Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babcia zwrocila uwage mojej tesciowej

Polecane posty

Gość gość
Mądra babcia ,natomiast faktycznie nie ma co się pchać na miejsce obok kierowcy bo faktycznie jest najmniej bezpieczne .Niestety takie te teściowa już są ze lubią synowym wbić szpilek. .....moja np.ostatnio mówi no jak to auto (auto maz kupil pol roku przed slubem) kupiliśmy z Adasiem to była straszna zamiec a ja jej na to a jak my 3miesiace temu zapłaciliśmy ostatnio ratę świeciło słońce. .....teściowa bardzo lubi podkreślać co mąż miał przed ślubem i chociaż dorobił się tego sam zawsze mówi jakby to dzięki niej

Gość gość
Mądra babcia ,natomiast faktycznie nie ma co się pchać na miejsce obok kierowcy bo faktycznie jest najmniej bezpieczne .Niestety takie te teściowa już są ze lubią synowym wbić szpilek. .....moja np.ostatnio mówi no jak to auto (auto maz kupil pol roku przed slubem) kupiliśmy z Adasiem to była straszna zamiec a ja jej na to a jak my 3miesiace temu zapłaciliśmy ostatnio ratę świeciło słońce. .....teściowa bardzo lubi podkreślać co mąż miał przed ślubem i chociaż dorobił się tego sam zawsze mówi jakby to dzięki niej

Gość gość
14:58 szczerze? Zadna. A wiesz dlaczego? Bo od tesciowej mozna uciec, ale wyrzucic ja juz niekoniecznie takie proste. Poza tym jakby nie bylo, to te tesciowe tez mieszkaly ze swoimi tesciami, albo rodzicami. Ja mam super tesciowa, ale moja tesciowa to miala cholere, a nie tesciowa. Moja mama tez jest dobra tesciowa, za to jej tesciowa, a moja babka, to gorzej niz cholera. Zlymi synowymi na pewno nie byly. Ja jestem w stanie we wszystko uwierzyc jesli chodzi o relacje tesciowa-synowa, synowa- tesciowa. Ile ludzi, tyle charakterow i tylez relacji. Czasem jest tak, ze tesciowa w porzadku, a synowa tworzy dystans, bo to obca baba, a czasem to tesciowa wredna jedza. Tutaj chyba jednak jest to drugie.

Gość gość
15:20 no i o tym ja pisalam. Trzeba podkreslic swoja pozycje w rodzinie. To jej syn i z tego co on korzysta, to jest jej. Co stoi na jej placu, to tez jej.

Gość gość
To po co mieszka autorka z tesciowa? Sory ale ani ze swoja mama ani z tesciowa nie mieszkalabym. To bigdy na dobre mlodemu malzenstwu nie wyjdzie.. babka 68 lat mize zyc samodzielnie. To jest istota problemu

Gość gość
dziś O moje "puszce" możesz tylko pomarzyć a nawet dwóch.Wożę swoim autem KIA RIO tatę,który jest schorowany i uwierz że sprytnie wychodzi przodem,a z tyłu trzyma się przedniego fotela bo ma trudności jednak z wyjściem a samochód jest na prawdę duży.Z przodu jest inna przestrzeń a o widokach na przodzie nie pisz bo ta teściowa autorki to zna swoją wieś jak własną rękę.

Gość gość
Gdzie się podziała ciężko skrzywdzona autorka? Zadała temat i się śmieje jak kretyni się produkują w jej obronie.