Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powraca moda na zarost w miejscu intymnych.

Polecane posty

Gość gość
Wstyd zaglądać tam komuś,co tam kto ma.Nie- ma -cie nic innego do roboty ?ciekawość to pierwszy stopień do piekła.Widać wam tylko jedno w głowie.Tfu obrzydliwi ludzie.Jak ide na basen akbo plaże to depiluję kremem depilującym tylko to co mogłoby wystawać,reszta mi nie przeszkadza bo jestem dorosłą kobietą a nie dzieckiem.Dosyć pedofilli w tym kraju.

Gość gość
gość wczoraj brak zarostu w miejscach intymnych kojarzy się z pedofilią? Myślę że to kwalifikuje się do leczenia.

Gość gość
To jest twoja decyzja Gościu wyżej. Ja tam wolę jak kobieta jest wygolona do zera no może być mały paseczek. Sam się golę regularnie, a zarośnięty ogród rozkoszy u kobiety mnie odpycha wprost mam wstręt do tego.

Gość gość
nie moglabym byc z kims kto uzywa okreslen typu :ogrod rozkoszy: :D

Gość gość
niektorzy lubia zarosniete

Gość gość
dość poetyckie określenie i nie widzę w tym nic złego. Sam preferuję brak zarostu a najlepiej na gladko. Wtedy kobieta wydaje mi się piękniejsza i nic nie ukrywa. Zauważcie ze w starozytnych rzeźbach kobieta jest tam gładka, nie ma znaków zarostu

Najpierw musi powrócić moda na babciną bieliznę i reformy. :) To co kobiety będą robić ze swoimi włosami łonowymi zależy od panującej mody na bieliznę. Głupiutkie młode tzypy, których majtki można pomylić z gumką do włosów, nie mają innego wyjścia jak golić się tam na łyso. Kobiety, które już nie bawią się na studenckich imprezach zakładają na siebie coś bardziej "okrywającego" a to już stwarza możliwości zostawienia, tu i ówdzie paru włosków . Szkoda że nie mam migawki w oczach, bo bym wam pokazał, jak wyglada moim zdaniem najładniejsza oprawa tzypki :)

Gość gość
Ach i ech

Gość gość
Racja kobiety w matach na gumce co to jest to jakis absurd i przez to golić tez muszą dlamnie powiny kobiety mieć zarost jest to kobiece i sexowne. Jest to cóś innego.

Gość gość
Nie golimy

Gość gość
Obecnie kobiety chodzą w obcisłych spodniach i włosy są wycierane.Ich wyglad jest nieestetyczny i wymagają golenia.Wygolona/wydepilowana/ kobieta ma wygodę na dłuzszy czas.

Gość gość
Moim zdaniem to bzdura czy golisz czy nie to wniczym nieprzeszkadza

Gość gość
to czy golimy czy nie to sprawa indywidualna. Osobiście golę bo tak lubię i mój partner też. Czuję się bardziej komfortowo a zarost nie jest mi do niczego potrzebny. Ponadto przyjemniej jest mi gdy tam jestem dotykana czy całowana a jestem wygolona. I niech nikt nie wciska ze to te same odczucia jak z włoskami. Tyle w temacie.

Gość gość
Technicznie rzecz ujmując, najlepszą opcją jest golenie od czasu do czasu. Np. raz w miesiącu. Dzięki temu nie zarośniesz totalnie, a zarazem nie wywołujesz podrażnień skóry związanych z goleniem często.

Gość gość
Najlepiej wydepilować laserowo i raz podjeta decyzja jest na wiele lat.Gładkość to zaleta przy sexie

Gość gość
golę raz w tygodniu pod prysznicem z żelem intymnym i zero podraznień. Na początku kiedyś trochę było teraz od kilku lat zero podrażnień i ciało aksamitne. Wrażenia dotykowe bezcenne.

Gość gość
jak to widzę to odechciewa sie seksu

Gość gość
Dlaczego ? Moim zdaniem są śliczne :)

Gość stefanoo
Niestety na włosach u Pań osadzają się resztki moczu, przez co rozwijaja się tam bakterie..no i zapaszek nie jest zbyt przyjemny. Nie wspominam juz o włosach w okolicach o***tu. Większośc kobiet po wypróżnieniu się nie podmywa się wodą tylko rozmazuja kał po całym tyłku papierem toaletowym. Wtedy to na włosach tych zostaje rój zarazków..no i rzecz jasna smród jak nie z tej ziemi.

Gość gość
Te zarosty ok by były jakby zadbane po bokach były. Atak z bielizny wsystko na boku wystaje.

Gość gość
11.19 bardzo fajna. Tylko pasek taki cały zeby był to super

Gość jestem gość
jeszcze raz: to powinna być kwestia gustu a nie mody

Gość gość
Hahaha te kolesie to jakieś slepe nie wtą dziorkę pałki wsadzili. W c.sie wsadza anie w d. :-Dhahaha