Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie huku petard

Polecane posty

Gość gość

Macie podobnie? Zeby to bylo kolorowe a to sam huk ( nie wiem jakie ch czy h przepraszam)

Gość gość
W moim mieście są takie trzy zdewastowane rudery, gdzie wywalają tych, co czynszu nie płacą. Na petardy ich jakoś stać, bo tam najbardziej głupieją. Poza tym na blokowiskach, rzucają z okien i balkonów. W dzielnicach podmiejskich, w domach strzelanie wyszło z mody. Myślę, że ludziom szkoda kasy na huk i smród, a psy i koty zawsze się zamyka w domach ☺

Gość gość
Też nienawidzę petard! Powinny być zabronione, bo nie dość że żadnej rozrywki nie zapewniają (ani to kolorowe, ani nic), to jeszcze są niebezpieczne. Petardą można poważnie uszkodzić swój słuch i nie tylko. To normalne materiały wybuchowe, które nie powinny być oddane do użytku zachlanym, polskim prymitywom. Niestety nie dorośliśmy do zabawy takimi rzeczami.

Gość gość
Teraz jest takie prawo że jeśli przeszkadza ci jak sąsiad szczela petardami możesz go zgłosić a on dostanie mandat.

Gość gość
13:00 I bardzo dobrze. Chociaż najbardziej uciążliwi są szwędający się menele, którzy rzucają gdzie popadnie, w tym innym ludziom pod nogi.

Gość gość
Byłam teraz w sklepie i jakiś jajcarz podrzucił kartkę na stolik z petardami. " Świstu, gwizdu, świstu gwizdu, 200 zł poszło w p/i/z/d/u/! "☺Tak to wygląda, porządny człowiek szanuje swoje pieniądze, a idiota na socjalu wyda lekką ręką na petardy, narobi huku i smrodu

Gość gość
Jest wiele petard, które nie są petardami hukowymi i dają świetny efekt. Polecam wam zajrzeć na stronę www.rakietowo.pl Tam znajdziecie szeroką ofertę petard w dobrych cenach, które ładnie nie są petardami hukowymi.

Gość gość
Gorzej jak butelka strzeli. Mam zawał wtedy.