Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam w nosie wasze psy, już kupiłam petardy będzie huk na 1021!! :D

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie wpieniają te wszystkie akcje i posty na FB pod tytułem "nie stresuj pieska sąsiada" i wszyscy się zesrajcie, bo ten czy tamten ma pieseczka tylko szkoda, że o mnie nikt nie myśli kiedy wszystkie psy z sąsiedztwa ujadają pod wieczór tak, że książki przy otwartym oknie poczytać nie można latem, bo jeden wielki jazgot jest. jak miałam małe dziecko to jedna bladź z sąsiedztwa mimo moich próśb codziennie paradowała o stałej godzinie pod moimi oknami wtedy kiedy moje dziecko spało i oczywiście te trzy szczotki musiały ujadać jak poje/bane jakby ciężko jej było trasę zmienić o te dwie uliczki, serio kilka razy ją o to grzecznie prosiłam :/ Mieszkam na osiedlu domków jednorodzinnych i prawie wszyscy mają psy tutaj. Nieraz łeb normalnie pęka, a teraz jakiś kretyn powrzucał wszystkim ulotki do skrzynek żeby darować sobie petardy, że się pieski stresują, że to takie okrutne bla, bla, bla. Nade mną czy moimi dzieciakami nikt się nie lituje i nieraz tu czytałam wyzwiska psiar w stronę matek zwłaszcza utkwiła mi niejaka noxelia, która co chwilę komuś życzyła śmierci i wiecie co myślę o petardach w sylwestra?WASZE PSY - WASZ PROBLEM. Wyjedźcie z nimi, dajcie jakieś leki, wyciszcie pomieszczenie... a co mnie to obchodzi? Petardy w nowy rok są legalne więc możecie mi naskoczyć. Ja miałam frajdę jako dziecko i nie będę tego odmawiać moim dzieciom ze względu na psy sąsiadów, no bez przesady. Cóż taki jest świat, każdy dba o siebie i to wy psiary mnie tego nauczyłyście [cześć]

Gość gość
Dziś o tym samym myślałam:D jutro kupuję fajerwerki i będą 62 strzały hahahaa a kundle mam w doopie. Happy New year psiary

Gość gość
Mam dwa psy i ich petardy nie ruszają, olewają strzały,szczekają i warczą na obcych,gonią koty, śpią w kojcu, nocami latają po terenie,co słyszę,mam dzikie psy i jestem wyrodna.Teraz pies ma spać w łóżku, boi się własnego ogona, tylko takie jest panem psem cywilizowanym, normanle psie psy to dziwadła.U nas tylko trzeba uważać, aby perard nie aportowały,resztę mają pod ogonem.

Gość gość
Moze ci lapy urwie glupia p**do:)

Gość gość
Debilki z was ,petardy sa dobre dla gimbusow a nie doroslych bab dzieciatych

Gość gość
Popieram

Gość gość
Tzn popieram autorke :)

Gość gość
W d**e sobie wsadz i odpal :D

Gość gość
i super :D my byliśmy dzisiaj w markecie i nakupiliśmy fajerwerków na 500zł :D będzie się działo hihi a dzieci już się doczekać nie mogą i podzielam woje zdanie. ja się mam trząść nad pieskami obcych ludzi, a o mnie ci ludzie nie myślą kompletnie kiedy przez 500m muszę nieść roczne dziecko chodnikiem nim dotrę do parku, bo same "sasanki" mam po drodze :o

Gość gość
W d**e to waszym pieskom pojdzie :) :)

Gość gość
i super, popieram :D

Gość gość
gość dziś W d**e sobie wsadz i odpal smiech.gif XXXXXXXXXXXX Ty możesz sobie nawet wsadzić w piczę. I tak nie będzie różnicy jak wybuchnie, bo masz kraterowe wiadro po sn.

Gość gość
cieszę się, że się psiary spieniły hahahaha G...wno nam możecie zrobić :D dziś a ty debilko myślisz, że my to dla siebie robimy? dla dzieci właśnie hahaha jak można być takim tępym młotem :D

Gość gość
Będzie się masturbowac fajerwerkami :o

Gość gość
a ja mam psa i też kupiłam petardy, bo ja mam PSA, a nie rozpieszczoną galaretę, która własnego cienia się boi. Mój pies jak co roku wbiegnie na auto i będzie podskakiwał z radości, bo ja go traktuję jak psa, a nie jak angielską królewnę.

