Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga Cosmetic Candy (Brandy)

Polecane posty

Gość gość
Buuuu beauty Goru się wqrwila wylaczyla łapki haha komentarza dać nie wolno a łapki tez zablokowała to depka. Wiec ani opini nieoznacza wyrazić to co mam wejść żeby wyświetlenia nabić żeby ona miała kasę żart. Widać wyświetlenia spadły łapki w dół leciały na potęgę. Wiec candy to nie złośliwość ludzi poprostu się nie nadajesz na YouTube. Teraz puści rozmowy katrolowane bo przecież trzeba mieć wyświetlenia! A na niczym innym ona ich nie nabije. Żałosna ludzie wyraźnie dają jej do zrozumienia ze nie bardzo z jej filmami ale ona wie lepiej przecież jest najlepsza.

Gość gość
Botkos pokaże hahah to tez tak każdego interesuje ze masakra

Gość gość
Super streszczenie! Prosimy czesciej :*

Gość gość
streszczenie petarda :D

Gość gość
Ale na co ona ma pokazywać botoks? Przecież tu nie siedzą 70 latki. Ja jestem rok od niej starsza i temat botoksu mnie długo jeszcze nie bedzie dotyczył, a wcale nie jestem gruba, po prostu nie jestem zniszczona solarą i dbam o skórę.

Gość gość
Brandt ,śtednio co tydzien otwiera nową maskare,pomadke co 3 dni nowa,paletek to juz sie nie da policzyc ani tych podkładów po pare funtów.Sam szut.Czemu nie kupi(bo to zawsze zaznacze ze kupuje dla widzów aby zrobic test) Czemu nie kupi kosmetyków leprzych firm?I ten jej fryz:') wrrr różowa landryna

Gość gość
Jej włosy to dramat, a ona się tak podnieca, że to jej najlepszy kolor ze wszystkich... Masakra, umarłabym, gdyby moja matka w tym wieku zrobiła sobie różowe włosy. Ciekawe co czują jej dzieci, pokazując się z nią publicznie?

Gość gość
Jak mi by wyszedł taki hamski blond to poleciala bym do fryzjera a jeśli już nie miałabym kasy to lecę po jakiś ciemną blond lub coś w orzech żeby to zakryć, ale nie różowe! Z blondem w domu to lepiej nie czarować, dla niej lepiej wydać pieniądze na badziew no ale przeciez musi mieć jakiś badziew do kamery co nagra Że u fryzjera była. A tak pomazac może po tym pysku sobie czymś i juz 9 minut filmu jest wyświetlenia są i kasa. Jak można socjalne brać i je roz******laq na takie d**erele. Jej powinni zabrać te pieniądze to by wtedy miała szacunek do tego co jej państwo pomaga .

Gość gość
Brandy juz daj spokój z tymi testami kosmetyków bo zielonego pojecia nie masz.Zrób lepiej cykl filmików o alkoholach w uk.Co sie pija ,gdzie i czy dobre. Na ten tenat napewno bedziesz z sesem gadac bo napewno wiedze masz. Zdecydowanie lepiej sie opowiada o czym o czym ma sie pojecie.

Gość gość
U niej to możliwe ze prywatnie prosi o komentrze jak z kimś pisze bo naprawdę jej już mało co komentują i mało co oglądają. SUBY w miejscu stoją.

Gość gość
W avatarku jest pies, psu można uwierzyć :D

Gość gość
17.48 Hahaha właśnie. I Night Cluby niech poleca tam gdzie tańczyla może i rury mają :)

Gość gość
17.53 Hahahahaha może nie pies a suczka buahahahhaahahahahahah

Gość gość
Co moze reklamowac i polecac Brandy? -alkohole, -klej do protez zebowych - klej do tipsow -krem na plamy starcze

Gość gość
Jeszcze może biustonosze niby plażowe plus majtki kąpielowe to byśmy wszyscy popadali i chyba już nie wstałi. Dropsów różne odmiany po cukrowe i pudrowe,jedne nosowe drugie tabletkowe tez by nam chętnie doradzila co tego piła. Może doradzać obiady gotowe wszystko w słoiku zapakowane smakuje jak rzygi lecz ładnie podane ,przypadki tez czasem ciasto francuskie wiec może pokazać coś za nim uśniem. Jak zrobić botkos to nam pokaże wiec do dentysty tez nas zaciagnie jak jej pan doktor zęby wyciągnie, wsadzisz proteze coregą dobije A candy nagra jaki piękny plastik ma w ryju. Może nam również zaprezentować jak się nie powinniśmy malowac, a zrobi to w sposób taki ze zabierze siebie i te wszystkie pacicaciaki spakuje to w torby i precz z YouTuba Candy twa bajka i tak już jest zadługa . Pozdrawiam gorąco Cię trzepawico ♡ (Bajka napisana w celu humorystycznym nie ma na celu nikogo obrazić :) Amen ).

