Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vlogerki: Olfaktoria II

Polecane posty

Gość gość
Tylko chyba nie dorówna im z podróżami i częstością zakupów bo one jak wydają kasę ro na jedna rzecz 7 czy 16 tys

Gość gość
"Nowy" haul Lui Vitą: czy ona pokazała coś nowego? Wydaje mi się, ze to są rzeczy kupione w przeciągu ostatnich miesięcy... wow szok. Do tego jej tekst z tym etui na klucze, że przydaje jej się na siłownię :) Czekamy Dorka na snapy z jacuzzi, bo ostatnio bieda :) Idź koniecznie wykup jednorazowe wejście!

Gość gość
Jaki jest największy błąd popełniony prze Olfe? Założenie Snapchata. Straciła przez to swoją wiarygodność i jej maska kobiety luksusowej została zdjęta. To był istny strzał w kolano. Być może gdyby nie to, to nadal bym wierzyła, ze Olga żyje na wyższym poziomie. A tu klops

Gość gość 11166
10:25 zgadzam się. Też myślałam, że jest przy kasie, a tu bida z nędzą

Gość gość
gość 11166 dziś A na jakiej podstawie wyciągnęłaś wniosek, że ona jest przy kasie? serio, to jest pytanie do wszystkich z was, które po raz setny piszą, że olfa nie jest luksusowa. Jakim cudem była pracownica douglasa, osoba żyjąca z youtuba i bloga może być luksusowa? Same się nakręciłyście na jej "bogactwo" (na podstawie kilku markowych zakupów??), teraz oglądacie vlogi, snapchata i - Eureka! - odkryłyście, że sie myliłyście co do jej stanu posiadania...

Gość gość11333
11:47. Właśnie nie wiem dlaczego tak myślałam. Może dlatego, że używa trochę lepszych kosmetyków(tak teraz już wiem, że ma koleżanki w Douglasie) takich jak Shiseido czy Le Prarie. Może dlatego, że kupiła torebki LV(choć to badziew straszny). Może dlatego, że pisała, że żywi się w restauracjach(a to zwykłe jadłodajnie, jak ta co daje te serkowe wrapy).

Gość gość
Przecież ona nigdy nie nazwała siebie kobietą luksusową. Wyraźne za to podkreśliła wielokrotnie, że ceni sobie produkty z wyższych półek, które uchodzą za dobra luksusowe w mniemaniu większości. Oglądając jej filmy i snapy, nigdy nie odniosłam wrażenia, że próbuje zrobić z siebie kogoś więcej niż w rzeczywistości. Drażni mnie jej umiłowanie LV, bo to produkty kompletnie nie w moim guście, no i poglądy polityczne ma też mocno odmienne od moich, ale jest konsekwentna i za to ma ode mnie duży plus. Jestem jedynie bardzo ciekawa, ile czasu poświęca swojemu psu i czy należycie o niego dba...

Gość gość
Olfa w komentarzu pod ostatnim zdj napisała ze chce podróżować w nadchodzącym roku

Gość gość
Może dlatego że tak się kreowała? Blog w nazwie określiła jako ekskluzywny. Pisała że jej ulubiony szapman to jakiś za kilkaset zł więc sądziłam że często go pije. Na blogu podała że od jakiejś firmy dostała perfumy za tys zł i to było godne podziękowanie za jej pracę. W haulach pokazywała tylko droższe rzeczy: ksmetyki raczej z wyższej półki. Zorganizowała urodziny za kwotę którą niektórzy wydają na ślub. Niektórzy pomyśleli że wyciągnąła gotówkę z portfela. Podkreślała że droga torebka lv to snobizm a nie żadna inwestycja. Chwalila się że jada wyłącznie w restauracjach. Wielokrotnie podkreślała że nie zadowala się byle czym, jest taka wymagająca i wyrafinowana. Jej koty są rasowe, tak samo pies. Jak naprawiała laptopa apple oczywiście podkreśliła jak to dużo kosztowało. Itp. Jednym słowem robiła wszystko by być postrzegana jako majetna, ponadprzeciętna i... luksusowa. Niektórzy w to uwierzyli, bo taki był plan, zwłaszcza że oznajmiła światu że szuka bogatego faceta :-)

Gość gość
A może wyjedzie za granicę, tak przecież mówiła.

Gość gość
Podobno chce ruszyć się z domu lol brawo Olfa w końcu. Jedz chociaż do Wrocławia, tylko się już nie ośmieszaj i nie mów (tak było w Toruniu) ze będzie tam taniej niż w Warszawie. Olfa światowiec lol Ta od ysl napisała ze buduje jej się dom w stanach i chce się szybko tam przeprowadzić a Olfa gdzie Ty będziesz mieszkać za 5 lat? Znowu w wynajmowanym mieszkaniu ? Lol

Gość gość
Olfa koło 40 zrozumie ze trochę była za rozrzutna. Miec 30 lat i wynajmować mieszkanie. To jej faceta nie stać na dom czy mieszkanie ? Jakiś żart

Gość gość
Myslalam ze kupila cos konkretneo a ta nakupil pierdól ..breloczki,chusteczki, etui i paseczki..sam najtanszy badziew..no ale moze sie zwroci jak opchnie pudelka lv :-)

Gość gość
Myślałam ze kupi jakaś torebkę za 10 czy 20 tys.

Gość gość
Olfa jeszcze was zaskoczy i wrzuci foto z szampanem na jachcie na malediwach w nowym roku ;-) Swoja droga ciekawe jakie mieszkanie kupila

Gość gość
no taa ona kupuje breloczek lv za 900zł bo logo (których podobno tak nie lubi...) a jej koleżanka szyje sobie płaszcz na miarę. Kto tu jest bardziej "luksusowy" :P

Gość gość
Jej koleżanka buduje dom a nie mieszkanie, podobno 200 m2. Dobrze się laska ustawiła, grubo przed 30 dom spoko.

