Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna zabrac roczniaka, dwulatka na pasterke? Co tacy rodzice maja w głowach

Polecane posty

Gość gość
A potem taki dzieciak lata to 2-3 w nocy, przecież "Raz na jakiś czas moze iść później spać". Za ścianą mam sąsiadów, których dzieciak (jakieś 2 lata na początku przyszłego roku) jest totalnie rozregulowany - były okresy gdy chodził spać po 21, ale to chwila potem a to tatuś chciał sobie meczyk głośno obejrzeć, a to własnie jakaś impreza rodzinna i dziecko jest kąpane o 0-1 w nocy.

Gość gość
Ale po co brac takie małe dziecko do kościoła? W jakim.celu?

Gość gość
no mówią!:D żeby za wszelka cenę pokazać ze dziecko nie będzie im ustawialo życia i ze to one są od tego. To jest jakieś chore widzi mi się :o Cos ci się stanie jeśli nie pojdziesz te 2-3 lata na pasterkę? serio? to lepiej ciagac male dziecko po nocach tylko dlatego zeby cos sobie udowodnić? Co z was za matki. To nie jest żaden kult bachora...po co na co udowadniać ludziom?

Gość gość
Ja się tylko zastanawiam nad jednym. Jaką trzeba być matką, żeby na jakiekolwiek dziecko powiedzieć "bachor".

Gość gość
A ja zabieram swoje dziecko wszędzie ! Co niedziele do kościoła -jak ma zły dzień i marudzi to z nią wychodzę i czekam przed kościołem lub zajmuje ja czymś abh nie płakała. ...ale sporadycznie się tak dzieje dlatego ze mała od małego jest w kościele i zazwyczaj śpiewa ze mną klęka lub porostu sobie spaceruje.Na pasterze nie była bo zasnęła ale gdyby nie spala to bym ją wzięła. ...rzz nie zawsze.W zeszłym roku w sylwka bawiła się tańczyła o 24 wyszła z nami przed domek i przy muzyce tańczyła ani w głowie jej było spać. ....i żyje !!!!!!

Gość gość
Fajny jest ten ryk malych dzieci w kosciele i ta cegla na twarzach rodzicow.

Gość gość
No ale po co zabierac takie male dzieci do kościoła? W jakim celu?

Gość gość
pochwalic sie nim,albo bo niedziela rzecz swieta.ja jak mała byłam to musiałam przy kazdej okazji z********ac do koscioła,od 6 roku zycia,inaczej była wojna

Gość gość
od 6 rż znaczy sama latałam,wczesniej tez ale z matką,a do koscioła miałam 40 min drogi z buta.a teraz po dzieciaki do szkoły i ze szkoły przychdzą rodzice choc mają 5 min drogi.w dzisiejszych czaach nie do pomyslenia

Gość gość
nooo bo mus to mus,dla niektorych pojscie do kosciola to jak zjedzenie obiadu...bez mszy to tragedia. :D

Gość gość
W czlu takim, ze dziecko dzieli ze mna zycie i chce z nim spedzic swieta.

Gość gość
W ogóle latanie do kościoła z dzieckiem to poroniony pomysł. Dzieci powinno chronić się przed indoktrynacją a nie świadomie mieszać im w głowach.

Gość gość
ja tez ciagalam male dzieci na pasterke ,pod namioty,na imprezy i wyrosly na fajnych ,madrych ludzi

Gość gość
Każda matka tak mówi o swoich dzieciach, więc jeśli jako matka mówisz, że Twoje dzieci są mądre i fajne to zupełnie nic nie znaczy.

Gość gość
tak? a branie małego niemowlaka na kasprowy wierch- nie pisze o kolejce, tylko szlakiem..... widzialam tą porypaną rodzinę ze 4 lata temu jak 1 reka sie podtrzymywała przy szczycie a druga trzymala dziecko. Pasterka? To nic.... ludzie sa mega tragiczni i nieodpowiedzialni.