Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AuroraLane24Blue

Czy mój facet jest dupkiem czy to jest rozdwojenie osobowości????

Polecane posty

Gość AuroraLane24Blue

Od jakiegoś czasu, a konkretnie od miesiąca nie układa się nam i sie kłócimy. Pokazę wam przykładową wymianę zdań między nami. Ze swoim chłopakiem jestem już od roku i było ok. A teraz nie. Raz pisze że mnie kocha, za chwile leci tekst "ogarnij dupę"; zupełnie jakby byl robotem i "psuł mu się system i zawieszał". Co o tym sądzicie? Oskar: od dzisiaj będziesz dupa Ja: to już wcale lepiej nie rozmawiać Ja: jak masz tak mówić na mnie Oskar: ni kochasz mnie ;-; Ja: kocham Oskar: CISZA Oskar: RADZĘ CI OGARNĄĆ TYŁEK Oskar: IDŹ Ja: ogarnij najpierw swój Oskar: I SZACUKU TROCHĘ Ja: bo cierpisz na rozdwojenie osobowości. Ja: nie mam siły już Ja: próbujesz byc dobry a za chwilę walisz taki tekst ze tylko płakać się chce Oskar: przestań Oskar: daj buziaka lepiej Ja: o uczuciach też nie umiesz rozmawiać Ja: no bo i po co Oskar: od dzisiaj nazywać cię będę szklanką Oskar: słucham?! Oskar: jak śmiesz mnie obrażąć? Oskar: teraz sobie przegięłeś Ja: nie jestem facetem Ja: jakbyś zauważyl Leandro: miłego wieczoru Ja: niemiły jestes Oskar: to ty ja: Czym ja Cię obraziłam?!

Gość gość
ech... ci gimnazjaliści, za dużo wolnego mają :P