to obrzydliwe :P Jak widać sam fakt posiadania błony dziewicy z ciebie nie czyni.

Gość gość
19:48 Chyba jednak niewiele wiesz. Jak można porównywać pieszczotę oralną do seksu? Mojemu narzeczonemu robiłam takie pieszczoty lecz seks, wyższą formę zbliżenia i zaufania dostał o wiele później. Dla Ciebie lodzik może być marzeniem i świętym graalem, dla kobiet niekoniecznie.

Gość Niegotowa89
gosciu, moge ci powiedziec, ze naprawde niewielu ;) to wolalbys dziewczyne, ktora uprawiala seks z nie wiadomo jaka liczba mezczyzn?

Gość Niegotowa89
"19:48 Chyba jednak niewiele wiesz. Jak można porównywać pieszczotę oralną do seksu? Mojemu narzeczonemu robiłam takie pieszczoty lecz seks, wyższą formę zbliżenia i zaufania dostał o wiele później. Dla Ciebie lodzik może być marzeniem i świętym graalem, dla kobiet niekoniecznie. " zgadzam sie w 100% :)

Gość gość
Czyli rozumiem że do zrobienia loda nie potrzeba wam zaufania, uczuć, przekonania że partner myśli o was poważnie, bo to tylko pieszczota i można to zrobić praktycznie każdemu któremu chcecie sprawić przyjemność? :) To jednak mężczyźni myślą zupełnie inaczej niż kobiety i w sumie nie dziwię się że traktują was teraz tak jak traktują, za moich czasów seks oralny wykonywany przez kobietę pojawiał się już po seksie tradycyjnym i dla mężczyzny to było coś wyjątkowego, świadectwo że kobieta mu ufa i kocha bezgranicznie. Dziś widzę że lodzik jest jak pocałunek, nawet kumplowi można go zrobić bo przecież to tylko pieszczota.

Gość Niegotowa89
potrzeba mi do tego zaufania i uczuc, ale nie az tak jak przy seksie tradycyjnym. jakby nie patrzec, zrobienie loda nie grozi ciaza, a seks juz tak.

Gość gość
gosciu, moge ci powiedziec, ze naprawde niewielu oczko.gif to wolalbys dziewczyne, ktora uprawiala seks z nie wiadomo jaka liczba mezczyzn? x Wolałbym taką która jedną i drugą formę seksu zachowuje dla tego który jest tego wart. Dla wielu facetów świadomość że jego kobieta robiła innemu loda to coś strasznego, facet lepiej zniesie że jego kobieta uprawiała z innym seks niż fakt że mu obciągała a jak do tego jeszcze z połykiem to już w ogóle masakra.

Gość Niegotowa89
dobrze wiedziec ;) eh... bylam sama i bylo z***biscie, pojawil sie mezczyzna i znowu jakies problemy ;/

Gość gość
facet lepiej zniesie że jego kobieta uprawiała z innym seks niż fakt że mu obciągała a jak do tego jeszcze z połykiem to już w ogóle masakra. blagam was, ja nikomu nie robilam loda i kazdy facet patrzy jak na kosmitke. jeden to mi powiedzial ze nie wyobraza sobie takich rzeczy z dziewczyna robic. no ok, ale czy mialam mu zadeklarowac to na 1 spotkaniu? mam dosc facetow. a co do autorki to jest dziwna, robi loda, marzy o analnym ale czuje sie zle na mysl o zwyklym seksie? cos nie halo

Gość Niegotowa89
to prawda, ale wszystko w swoim czasie. kazdy ma inna liste priorytetow

Gość gość
20:00 Ty się tak nie rozpędzaj :D To że lubię robić lodzika swemu mężczyźnie którego kocham nie znaczy że jest dla mnie na równi z pocałunkiem. Nie ze wszystkimi się całuje i nie ze wszystkimi pieszczę. Rozczaruję Cie ale te pieszczoty są zarezerwowane tylko dla bardzo bliskiej mi osoby (muszę czuć się kochana i kochać). Natomiast seks klasyczny musi poczekać także z innych przyczyn, nie brak zaufania, oddania ito (to jest warunek konieczny by się w ogóle związać) tylko potencjalna ciąża i inne negatywne aspekty. Ale Ty tego nie zrozumiesz zapewne :) Nie wiem czy Cie to uspokoi ale seks oralny uprawiałam tylko z moim jedynym facetem, który jest obecnie moim mężem. Swoją drogą myslisz ze nowo poznana kobieta powie Ci jakie formy seksu dokładnie uprawiała? Skąd będziesz wiedzieć czy seksu oralnego nie ma już za soba? "Dla wielu facetów świadomość że jego kobieta robiła innemu loda to coś strasznego" brechtam, chyba dla niewielu. Z tego co wiem to większość marzy o tej formie seksu i nie obchodzi ich czy partnerka robiła wcześniej czy nie. To wypowiedz godna kobiety której ta forma seksu nie pociąga.

Gość Niegotowa89
znowu idealnie sie z toba zgadzam ;) czuje dokladnie to samo i robilam loda tylko 2 mezczyznom, a calowalam sie tez z kilkoma i to tylko z tymi, z ktorymi bylam w zwiazku. nigdy nie zdarzyly mi sie jakies przygody itp... takze nie uwazam, ze fakt robienia loda mi czegos ujmuje ;)

Gość gość
ja robiłam loda tylko męzowi i się nie chwale

Gość gość
i to samo jeśli chodzi o seks analny,kobiety szanujcie się !

Gość gość
hehehe czytam ten topik i mało ze śmiechu nie pękam, ileż to ja poznałem kobiet które uważały się za wyjątkowe że są dziewicami, wmawiały facetom że są wartościowe, że marzą o wielkiej miłości, że muszą ufać, czuć się kochane, ale to nie przeszkadzało im mieć po kilka penisów w ustach i tyłku, taka wybiórcza moralność, najważniejsze że wciąż były dziewicami i uważały się za święte. Wybaczcie, ale z takimi osobami jest coś nie tak, albo człowiek chce intymności i jest na nią gotowy, albo niech lepiej tego w ogóle nie zaczyna, bo tylko się ośmiesza, a argumenty o ciąży to głupie usprawiedliwienie, bo w XXI wieku tylko idioci potrafią wpaść.

Gość Niegotowa89
nic nie chce mowic, ale wlasnie sie pochwalilas ;)

Gość Niegotowa89
kilka moich kolezanek "wpadlo" takze zdarzaja sie takie przypadki i w XXI wieku, a idiotkami nie sa.

Gość gość
20:22 Opinia niewiele jak dla mnie warta bo mnie nie dotyczy :) Żeby włożyć penisa do ust musiałam wiedzieć że to ten penis na całe życie bo byle komu lodzika nie robię i nigdy nie robiłam :D hehe a i nie nazywałam siebie dziewicą bo miałam wtedy za sobą pieszczoty seksualne (chociaż klasycznego seksu nie :) ) a co do ciązy nie stosowałam pigułek także wolałam miec 100% pewności póki nie jestem gotowa na bycie matką, więc nie wkładaj wszystkich do jednego worka - nie wszyscy zakłamują rzeczywistość, ja świętą nie jestem ale wierną i uczciwą :)

Gość gość
Ok to powiedzcie mi od jakich pieszczot przestaje sie byc dziewica wg dzisiejszych standardow?