Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poobl

Kiedy dziewczyna robi mi loda nie sprawia mi to przyjemności

Polecane posty

Gość Poobl

Kiedy dziewczyna robi mi loda nie sprawia mi to przyjemności. Nie chodzi tylko o nią, z żadną dziewczyną nie czułem niczego poza podnieceniem, że przede mną klęczy. Za każdym razem mam wrażenie że partnerki trą mi zębami po żołędziu i podniecenie opada natychmiast :/

Gość gość
Bo prawda jest taka że 1 na 10 umie zajepiście robić loda. Reszta memla go bez ładu i składu.

Gość Poobl
Sam seks jest mega satysfakcjonujący ale od loda w życiu nie dojdę.

Gość gość
Mam dokładnie to samo, fajnie poczuć i zobaczyć uległość kobiety, ale przyjemność z tego wątpliwa, tylko szkoda że większość kobiet myśli że sprawia nam to przeogromną frajdę, a fakt jest taki że większą przyjemność daje lizanie jajeczek.

Gość gość
moja potrafi mnie spuszczać ustami i robi to świetnie. Ma wprawę wie kiedy lizać, kiedy ssać kiedy zrobić przerwę abym od razu się nie spuścił.... skubana jedną rękę wkłada pod jajka i tam czuje jak napinam mięśnie, jak twierdzi czuje też kiedy pompuje i będzie wytrysk ... umiejętnie to robi bo potrafi przerwać i zaczynać jeszcze raz i mam takie fale. Naczytała się książek o seksie i stamtąd wzięła te rady jak to robić. A poprzednie memłała tak, że prawie nic a jak jej się spuściłem do buzi to prawie się nie porzygała.

Gość gość
Niech ci zrobi chłop wtedy sie podniecisz

Gość gość
To powiedz jej. Myślisz, że jej to sprawia przyjemność? Prawda jest taka, że te wszystkie udziwnienia ch warte. Nie ma to jak po bożemu.

Gość gość
0:24 nie wierzę że że książek. Trenowała, spermipijka pewnie obcuagala murzynów

Gość gość
Ja lubie mieć robionego loda nawet jak robi to facet Dzisiaj będe w Aquadromie jak będzie ktoś chetny to mu dam do końca

Gość gość
Ja jak napisałem w 2 poście, 1, nooo góra 2 na 10 umie robić porządnego loda. Inne memłają go niemrawo. miałem sporo ponad 20 lasek w łóżku, z zdecydowaną większością lodzik był i serio tylko 3 potrafiły to robić naprawdę super, że dochodziłem podczas orala.