Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaScala7

Wstyd mi, że jestem Polką

Polecane posty

Gość LaScala7

Nienawidzę tego kraju. Nie wiem czy nie zrzec się obywatelstwa albo po prostu wyjechać z tej cuchnącej dziury gdzie indziej, bo już mi się miarka przebrała. Nie chcę mieć nic wspólnego z tą patologią i bezmózgami, którzy świata poza końcem własnego nosa nie widzą. Mam dosyć zindoktrynowanych łatwowiernych kretynów, którzy głosowali na PiS, mam dość tego, że politycy wiecznie się żrą między sobą zamiast zadbać choć raz o dobro obywateli. Nasz kraj chyba naprawdę nadaje się tylko do tego, żeby być okupowanym przez inne państwa albo poddanym innym narodom, bo jak dostaliśmy wolność, to spieprzyliśmy ją po niecałych 30 latach. Co za patologia. Wstyd mi za ten kraj!

Gość gość
To nie wyrzekaj w czym masz problem

Gość gość
w każdym kraju politycy skaczą sobie do oczu :)

Gość Kafe Sheriff
Zglaszam cie na policje z art 133 kk

Gość Arecki446
więc s********j. Nikt za tobą płakał nie będzie.

Gość gość
Uważaj na to co kłapiesz dziobem bo na kafe ci nic nie zrobią ale w prawdziwym życiu... jak będziesz tak dalej jazgotać to nigdzie nie wyjedziesz :D

Gość LaScala7
Owszem, ale u nas to przybrało formę jakiegoś absurdalnego cyrku. Przecież to co Kaczyński robi to jest czysta paranoia, on normalnie ma jakieś psychozy i na nich opiera całą swoją politykę.

Gość LaScala7
No widzicie, czyli już nawet wolności słowa nie ma w tym kraju...mówiłam, że spieprzyliśmy swoją wolność. Jeszcze parę lat i w Polsce będzie dyktatura, a zastraszanie i aresztowania na porządku dziennym, jak w ZSRR. Brawo!

Gość gość
Ciekawe gdzie wyjedziesz bo w Europie już jest niewiele krajów które nie dają d**y a poza Europą to cie nikt nie przyjmie :D

Gość gość
Też ubolewam z tego powodu że PiS udało się przekupić ludzi kwotą 500zł i obawiam się o to że PiS zrujnuje gospodarkę Polski bo w świecie liczą się tylko kraje bogate nawet Rosja liczy się z Niemcami bo Niemcy są bogate choć mimo tego podwyższyły wiek emerytalny. Jeśli chodzi o że nasz kraj nie zasługuje na niepodległość to niestety jest prawdopodobieństwo że ją straci Tramp dla poprawienia stosunków z Rosją nie będzie się liczył z takimi małymi krajami jak Polska czy kraje nadbałtyckie wchłonie wielki brat.

Gość gość
Nie ma wolności słowa a co teraz robisz? :D kłapiesz dziobem jakieś pierdoły i co z tego? I nic.

Gość gość
Patologia to puszczalskie polki jak autorka

Gość LaScala7
Owszem, nic z tego. Mój komentarz odnosił się do wypowiedzi poprzedników, którzy twierdzili, że nigdzie nie wyjadę jak będę tak dalej "jazgotać" albo że na kafe nic mi nie zrobią, ale w realu to już nie wiadomo, i takie tam...Takie rzeczy byłyby na miejscu za PRL-u, a nie w państwie ponoć demokratycznym.

Gość gość
Pis zruinuje kraj gospodarczo, dwa obsadza stołki państwowych spólek ludźmi którzy nie mają zadnego wykształcenia w tym kierunku. Zadłużą nasz kraj i będzie bieda jak 20 lat temu

Gość gość
Mi jakoś Jarosław nie przeszkadza :D Cieszę się, że obniżył ubekom emerytury.

Gość LaScala7
I skąd też Ci wiadomo, szanowny gościu, że jestem puszczalska? W ogóle mnie nie znasz. Równie dobrze mogę być facetem podszywającym się pod kobietę. Schowaj niewyparzony jęzor i zastanów się, zanim następnym razem coś napiszesz.

Gość Kafe Sheriff
W demokracji wybiera wiekszosc. Wiekszosc wybrala pis (ci co nie poszli na wybory, to ich problem). Reszte bedziesz tlumaczyc w prokuraturze.

Gość gość
13:33 Szkoda, że tylko pasożyty były syte.

Gość gość
O już jakaś u ecka pisowska k***a straszy prokuraturą. Zadziwiajace jak te gnidy czują sie bezkarne kiedy rządzi bezprawie i niesprawiedliwość

Gość gość
Uwielbiam takie osoby jak autorka, goracy zwolennicy demokracji, ale tylko wtedy gdy wygrywa ich opcja. :D w dempkracji wybory wygrywa ten, kto obiecuje, ze wiecej da. :P

Gość gość
LaScala - właśnie tak, JESTEŚ facetem udającym kobietę.

Gość gość
13.35: A ty się dobrze czujesz?

Gość gość
zabawne, w innych krajach (oczywiscie zachodniej europy i usa) moze i sobie skacza do oczu, ale przecietny obywatel zyje w spokoju bez kombinowania czy starczy mu do 1ego :O

Gość gość
Tylko matołkom nie powiedziana że żeby dać 500 trzeba odebrać 700. Wspaniałe reformy Pis wdrożył, podwyższył kwotę wolna od podatku bezrobotnym i bezdomnym.

Gość LaScala7
13:38 Mi nie chodzi o to, że wygrał PiS, tylko o to, co aktualnie robi. A niestety to, co robi, to próba zamrożenia instytucji dla nich niewygodnych, tak żeby mogli sobie wprowadzać każdą ustawę, jaką zechcą, bez żadnej kontroli. W tym proponowaną delegalizację zrzeszeń i demonstracji, co godzi w wolność obywateli. Ja rozumiem, że PiS wygrał, i nie przeszkadzałoby mi to, gdyby nie fakt, że oni aktywnie usiłują sparaliżować demokrację. Jakby się panicznie bali utraty władzy.

Gość gość
LaScala7 dziś x najpierw sprawdź czy rzeczywiście jesteś Polką, cala masa takich smieci jak ty tu siedzi, żyje z naszych pieniędzy i pluje na ten kraj bo tak zostali wychowani w domu ubeków obcego pochodzenia - Niemców, Żydów, Ukrainców etc. A jak sprawdzisz pochodzenie to wyjeżdżaj do kraju przodków, proste

Gość gość
13:42 dlatego demokracje to ustroje dla debili. :P

Gość gość
to 500+ fundują zwykli ludzie , aby patole mogli chlac...

Gość gość
13:45 dokładnie.