Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ksywka SPERMA w szkole podstawowej dla chłopca...

Polecane posty

Gość gość

syna kolega ma przezwisko SPERMA boże

Gość rozśmieszyło mnie to
:D

Gość gość
A w szkole mojej córki uczy gość co ma ksywe Pochwa. Bo jak wchodzi do klasy to mówi: pochawa lony. A kolega córki co ma ksywe Lony mu odpowiada: pochwa ;)

Gość gość
I w jakim celu o tym piszecie i popychacie dalej w swiat? To jest krzywda dla tych dzieci. Co w tym smiesznego ???

Gość gość
Pochwa jest śmieszny. A czy śmieszny jest sperma? Nie wiem.

Gość gość
Spokojnie, nawet niezbyt ładne ksywki wcale nie nie muszą mieć negatywnego oddźwięku. Kolega syna ma ksywkę" pierdoła". Mądry, lubiany chłopiec, a ksywkę ma taką, bo kiedyś w jakiejś dyskusji wypowiedział to słowo, wszyscy rechotali ze śmiechu i spodobało im się. Negatywnego znaczenia wsród jego kolegów to słowo nie nabrało. Mój syn ma ksywkę " królik", od przedszkolnego zdjęcia karnawałowego, na którym wystapił jako króliczek. Nie martwiłabym się tym, dzieci dorastają, nowi znajomi i ksywki zmieniają się.

Gość gość
U mnie w klasie był popierdulka i wentyl i tez to nie znaczyło nic obraźliwego. Zależy czemu ma taka ksywkę jeżeli to od jakiejś śmiesznej ( nie wysmiewczej) sytuacji to rodzice nie powinni ingerować.

Gość gość
Na osiedlu miałam obszczymora :-) do dzis nie wiem jak miał na imię a kumulowaliśmy sie całe dzieciństwo :-) Nawet do dzis jak rozmawiam z kimś z osiedla i jest jego temat to sie mówi obszczymor a jesteśmy juz po 30 :-) Tez był lubiany i nie odbierał tego jako wyzwiska. Ot głupia sytuacja i tak zostało.