Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam "znajomego"

Polecane posty

Gość gość

Byłam z synem 4 letnim,spojrzał na mnie i na małego i powiedział mi ze "trochę urody to ci zabral" i porównywał mnie do czasu gdy miałam 22 lata a teraz mam 30:/ powiedział ze zrobiłam się dresiara..czaicie a miałam na sobie zwykła kurtkę , adidasy i jeansy i wspomniał ze kiedyś biegałas w spodniach i obcasach. Zdenerwowal mnie pajac jeden który sam od zawsze wyglądał jak lump.

Gość gość
Serio przejmujesz sie znajomym? Wazne zebym swojego pociagala, jemu sie podobala.

Gość gość
Spotkałaś kmiota, a nie "znajomego"

Gość gość
Trzeba mu było powiedzieć ze jemu rozum odebrało co jest naprawdę straszne gdyż nigdy go za dużo nie miał .Ale chyba do wyglądu to praktycznie taki lump jaki byłeś taki jesteś. .....

Gość gość
Ex-kochanek ? :D

Gość gość
Nie żaden ex kochanek. Znajomy znajomych. Widziałam go parę razy na jakichś spotkaniach u nich.. wiec nawet kolega go nie mogę nazwać.

Gość gośćiowa nad gosciowami
Toksyczny typ pewnie ma krótkiego a żona go zdradza z najlepszym kolega

Gość gość
Ale się poczułaś, coś okropnego. Tylko że jego opinia nie ma znaczenia - facet ma jakis problem i pojechał sobie po Tobie i tyle.

Gość gość
Miał na Ciebie chrapkę, ale był zbyt cienki, by w ogóle zagadać. Teraz się odważył i uważa, że Ci "dopier/dolił". Jeśli będziesz się tym przejmować, to będzie, że osiągnął cel. Dlatego zlej to ciepłym moczem i ciesz się życiem. Kładź lachę na fajfusa :) PS. Pewnie jesteś jeszcze ładniejsza, ta "dresiara" to jego fetysz.

Gość gość
No właśnie sam jest typem "dresiarza" a jego partnerka jest naprawde brzydka jak noc. Ja dobrze wiem ze nie wyglądam juz tak dobrze jak miałam te 22 lata,promienna cera i nic do roboty poza praca i dbaniem o siebie. No ale jednak pomyślałam sobie czy serio tak zbrzydlam i czy inni też tak uważają.