Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vlogerki: Olfaktoria II

Polecane posty

Gość gość

Forum o Olfaktorii

Gość gość
Łooooooooooo i Olfa ma nowy wątuś :)

Gość gość
Napewno sie cieszy że taka polularna

Gość gość
12: 14 Masz racje Olfa nie jest pierwszej młodości i to widać pewnie dlatego chce się przyjaźnić z młodymi kobietami zeby samej się odmłodzić trochę.

Gość gość
Ona się tak stylizuje, dlatego dojrzalej wygląda. Takie poklejone lakierem włosy to były modne w latach 90. Do tego garsonka a la dyrektorka z malomiasteczkowej szkoły, ołówkowa spódnica i stare kozaki tworzą taki efekt. No i ten makijaż który ją postarza. Przez to wygląda wg mnie na zadbaną 40 latke, ale może o to jej chodzi, bo starszego faceta szuka.

Gość gość
Czy ona w końcu gdzieś pojedzie ? To niebywałe aby dorosła kobieta siedziała Non stop w domu. Jeśli ma tego faceta to jest zupełnym nieudacznikiem według jej 8 cech. Nie ma samochodu, nie wyjeżdżają na wakacje , ciekawe jak będzie z jej wyprowadzka.

Gość gość
Ona ma fatalny styl. Ubiera się jak stara baba. Można wyglądać seksownie, z klasa i na swój wiek. Kasia ma 25 lat a byłam pewna ze minimum 30. Jej koleżanki tez są młode ta od ysl czy alex, gdzie Ci starsi ludzie. Ta od ysl to widać ze prowadzi zycie na wysokim poziomowi, dom z basenem, kabriolety, torby chanel, wakacje w fajnych hotelach i restauracje z gwiazdkami michelina. Alex teraz w Bangkoku jest. Joanna tez widać ze ma pieniądze za chwile wakacje w Meksyku. A Olfa siedzi w zasikanym mieszkaniu i łazi do złotych tarasów.

Gość gość
W tym jej mieszkaniu to pewnie śmierdzi jak cholera jak można 2 koty i psa matko boska ohyda, obleśne jak ten facet o ile go ma ,wytrzymuje w takim smrodzie.

Gość gość
Tez obserwuje ysl i joanne. Aśka ma okropne usta ale wydaje się sympatyczna i widać ze ma pieniądze. Ta ysl to na snapie pokazywała tonę rzeczy od gucci, burberry itp. Na weekendy jeździ w fajne miejsca a nasza Olfa jak pustelnik. Niby ma faceta ale chyba średniego bo sorry koleś bez auta to jakaś żenada

Gość gość
Ona ma fatalny styl. Ubiera się jak stara baba. Można wyglądać seksownie, z klasa i na swój wiek. Kasia ma 25 lat a byłam pewna ze minimum 30. Jej koleżanki tez są młode ta od ysl czy alex, gdzie Ci starsi ludzie. Ta od ysl to widać ze prowadzi zycie na wysokim poziomowi, dom z basenem, kabriolety, torby chanel, wakacje w fajnych hotelach i restauracje z gwiazdkami michelina. Alex teraz w Bangkoku jest. Joanna tez widać ze ma pieniądze za chwile wakacje w Meksyku. A Olfa siedzi w zasikanym mieszkaniu i łazi do złotych tarasów. xxx Dokładnie, różowy garnitur? Albo biały? Co to jest? Jak ona wygląda, oglądałam te jej urodziny strasznie dziwnie wyglądała jak starsza babka na tle tych dziewczyn.

Gość gość
Tak gadacie o tych wyjazdach... kiedys to moze i "powinna" jezdzic, chociaz ja np. nie lubie wyjazdow, tzn. kilka miejsc bym chetnie zobaczyla, ale nie tak zeby ciagle gdzies jezdzic i zwiedzac na sile. Ale teraz? Teraz to ja sie boje. Moze Meksyk i Dominikana sa bezpieczne, ale ja sie dziwie ludziom , ze teraz jezdza po Europie i sie nie boja dzikusow wieczorami.