Gość gość
Mam nadzieję, ze jakas petarda trafi w dupę jakiegoś kundla i jeden obesraniec mniej będzie hahahahahahaaaaaaaa

Gość gość
tu autorka ja generalnie nie mam nic do psów i nie życzę im najgorszego ale zastanawiam się dlaczego ja mam dbać o ich komfort skoro sama psa nie mam? tym bardziej że tak jak mówiłam o mnie żaden psiarz nie myśli. Macie psy to o nie dbajcie, mnie nic do tego.

Gość gość
haha dokładnie tak wasze psy to wasz problem

Gość gość
Ja tam niby lubie psy, ale rozumiem autorkę.. Mocno szczekające psy to właściciel powinien być karany grzywna, przecież jak jest skupisko ludzi to jest to nie do wytrzymania, oni tez nie rozumieją, ze jak szczeka ich własny pies to jak ich to wkurzy mogą go uciszyć, a kto inny nie, musi tego słuchac czy ma ochote czy nie.... jak mieszka dużo ludzi to powinno się brac mało szczekajace rasy, typu bokser, i koniecznie wychowywać psa, a nie pozwalac mu jazgotać godzinami.. miałam i tak dość nerwowego psa, był pobudzony w sylwestra, ale bez przesady, jakos przezył

Gość gość
no nagle wszystkim psiarzom się przypomniało, że mogą rozmawiać z innymi o sprawach dotyczących ich pupili szkoda, że odziała tylko w jedną stronę czyli wtedy kiedy oni tego potrzebują. mnie też dobijają te wszystkie kretyńskie apele na fejsie

Gość gość
Ja tez bede miala w nosie jak petardy urwa ci durny leb.

Gość gość
Mi non stop co noc psy ujadają po oknem. Człowiek wraca zmęczony po pracy to nawet w domu nie może odpocząć. Ok pies nie wie że w*****a ludzi tym swoim szczekaniem ale właściciele nic z tym nie robią a teraz jakieś wiele zbiorowiska i grupy bo to okropne społeczeństwo nie myśli o biednych pieskach i chcą tylko zabawy. No k***a mać.

Gość gość
a miej sobie w nosie mój łeb :D czy ja cię proszę o troskę?

Gość gość
kiedy byłam mała uwielbiałam fajerwerki i podobnie jak autorka mam doooooopie czyjeś kundle, obchodzą mnie tylko moje dzieci. Sąsiedzi i ich kundle jakoś o mój komfort przez 364 dni w roku nie dbają a ja mam raz w roku dzieciom odmówić ogni? a pocałujta w dooopę wójta!!!

Gość gość
Autorka ma sporo racji, ale co psy winne ze maja glupich wlascicieli. Pies szczeka bo miauczec nie potrafi. W ogole uwazam ze trzymanie psow w bloku to katorga dla zwierzecia. Sasiad ma haskiego, no naprawde jak mozna haskiego traktowac jak kanapowca.

Gość gość
Zanieczyszczacie środowisko tymi petardami, wiejskie przygłupy!

Gość gość
a wy psami miejskie szczurzyce :D

Gość gość
no i właśnie przez takie jak wy ja muszę truć własnego psa środkami uspokajającymi żeby wasze zasmarkane wrzeszczące bachorki mogły się cieszyć NIEBEZPIECZYNYMI wybuchami. to że psy szczekają nic dziwnego po ludzku gadać nie potrafią . i co mam zakneblować i przywiązać do kaloryfera żeby jednej z drugą paniusią wielkie divy nie przeszkadzać i wasze obsmarkańce nie denerwować. sorry, ale we łbach wam się poprzewracało od tego dobrobytu.

Gość gość
Z góry mówię - nie mam psa, ale mamuśki świetnie pokazały swój poziom :) Jak zwykle. Słownictwo tez na 102!