Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynaWpo

Koleżanka mówi że jestem głupia!

Polecane posty

Gość MartynaWpo

Przeszkadza jej to że dużo mówie,(wg niej lubię być w centrum uwagi a tylko skromnością daleko zajde),lubię robić sobie zdjęcia,uczyć sie,czytać książki ogólnie interesuje sie sztuką,tańczyć,chodze na imprezy,ona cały czas mnie krytykuje "Tylko osoba głupia dużo mówi"

Gość gość
bo to akurat prawda; "czemu dzwon głośny? bo wewnątrz próżny"

Gość KRUCAFUKS
Tak jesteś próżną osobą która musi zwracać na siebię uwagę wszystkich masz sie za pępek swiata osoby inteligentne są raczej stonowane ułożone bo znają swoją wartość ty chcesz osiągnąć sukces zachowując się jak pusta lala z show business typu Jola Rutowicz czy Frytka udzielając sie wszędzie na karzdym kroku myslisz ze jesteś wspaniała a tak naprawdę wszyscy ci przytakują i śmieją za plecami

Gość gość
"Lubię uczyć sie, czytać książki "kocham zwieżęta i chcę pomóc głodnym dziecią oraz walczyć z efektem cieplarnianym .Zajmij sie tym co potrafisz najlepiej czyli obgadywaniem koleżanek z pracy i idz opierdolić szefowi kaptura przed śniadaniem

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia twojej koleżanki, nie obraża się ludzi za gadatliwość. Jednak musisz zdawać sobie sprawę, że jak ktoś ciągle trajkocze to jest to bardzo uciążliwe dla otoczenia.

Gość gość
Może nie jesteś głupia ale to bardzo męczące jak ktoś cały czas gada. Wiec coś o tym bo mam taką koleżanke i staram się jej unikać. z nią się nie da porozmawiać bo ona cały czas nawija, czasami uda mi się coś powiedzieć ale ona w tym czasie też cały czas gada. Mądry człowiek potrafi też słuchać a nie peplać bez sensu.