Gość gość
Gdyby Twój mąż czy facet był milionerem to tez być miała dom

Gość gość
Myśle ze Olfa jest na portalach na których szuka się bogatych mężów

Gość gość
Widzialyscie burze w komentarzach na yt?

Gość gość
w ogóle nie rozumiem dlaczego nazywa najlepsze koleżanki "dobrymi znajomymi" a nie przyjaciółkami. Prezenty, wyjścia, urodziny, wspólne rzeczy robią przyjaciółki a nie znajome... znajoma to jest pani ze sklepu...

Gość gośćgupek
1717 nie, a co napisali?

Gość gość
Nie przepadam za towarzystwem kobiet. Zawsze lepiej dogadywałam się z mężczyznami. W moim słowniku nie ma takiego słowa jak przyjaciel/przyjaciółka. x Wyobraźcie sobie jaka ona musi być wredna i nie ma „przyjaźń”w jej słowniku nie ma koleżanek, a tym bardziej przyjaciółek, a jednak prosi się na filmikach innych kobiet zeby ja zaznaczyc na insta, matko co za 2 licowy człowiek, zakompleksiony i zwyczajnie zły oby jak najdalej od takich bab.

Gość gość
Do dziś pamiętam sytuację, w której bardzo się wygłupiłam, nazywając kolegę z ławki daltonistą, argumentując przy tym, że nie potrafi czytać i pisać ;-) Nigdy nie zapomnę chóralnego śmiechu całej klasy. x A co myślicie o tym? Jakim człowiekiem trzeba być? Już się nie dziwie czemu nikt jej nie chce.

Gość gość
gość dziś Przecież ona nigdy nie nazwała siebie kobietą luksusową. Wyraźne za to podkreśliła wielokrotnie, że ceni sobie produkty z wyższych półek, które uchodzą za dobra luksusowe w mniemaniu większości. Oglądając jej filmy i snapy, nigdy nie odniosłam wrażenia, że próbuje zrobić z siebie kogoś więcej niż w rzeczywistości. Drażni mnie jej umiłowanie LV, bo to produkty kompletnie nie w moim guście, no i poglądy polityczne ma też mocno odmienne od moich, ale jest konsekwentna i za to ma ode mnie duży plus. Jestem jedynie bardzo ciekawa, ile czasu poświęca swojemu psu i czy należycie o niego dba... x mam takie same odczucia. i zauważyłam, że na tym forum często przypisuje się youtuberkom, że są zarozumiałe, kreują się na nie wiadomo kogo, są oderwane od rzeczywistości i wywyższają się. a prawda jest taka, że to są tylko subiektywne odczucia widzek. to, że ktoś tworzy sobie "ekskluzywnego bloga" i kupuje tzw. kosmetyki luksusowe nie oznacza jeszcze, że ma się za osobę luksusową i udaje kogoś, kim nie jest.

Gość gość
Ciekawe jakie olfa kupila mieszkanie a nie jakas tam laska..olfa juz dawno wspominala ze wplacala zaliczke na mieszkanie

Gość gość
Dorotka na insta już wprasza się do budowanego domu natali w Miami. Zadko kiedy odpowiada na komentarze, ale jak usłyszała że nati buduje dom w takim miejscu od razu odpisala. Ciekawe czy są rzeczy jakich by nie zrobiła i czy są ludzie którym by tyłka nie wylizala dla większej kasy i prestiżu.

Gość gość
gość dziś Może dlatego że tak się kreowała? Blog w nazwie określiła jako ekskluzywny. Pisała że jej ulubiony szapman to jakiś za kilkaset zł więc sądziłam że często go pije. Na blogu podała że od jakiejś firmy dostała perfumy za tys zł i to było godne podziękowanie za jej pracę. W haulach pokazywała tylko droższe rzeczy: ksmetyki raczej z wyższej półki. Zorganizowała urodziny za kwotę którą niektórzy wydają na ślub. Niektórzy pomyśleli że wyciągnąła gotówkę z portfela. Podkreślała że droga torebka lv to snobizm a nie żadna inwestycja. Chwalila się że jada wyłącznie w restauracjach. Wielokrotnie podkreślała że nie zadowala się byle czym, jest taka wymagająca i wyrafinowana. Jej koty są rasowe, tak samo pies. Jak naprawiała laptopa apple oczywiście podkreśliła jak to dużo kosztowało. Itp. Jednym słowem robiła wszystko by być postrzegana jako majetna, ponadprzeciętna i... luksusowa. Niektórzy w to uwierzyli, bo taki był plan, zwłaszcza że oznajmiła światu że szuka bogatego faceta usmiech.gif x nie, to własnie wy zaczęłyście ją postrzegać jako majętną, bo jada w restauracjach i ma drogie rzeczy. nie widzę w jej osobie żadnego przekłamania. pokazuje to, co jest jej rzeczywistością, a reszta to już wasza wyobraźnia.

Gość gość
Ja tam nigdy nie myślałam, że MA zawsze wiedziałam, że bardzo chciałaby, pewnie to, co widzi u innych bogatych kobiet na instagramie i że aspiruje do tego bogatego towarzystwa, dziewucha spod Opola pracowała w perfumerii jak niby miałaby mieć jakaś poważna kasę? No chyba ze… ale przecież Olfa jest taka przedsiębiorcza jak sama mówi i ściemnia tez

Gość gość
19:20 Myślę, że nie ma takich rzeczy ani takich ludzi Olfa to klasyczny baran, a wiec i lizusostwo.