Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana4223345

Czy mogę być w ciąży? Proszę o odp

Polecane posty

Gość zestresowana4223345

Hej dziewczyny mam sprawę, która bardzo mnie nurtuje. Okres spóźnia mi się już cztery dni, bolą mnie piersi i brzuch, tak jak na @, ale nadal nie przychodzi :( strasznie się stresuję, bo zwykle mam bardzo regularny (tj. 30) okres. Zaznaczam, że zawsze zabezpieczamy się z narzeczonym, gdyż nie jesteśmy jeszcze gotowi na dziecko, używamy zawsze prezerwatyw i dbamy o to aby nie "kończył" we mnie. Ostatni też nie stało się nic niepokojącego, prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się. Ja tylko bardzo się stresuję i cały czas dobieram sobie do głowy, że jestem w ciąży. Ostatnio jednak miałam bardzo stresującą sytuację na uczelni, dodatkowo miałam infekcję (po wizycie u kosmetyczki wyskoczyły mi takie pryszcze,że twarz mi spuchła i musiałam brać leki przeciwbólowe oraz ziołowe tabletki na poprawę stanu cery). Czy przez to może mi się spóźnić okres? Aha, bardzo proszę o to aby negatywne komentarze zachować dla siebie.

Gość gość
Jak się bzykasz musisz być przygotowana na ciążę.

Gość gość
Zrób test to się dowiesz!

przez stres spokojnie kilka dni może się przesunąć. Na przyszłość pamiętaj, że żadne zabezpieczenie nie daje pewności na 100%

Gość gość
Chętnie Ci pomogę i wyjaśnię, ale potrzebuję więcej danych. Możemy kontynuować wątek prywatnie przez e-maila: kontakt@netporadnia.pl, czat: netporadnia.pl lub telefonicznie: 586 915 915. Dyżurujemy w netporadni codziennie od 18:00 do 23:00