Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam postanowienie noworoczne...przytyć 10 kg i mieć kobiece kształty

Polecane posty

Gość gość
Może ktoś wstawić przykładowe zdjęcie o jakie kształty docelowo wam chodzi.

Gość gość
Klepsydry

Gość gość
Chodziłam do dietetyczki w celu przytycia przed ślubem i mówiła, że nie poleca tych odżywek na masę (wydaje się, że chodziło o to, że są sztuczne i niezdrowe). Kiedyś je (gainery) brałam , bo trener mi tak polecił. Bardzo słodkie były, niektóre mdłe okropnie (jajeczne), ale waniliowe dało się wypić jak wlałam więcej mleka. Jednak mam wrażenie, że coś mi się wtedy działo z układem pokarmowym, może to wzdęcia były i czułam, że chyba coś nie tak z tym było. Po prostu dostałam przepisy na zdrowe fast foody -możecie w necie poszukać, może coś będzie (własnej roboty dobre hot-dogi, lasagne, zdrowe hamburgery -nawet na śniadanie). No i rozpychanie żołądka -jedzenie do oporu, kasze różnego rodzaju itp. Ziemniaki nie są specjalnie kaloryczne -tylko sosy, którymi się je polewa, ale to mit, że z ziemniaków można przytyć. Bardziej kaloryczne są kasze, (oraz oczywiście ryby, śmietana, majonez itp). Pomogła mi ta dieta na jakiś czas, bo była to straszna męka ciągle myśleć o jedzeniu a ze stresu szybko znów straciłam na wadze :/ To, co najbardziej by pomogło, to jakiś lek na apetyt po prostu.

Gość do osób chcących przytyć
Jaką macie wagę i wzrost? Ile lat? :)

Gość gość
Wzrost 168 Waga 50 kg Wiek 21 Rozmiar biustu C A jak u was? :) X Ziemniaki nie tuczą? Próbowałaś nutridrinków? Po odżywkach też mnie mdliło. Myślę, że trzeba jeść małe porcje, ale często. Pijcie melisę i ograniczcie kawę.

Gość gość
Rozmiar C nic nie mówi ;) "bo była to straszna męka ciągle myśleć o jedzeniu " Mnie też szlag trafiał. A jedzenie czasami po prostu rosło mi w ustach - nie umiem w siebie wmuszać. Jak mam zachciankę to potrafię się opychać, ale z reguły jem mało, mam mały żołądek i jedzenie na siłę kojarzy mi się z mdłościami. Dlatego olałam

Gość gość
70C ;) Na początku chyba każdy kto chce przytyć zmusza się do jedzenia. Później jest łatwiej. Napychanie się nie ma sensu. Lepiej jeść częściej. Ja już trochę przytyłam. Jeszcze 3-4 kg i kończę.

Gość gość
wow, a co jesz w ciągu dnia, możesz powiedzieć? :) Ja (00:48) mam 168 cm i 47 kg. 70 A :] Chciałabym mieć choć 50 kg na stałe...

Gość gość
No i nie lubię też Nutridrinków, takie oleiste (o sztucznym smaku), że mdło się robi i boję się, że jakbym cały wypiła to bym miała rozwolnienie ;)

Gość gość
Ja mam 163, ważę 43/44 aktualnie i mam 65B - i taki rozmiar mam obojętnie czy waże 40 czy 44 kg. Więc chyba cyckami nie ma co tu się kierować - jak się ma pecha to i przy nadwadze będzie się płaskim.

Gość gość
02:32 Rano: zimna woda z cytryną. Śniadanie: danio/croissanty z dżemem lub owsianka na mleku z miodem( więcej rano nie wcisnę :P ) Po 30-40 minutach banan/ciasteczka belvita + sok pomarańczowy. Między śniadaniem, a obiadem: Müllermilch/owoce lub warzywa ( dbam o to by dostarczyć organizmowi sporo antyoksydantów/kanapki na masę ( pieczywo tostowe, gruba warstwa masła, łosoś z puszki lub to co lubicie, warzywka, majonez )/ sok. Obiad: 2 kotlety ( nawet jak po 1 jestem już pełna ), ziemniaki, sałatka polana oliwą lub śmietaną ( to są niezłe bomby kaloryczne )+ woda. Słodkie napoje zapychają/ naleśniki/placki bananowe/tłuste ryby itd. Po obiedzie: owoc i coś słodkiego ( kawałek czekolady, batonik ) Między obiadem, a kolacją: maślanka/sok/warzywa/kawałek sera. Kolacja: melisa z miodem/ kanapki wersja light czyli bez majonezu. Przed snem: polecam wafle ryżowe. Fast foody tylko czasami i to nie mc donald. Wybieram mniejsze zło czyli kebaby. W weekendy kawa z nutellą/lody lub jakieś ciasto.

Gość gość
Up

Gość gość
Już wam przeszło?

Gość gość
co

Gość gość
Polecam w kwestii wzrostu masy mięśniowej zakupienie suplementu largomass.