Gość gość
***Przypali czasem ciasto francuskie ***

Gość gość
Do gość dziś :-D jesteś niemożliwa:-D Ciekawam jak długo Brendy wytrzyma ten spadek atrakcyjnosci swojego kanału bo już pikuje.

Gość gość
hahahahhahaha

Gość gość
Brendi co nam dzis zaprezentujesz? Czym se ryja umalujesz? Tusz szmineczka i palecia Z ciebie jest beka stulecia Dzieci zamkniesz na zasuwy By nie miec na yt obsuwy Pokaz majtki biustonosze Twego ryja ja nie znosze Beda cycki i botoksy Ty jak prostytutka z Roxy

Gość gość
hahahah, padnę ze śmiechu :-) Trzymajcie mnie!!!!! Candy, dopiero gadałaś, że łapki w dół niczego nie wnoszą, że kiedyś je blokowałaś, ale już są widoczne aaaa tu tamtaradam! Łapy ukryłaś hahahhahaha No powiem Ci, że spadłaś już na dno i muł Ci uszami wypływa ;-D

Gość gość
Brandy tyś żeś jest urocza ,piękno tako urodziwa, pysk mosz cudnie pomarszczony, z włosów mietła se zrobiłaś ino w d***e brak ci Kija. Jesteś taka urodziwa że Ci współprac wciąż przybywa, tylko dziwnie zrobione bo przez Ciebie są zmyślone :) Candy jak nie daje rady dziabnie brendy dla zasady, wtedy lepiej funkcjonuj***ajer ciśnie kity snuje,zmyśla kłamie i zawiszcza myśli ze jak koloruje to se widzów nagabuje. Trzepawico rożowawa na psychiatre kasę skadaj bo jak wicki się zbuntuja to Ci jazdę zafundują ! Twej szczerości i obłudy mamy dosyć szczylu chudy,twojej twarzy wysuszonej brzydkiej starej pomarszczonej. Na nic nam są twoje rady ,testy, haule pogadanki bo ty jesteś pomylona na YouTubie już skończona! Żegnaj mietło potwornico, nie lubimy Cię szczurzyco ! Trzepawico zejdź ze sceny jeśli troszkę masz godności Idź Ty precz i wstydu oszczędź! Pozdrawiam serdecznie Agusiu :) ♡♡♡♡♡♡♡ SIS niuniu (Wierszyk powstał w celach humorystycznych nie ma na celu nikogo obrazić ).

Gość gość
Zablokowala pod filmami lapki

Gość gość
Candy brandy vel przecenka gdzie te twoje przyjaciółki? ?? Co się stało? ??halo halo każdy taki zły? Tylko ty nie winna oczywiście. . Teraz juz nic nie pozostało jak umówić się z kimś żeby poslodzil w komentarzach za szminke i tusz albo sama sobie napiszesz mile słowa. Komentarze pochowala łapki powylaczala to co to za kanał? Dla kogo ty nagrywasz? Jak wszystko blokowane to już weź skasuj kanał bo to bez sensu juz jest. Narcyz sama se zachwala wszystko zablokuje psychiczna . To nagrywajest se sama dla siebie i oglądaj ach zapomniałam no przecież tak robisz nawet sama siebie komentujesz. Choroba to już jest ...

Gość gość
19.35 hahaahahahahahahah idealne!

Gość gość
19.39 No bo ona mowi cos a myśli coś innego taka szczera jest właśnie Agunia! SUBY to tylko cyferki to się nie liczy hahahahaah no ciekawe! Przeciez ja roznosci rozsadza! Bo stanęła w miejscu i nic nie rośnie oglądalność spada! Karpolina pnie się w górę Myśliwcowa juz ma dobrze naklepane i nadal widzów idzie. . A ta.nic . Ona myślała ze jak poruszy temat Myslwiec znów to będzie miała polot a tu wychodzi na to ze podsyca a sama się zakopuje. Widać że sobie nie radzi z nerwami bo tak segreguje komentrze ze szok jak z 23 dopuszcza raptem 5 to reszta ma ładnie tam odmienne zdanie. Ale łapki jak zablokowała to ja roznosi nie może tego znieść

Gość gość
u Barabetki Jasminowej poucza ze obaraz jest taki jak jej z początków.. wredne babsko... wszędzie gdzie nie wlezie to krytykuje...

Gość gość
20.13 Coś ty znów? Kiedyś widziałam ze u Baraberki pisała ze dźwięk ma zły ze za cicho albo muzyka nie taka . Ona jest glupia. Juz mnie tak irytuje wszędzie wlazi i poucza. Bejsa vlog tez tam była i NIE POKAŻDY TYLKO DZIECKA itp jezu! Co ja to obchodzi co kto inny pokazuje? I jak pokazuje! Mnie np obraz ze tam chwile się zawiesi ie przeszkadza jak dziewczyna fajnie opowiada. A ta stara raszpla sama nie umie filmów montować a kogoś wiecznieść poucza. Becia napisała ze linka nie dała ze nie podaje czyjego autorstwa tag był itp . Wszędzie 3 grosze wtrąca jak widzę jej mordę w miniaturce to mam dość