Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vlogerki: Olfaktoria II

Polecane posty

Gość gość
ja na miejscu Nati nie zapraszalabym Olfy do Miami. Jesli serio jej facet to milioner to juz widze Olfe wyginajaca sie na kazde strony przed nim. Sprawdzilam ja na linkedinie, wydaje sie bardzo madra, studia na UJ i w Irlandii, duzy dorobek naukowy. Olfa to dwulicowa baba, lasa tylko na kase.

Gość gość
To napisz do niej i jej to powiedz lol

Gość gość
Ciekawe po co Olfie tyle plaszczy jak ona nigdzie nie wychodzi hahahahahh

Gość gość
Ciekawe że haul lv pojawił się akurat po świętach kiedy inni pokazują co dostali. My też byłyśmy ciekawe co dostała Olfa, a tu filmik z zakupami ostatnich miesięcy...

Gość gość
A co ma pokazac? Makowiec?

Gość gość
Zobaczycie ze poleci do stanow

Gość gość
myslicie ze nati ja zaprosi? glupio by zrobila

Gość gość
Ja odnosze wrazenie ze Natalka ma z niej dobry ubaw.

Gość gość
ciekawe sad taki pomysl

Gość gość
Olfa nakupiła płaszczy a Non stop w domu

Gość gość
Może zakupy płaszczy były tylko na potrzeby filmiku :-)

Gość gość
Olfa calkiem ladna babka

Gość gość
hahahja jakaś dziewczyna napisała ma yt komentarz co z siłownią, ileś tam osob polubiło a nasza elegantla nie raczyła odpowiedzieć :D

Gość gość
Skoro stać ja na breloki za prawie 1k to na te silke na pewno tez. Drażni mnie ta dziewczyna wiec przestałam ja obserwować, ale trzeba przyznać, ze na tle innych jutuberek wypada doskonale/perfekcyjnie.

Gość gość
Ktoś już pare dni temu pytal o siłownię,to napisała,odpowiadając , czy ""oglada jej snapy?"". Elegantka nawet na proste pytanie nie umie odpowiedzieć.

Gość gość
Przecież sama powiedziała ze nie chodzi na siłownie bo leżała w łożku chora prawie miesiąc i ze za jakiś czas chce wrócić do formy. Było to kilka tygodni temu.

Gość gość
gość wczoraj Skoro stać ja na breloki za prawie 1k to na te silke na pewno tez. Drażni mnie ta dziewczyna wiec przestałam ja obserwować, ale trzeba przyznać, ze na tle innych jutuberek wypada doskonale/perfekcyjnie. x Zgadzam się. Wolę już ją, niż jakieś miotły z zaniedbaną cerą i zapuszczonymi figurami i durnymi facetami.

Gość gość
Olfa nie idzie na sylwestra chyba jednak nie ma faceta.

Gość gość
Czemu Olfa znowu jest w tanich miejscach w Warszawie ? Czemu nie pójdzie do restauracji w hotelu bristol na śniadanie ? Tylko jakieś okropne wrapy je

Gość gość
No właśnie, też mnie to dziwi. Jedzenie w większości knajp do jakich chodzi na śniadania jest... no, zjadliwe, ale w porównaniu ze świeżą bagietką z piekarni z jakimś dobrym serem/jajkami na miękko/rzodkiewkami smakuje jak plastik. Sama niestety często jem w takich miejscach jak Starbucks, małe włoskie/hinduskie knajpki itp., bo rano przed wyjściem na ogół nie mam czasu nic przygotowywać, a do domu wracam dosyć późno i zawsze mnie wkurza że nie stać mnie na luksus porządnego, świeżego jedzenia. gdybym tak jak Olfa mogła spać do południa, to na pewno bym tam nie chodziła, umówmy się że zrobienie sobie kanapki czy zblendowanie warzyw na zupę krem to nie jest nic praco- czy czasochłonnego, a smak jest bez porównania lepszy... no w każdym razie też mnie dziwi że nie ma dosyć tego kawiarnianego żarcia.

Gość gość
To co je jest straszne. Cenowo drożej nie wychodzi w super ekskluzywnych miejscach niż to co ona wydaje na okropne jedzenie. To jej jedzenie nawet na zdj wyglada średnio.

Gość gość
Dorcia kłamie nie spędza sylwestra przed tv tyłków restauracji z lobuzami jedząc kolejne tanie danie czyli sushi

Gość gość
Dorcia, lobuzy, szuszolina i inne infantylne panienki maja zaklamanie czasoprzestrzeni i rzeczywistosci we krwi.

Gość gość
Najpierw mówi że będzie siedzieć przed tv bo nie będzie świętować tego samego co inni w tym samym czasie, ale chyba poczuła się samotnie bo poszła do karoliny i jak wszyscy świętowała nowy rok. Co za zakłamana istota.

Gość gość
Przecież ona niby nie ogląda tv. Jej rozwój na tym nie ucierpiał ha ha.

Gość gość
obejrzałam jej nowy filmik o biżuterii, pytam serio, czy wam się ta biżuteria podoba?? Przysięgam, że za darmo bym jej nie chciała, już nie wspominając o tym, że kosztuje to kilka tysięcy złotych i nie jest nawet ze złota ale z palladu, na które notabene mam uczulenie. Nie rozumiem fenomenu płacenia takich pieniędzy za taką tandetę, tylko dlatego że to lui witą. Jakim trzeba być próżnym i pustym, żeby gonić tak ślepo za markami, obwieszać się tym i czuć się lepszym od innych bo ma się coś markowego, żeby to jeszcze był jakiś wysokiej jakości metal szlachetny :o

Gość gość
Próbowałam obejrzeć, ale jak zwykle nie daję rady, może mi się uda spojrzeć na tą panią jak przestanie tak nerwowo mówić. Chory na epilepsję to by dostał ataku od samego słuchania jej:O:O