Gość gość
Ona przypomina mi czasem Rozenek, która mówi, że ma 35 lat, a jest pod 50 Olfa tez mówi, że ma 30, a wygląda po 40.

Gość gość
Są inne miejsca do zwiedzania. Mauritius, Zanzibar, Dubai, Miami czy wiele innych. Ona nawet ma weekend do spa nie pojedzie.

Gość gość
Dokładnie. Wielki mi to luksus. Ta natalie to spoko się wydaje. Co wiecie o jej facecie ?

Gość gość
Jej facet to milioner z Katowic tak ktoś tutaj pisał. Podobno na zajęcia przyjeżdżała porshe Haha Aśka ma męża ?

Gość gość
Ja myślałam- że Kasia jest w moim wieku a mam 29 lat,a tu 25 szok. Mi ludzie dają duzo mniej, co czasem jest irytujące, bo leca na mnie chlopaczki 23-25 lat, myśląc,ze jestem zbliżona wiekiem do nich, a potem szok, że mam prawie 30.

Gość gość
Joanna zdaje sie 91 rocznik, wyglada na swoj wiek i jest ładna. Tylko usta za duże.

Gość gość
Przecież była na urodzinach w grudniu u jakiejś koleżanki, co konczyla 46 lat : D może po prostu ci starsi znajomi nie mają potrzeby pokazywac sie na snapie u Olfy. Nie ich poziom. Oni moze żyją pełnią życia, zamiast pokazywac jak żyć.

Gość gość
A na olfe nikt nie leci

Gość gość
Ja nie mogę sobie wyobrazić olfy która idzie na spotkanie z jakimś dyrektorem a na pytanie czym się zajmujesz mówi ze jest blogerka która pokazuje szampony i torebki lol

Gość gość
Jaki jest snap tej koleżanki od ysl?

Gość gość
No właśnie sa jeszcze spa w Polsce. 3 dni mozna bez problemu jechać, wykupić pakiet zabiegów i się zrelaksować.

Gość gość
Aska zaakceptowala was na ig?

Gość gość
Czym się zajmujesz? Prowadze luksusowego bloga. Śpię do 14. Potem wstaję,ide na kawe i sniadanie, bo w domu nie mam kubka ani kawy, czy herbaty. Jem kanapki i robie zdjecie na insta, ewenrualnie krece snapa. Potem idę do zlotych tarasow lub vitkaca pogapic sie na vuitony lub poudawac zainteresowaną zakupem czegos ha ha. Jak mam pieniadze to kupuje najtansza rzecz i sciemniam, ze to dzieje sie czesciej i sprzedawca dzieki mnie wyrabia normę. Wiesz. To nie musi byc prawda. Lyd glupi to kupi,kak pokaże rachunek, powiem, ze to 4 zakupy w m-cu, jak mi sie uda ublagam sprzedawcę, by dal mi paragony, ktore inny klient zostawil. I lud glupi mysli, ze to kupilam ha ha. Nie od kozery jestem psychologiem i wiem jak manipulowac slabszymi jednostkami. A co ludzie zobacza- w to wierza. Jak ktos cos podejrzewa i pyta, wyzywam go od hejterow i wysmiewam a stado obronczyn mi wtoruje. Ide na obiad potem do domu, krece snapa i ide spac.

Gość gość
Może kupimy jej wypad do spa bo bidulka nigdzie nie była

Gość gość
Żeby miala nas za frajerki? Zapomnij. Bo na wdziecznosc nie moglybysmy liczyć.

Gość gość
Przecież to był żart :) Właśnie przeglądam insta tej od ysl. Inny poziom niż Olfa zdecydowanie. Skąd ona me kasę, ktoś coś ?