Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsi chłopcy te totalne pipy!

Polecane posty

Gość gość

Zapytałam ostatnio koleżanki kto zrobił ten pierwszy krok w ich związku i za każdym razem były to one! Nie facet tylko dziewczyna! To straszne! Faceci to totalne pipy!

Gość gość
Zmien majtki :classic_cool:

Gość gość
Mamy rownouprawnienie teraz to wy nas podrywajcie my juz przez wieki sie nalatalismy.

Gość gość
Pipy do kwadratu!

Gość gość
Nie zesraj się z tej złości,raszplo :D

Gość gość
Pipy no i co? Sfrustrowana? Jak tak to idz spedzaj sylwestra sama a nas zaprosi jakas prawdiwa kobieta na randke!

Gość gość
Mnie też moja narzeczona pierwsza poderwała i nawet zaciągneła pierwsza do łóżka. Uważam że jest to dla mnie powód do dumy i łechta moją męskość!

Gość gość
Prawdziwa kobieta podrywa mezczyzne i zaciaga go do lozka. Teraz to kobiety zaliczaja mezczyzn. Ja tam nie jestem latwy i trzymam jeszcze cnote.

Gość gość
Autorka podswiadomie zazdrosci innym kobietom, ze maja jajniki i potrafia zaprosic mezczyzne na randke. A ona jest nieudacznikiem i zamiast zagadac stoi i sie tylko patrzy.

Gość gość
ale pierwszy krok do czego idiotko?

Gość gość
No straszne że dziewczyna powiedziała facetowi że jej się podoba, powinna przecież trzymać mordę w kubeł i czekać, jak na kobietę przystało

Gość gość
Prawdziwa polska kobieta chodzi z zadartym nosem i wykszywionym ryjem i jest opryskliwa gdy ja zapytac chocby tylko o droge.Uwaza ze jest tak z******ta,ze moze odezwac sie do niej jedynie ksiaze z banku.

Gość gość
Olac ta sfrustrowana niedojde autorke - przyszla stara panne.

Gość ekspert ludzki
Pierwszy krok czyli??? Facet przeżyje bez kobiecej pomocy, a babie trudno bez męskiej - więc to facet ma zawsze przewagę i baba powinna za facetem latać. Więc prawidłowo, że to dziewuchy się starały o chłopaków, możemy być dumni z młodego pokolenia.

Gość gość
Prawdziwa kobieta lata za mezczyzna i go pogrywa i uwodzi a mezczyzna nie powinien byc latwy i trzymac cnote do slubu.

Gość gość
Bo to kobiety i dziewczyny powinny zabiegac o mezczyzn. W kobcu to one zyskuja w zwiazku.

Gość gość
Pisze sie w kopcu a nie w kobcu.

Gość gość
up

Gość gość
Ja uwazam, ze jestem wiele wart, wiec to dziewczyny powinny podrywac mnie.

Gość gość
Ja tez czekam zeby kobieta pierwszy krok zrobila.to specjalnie zeby bylo na nią.jakby co to ona mnie uwiodla,to ona chciala nie ja.przyda sie w razie czego jak bedzie rozprawa o alimenty itp.

Gość gość
Duzo jest ladnych kobiet ale cialo sie zmienia a porzadnych mezczyzn mniej wiec sa bardziej wartosciowi

Gość gość
Ja bym może poderwała, ale jeszcze takiego nie poznałam, który byłby wart żebym za nim latała. Faceci z dolnej półki łażą za mną i marudzą, żebym z nimi poszła na kawę, ale ja sobie wolę książkę poczytać niż nudzić się z imbecylem choćby godzinę. Mnie tam akurat facet nie jest potrzebny, żeby być z nim w związku, chyba, że będzie moim wyśnionym. A jak mi się zachce seksu, to są ci nudziarze, zawsze gotowi i chętni. Byle by wypier*alali z rana, bo ja chcę rano wypić kawkę w spokoju.

Gość gość
no niestety autorko, swieta racja :( jak jakiś związek trwa dluzej niż kilka miesięcy to tylko dlatego, ze kobieta staje na rzesach, inaczej facet zwiewa

Gość gość
facet to zdobywca, jeśli lubi być zdobywany przez kobiete to jest mameja albo kryptogej

Gość gość
oni muszą byc totalne pipy bo som do was w totalnej opozycji

Gość gość
w Szwecji też tak jest że tzw facet nic nie może, bo bedzie że molestowanie, albo obraza kobiety, musi czekać na inicjatywe samicy.

Gość gość
Ale na szczęście jesteśmy w Polsce!

Gość gość
gość dziś Raczej niestety. Po co facetowi wolność w kraju księżniczek?

Gość gość
Pierwszy krok w stronę związku, przykład z życia: chłopak chodził za dziewczyna dwa lata robił podchody jakieś dzikie a to ona zaczęła rozmowę na ICH temat, gdyby nie to to chodził by i sto lat. I to żadne gimnazjum, chłopak 26 lat!

Gość gość
Prostytutki sa porzadniejsze i oferuja GFE czyli przytulanie i milosc. A nie tylko seks jak przecietna baba na ulicy mijana