Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie da się tego oglądac

Polecane posty

Gość gość

Sprawa dla reportera 29.12.2016 cholerny rząd, za pieprzenie się rozdaje po 500+ dla zdrowych rodziców, a tu chorzy żebrzą o każdy SMS na leczenie które mamy konstytucyjne zagwarantowane. Do tego tego nie rozumiem tych chorych rodziców co decydują sie na dziecko skazując go na chorobę, dla mnie to jest skrajna nieodpowiedzialnośc dorosłych ludzi, którzy chcą kosztem posiadania dziecka spełnić swoje marzenia, ale ludzie nie tędy droga, decydować sie świadomie na chore dziecko, ..."Naszym widzom udało się też pomóc Amelce. Dziewczynka urodziła się z zespołem wad wrodzonych narządów ruchu. Nie ma kośc***iszczelowych w obu nóżkach, kości w prawej rączce, a także czterech palców. Jak twierdzą rodzice, jedynym ratunkiem dla ich córki była operacja w Stanach Zjednoczonych, na którą ich nie było stać. Po emisji programu udało się zebrać ok. 400 tys. zł. na operacje nóżek, dziecko wkrótce zostanie skonsultowane przez dr Paleya.".

Gość gośćesmeralda
Daziwie sie,ze winisz zwyklych ludzi za konsekwencje tego ze los obdarzyl ich macierzynstwem,trzeba miec inteligencje kamienia polnego,tak cie okreslam,bo opieka lekarska itd,pozatym wlasnie rzad polski odpowiedzialny jest za wlasnie zebranie ludzi chorych dzieci,ja dla swego dziecka tez bym wszystko zrobila,a w rzadzie zamiast pomoc,ustawy tak uchwalac,by byl socjal dla naprawde potrzebujacych byl,to sie zra,ktory blizej koryta,ja nie wiedzialam,ze urodze niepelnosprawne dziecko,gorzej jak u weterynarza mnie traktowano najlepiej zdaniem niektorych wcale nie byc matka bo to z****** polityka niszczy ludzi,wiec mnie ty nie obrazaj kimkolwiek jestes,kocham swoje dziecko i nie zaluje,zycze ci zdrowego dziecka zebys zrozumial pewne rzeczy

Gość gość
A kto "świadomie" decyduje się na urodzenie chorego dziecka. Chyba tylko chorzy na genetyczne choroby rodzice, rodzice tej "Amelki" nie mieli wyboru, dziecko było chore, ale BYŁO/ ISTNIAŁO. Mogli je urodzić...albo zabić...

Gość gość
mogli po prostu zwyczajnie nie zabijać. nie rodzić tylko proste NIE ROBIĆ, czy do was to kuźwa nie dociera, co za patologia, tylko się pieprzyć i rodzić bezmyślnie. Po drugie jak nie stać na dzieci to sie nie decyduje, średniowiecze minęło, mamy komputery itp. a tępaki ,że wstyd patrzeć, na tych tępaków rodziców.