Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na jakim stanowisku trzeba pracowac w korporacji by zarabiac az 4 tysie na ręke?

Polecane posty

Gość gość

na jakim stanowisku trzeba pracowac w korporacji by zarabiac az 4 tysie na ręke?

Gość gość
Podobno w warszawie mozna tyle zarobic na reke albo i więcej na stanowisku kierownika działu/pionu?i to w marketingu ,a nie IT !!!!!!!!!!! Wg mnie to masakra. ja jestem po budownictwie ,po polibudzie i tyle nie zarabiam a przeciez robie cos waznego i projektuje konstrukcje budowlane itd. Co innego programisci ,to rozumiem ,ale nie w marketingu.

Gość gość
No ja jestem robotnikiem budowlanym i mam 4500 nie w warszawie

Gość gość
"aż"? chyba TYLKO :o

Gość gość
zwykły handlowiec może tyle zarobic bez problemu w biednym mieście o ile ma już swoją wypracowaną siatkę klientów, z doświadczeniem min 10 lat zarabiają nawet 10 tys

Gość gość
jak to tylko??? 4 tysiące netto to malo>>>?? wiekszosc polakow marzy o takich zarobkach na rękę. w których korporacjach tyle płacą marketingowcom>??chyba tylko w warszawie takie płace duże są.

Gość gość
autorze kłamiesz co do twych zarobków. akurat mój brat jest magistrem inzynierem budownictwa i tez projektowe ma biuro swoje i robi projekty konstrukcji i inne rzeczy i ma kasy jak lodu.jego koledzy to samo. nie znam osób po budownictwie ,które malo zarabiają. ale trzeba miec uprawnienia budowlane i wtedy zawsze kasa jest.

Gość gość
To sie sfrajerzyles autorze. Jestem mlodszym specjalista ds zakupow, zarabiam 4,5, a skonczylam historie :-)

Gość gość
np handlowiec agencji reklamowej, handlowiec popularnych napoi tj energetyki, inne gazowane, handlowiec alkoholi , suplementów diety 4 tys wypłata to zwyczajne pieniądze bez rewelacji i wcale nie musi być Warszawa szokuje mnie jak ludzie mało wiedzą i myślą że to jest niemożliwe ja w branży telekomunikacyjnej w latach 2007 - 2013 zarabiałam od 7 tys , rekord to 12 tys na rękę teraz w tej branży nie da sie tyle zarobić bo wykupiły te firmy zachodni własciciele i nie płacą handlowcom tylko ładują forsę w reklamę telewizyjną

Gość gość
to ile w takim razie zarabiają spece od marketingu i reklamy w portalach na ktorych klikamy?portale typu interia,wirtualna polska ,onet? jak myslicie ile im placą ?bo to przeciez tez korporacje są

Gość gość
A takim to mało się płaci przecież to tylko mierni wyrobnicy.

Gość gość
mają nasrane:-D idz do sklepu kazdy czeka na reszte 1gr lub 2 :-D

Gość gość
Ja nie pracuje w korporacji. Zwykła 11 osobowa mała firma w Warszawie i mam 5500 na rękę i samochód do dyspozycji. I mam tylko licencjata. :)

Gość gość
Trochę za późno. Szukaliśmy w listopadzie dwóch ludzi. I tu pewna ciekawostka. Facet który przyjechał z Rzeszowa powiedział że chciałby zarabiać 2800 a drugi z Warszawy powiedział że ok 4000. Poziom ten sam. Doświadczenie też. Obaj dostali tyle ile chcieli. Co więcej młodzi ludzi, tak przed 30 to w większości niestety debile, tak życiowo, ze wstyd byłoby im powierzyć reprezentowanie firmy. Dlatego nie bylo zbyt wielkoego wyboru.

Gość gość
a co myslicie o ofercie pracy w portalu niemieckim onet?? jest sporo ofert do pracy w marketingu myslicie ze nie warto?

Gość gość
7 i 10 tysi ? Jesli ktos jest handlowcem załóżmy 10 czy 15 lat i ma wyrobione kontakty oraz układy w firmie to tyle zarabia.Np jeśli do firmy jakis klient dochodzi sam i szef mu daje tego klienta do obsługi , jesli handlowiec wspólpracuje z dobrym klientem to otrzymuje procent od dochodu od tego klienta czyli jesli taki handlowiec ma podstawę np 2200 brutto i do tego procent z obrotów jego klientów to robi się z teho 4 albo 6 albo 10 rozumiesz czy jeszcze nie ? bo nie wiem jak to tłumaczyć żeby ktoś pojął.I to nie jest tak, że wchodzisz pracować i od razu tyle masz, trzeba sobie wydeptać ścieżki,kontakty, dojścia,starać się, czasem zaprosić klienta do restauracji na kolację, są firmy które dobrym swoim klientom który wykupuja u nich usługi na duże pieniądze fundują np SPA trzeba się znać i być obytym w takim temacie żeby zrozumieć,Bo co zrozumie taki gostek co jeździ na wózku widłowym za 1200 zł ? Tyle co nic, nie uwierzy nie pijmie albo mysli że duże pieniądze to tylko w warszawie. A to temat rzeka

Gość gość
najlepsza kasa jest w logistyce. wystarczy byc kierownikiem od logistyki w duzej firmie i kasa plynie poprostu sama co miesiąc..

Gość gość
Dobre kontakty to można wyrobić w 3 miesiące. Wystarczy być towarzyskim i kumatym.

Gość gość
to ja jestem dziad bo zarabiam tylko 5 tyś na rękę, no ale mam samochód służbowy.

Gość gość
wszystko indywidualnie, są tacy co po 3 miesiącach zarabiali 5 tys na rękę, wszystko to sprawa indywidualna.Ale jeśli ktoś zarabia 5 tys to nie oznacza że ty czy inny tez tyle zarobi - nie pisałam o tym bo znowu nie uwierzą i że to takie nierealne i nieprawdziwe Największy rekord zarobienia przez handlowca pieniędzy jaki widziałam na swoje oczy - rozliczenie to było 25000

Gość gość
Kierownik logistyki.....czyżby prezenty od przewozikow.

Gość gość
z czego sie smiejesz? ja pracuje jako spedytor miedzynarodowy i jestem po logistyce.niebawem bede kierownikiem oddzialu...i co zazdrosc?

Gość gość
Ale pieprzycie, marzy wam się taka kasa, ale rzeczywistośc to nie marzenia i można tylko poudawać.

Gość gość
analityk biznesowy w korpo 6 tysi

Gość gość
Haha ale zmyslacie

Gość gość
Ja tyle zarabiam w drogerii, w korporacji. A ludzie się śmieja że pracuje w sklepie. Stanowisko kierownicze. Z premiami wychodzi ponad 4000zl, a premie dostaje za wszystko.

Gość gość
Byle jakie studia>>zgłaszasz się na analityka z ogłoszenia i tadam wkrótce 4 kafle to minimum.

Gość gość
Nie każdy może zostać analitykiem biznesowym