Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaScala7

Wstyd mi, że jestem Polką

Polecane posty

Gość gość
Chyba ty żyjesz śmieciu z cudzych pieniędzy bo jesteś za dużym matołem żeby zarabiac, dlatego rzuciłeś się pazernie na jałmużnę 500 plus

Gość LaScala7
gość Jestem Polką z krwi i kości, tak jak moi przodkowie. Więc muszę Cię tu rozczarować.

Gość gość
Z tego co wiem to patola 500+ dostaje w bonach.

Gość Michał121212
Narzekajcie, narzekajcie, ale na Korwina nie zaglosujecie, bo to przeciez "oszolom i idiota".

Gość gość
13.47: uczciwi ludzie pracują, a pasozyci imprezują za 500+

Gość LaScala7
No sorry ale Korwin to jeszcze gorsza patologia niż Kaczyński. Nie będę głosować na takiego idiotę, który w dodatku poniża kobiety.

Gość gość
Trzy miliony polaczków należało do pzpr. To oni glosowali na pis. Roszczeniowy, tępy motłoch

Gość gość
13.48: Jestes moherem, czuli prawdziwym, gorliwym katolikiem... to widać na odleglosc...

To wypad z kraju feminaziolko. Po za tym smieszna jestes autorko. Jak PO i PSL mialo wiekszosc w sejmie, mielo komorowskiego i trybunal za soba i robili co chcieli to juz bylo ok?

Gość LaScala7
Z całą przyjemnością. Przynajmniej będę wiodła spokojne, godziwe życie podczas gdy Wy będziecie klepać biedę i użerać się z naszą patologią aż kopniecie w kalendarz albo ze stresu, albo z głodu, albo czekając w wieloletniej kolejce aż wielmożna polska służba zdrowia się Wami zajmie (bo na prywatnego lekarza Was nie będzie stać). Czołem!

Gość gość
Pisiole! spokój!

Gość gość
LaScala7 dziś Nienawidzę tego kraju. Nie wiem czy nie zrzec się obywatelstwa albo po prostu wyjechać z tej cuchnącej dziury gdzie indziej, bo już mi się miarka przebrała. Nie chcę mieć nic wspólnego z tą patologią i bezmózgami, którzy świata poza końcem własnego nosa nie widzą. Mam dosyć zindoktrynowanych łatwowiernych kretynów, którzy głosowali na PiS, mam dość tego, że politycy wiecznie się żrą między sobą zamiast zadbać choć raz o dobro obywateli. Nasz kraj chyba naprawdę nadaje się tylko do tego, żeby być okupowanym przez inne państwa albo poddanym innym narodom, bo jak dostaliśmy wolność, to spieprzyliśmy ją po niecałych 30 latach. Co za patologia. Wstyd mi za ten kraj! x a jedz w cholere, najlepiej do Makreli moze dostaniesz socjal. :D Nie potrzeba tu takich🖐️

Gość gość
Michał121212 dziś Narzekajcie, narzekajcie, ale na Korwina nie zaglosujecie, bo to przeciez "oszolom i idiota". x michal transie idz lepiej wypisuj o swoich niedziewicach bo na tym znasz sie najlpiej, na k***ina nie bd glosowac bo nie bedzie socjalu w ogole a on bedzie krwa wielką krwa arystokracją lol

Gość gość
Palić niewiernych. Głosuję na PiS. Niewierzący, feministki, geje, lesbijki, bi i inni ludzie tego pokroju won z Polski.

Gość gość
Autorka uważam że jesteś rozgoryczona (ja z resztą również) tym co wyprawia obecnie rząd, ale wyjazd z Polski to nie jest najlepszy pomysł bo w "Polsce źle ale w obcym państwie jeszcze gorzej" tu jesteś u siebie, jesteś w swoim domu tam będziesz obca i mimo twego niezadwolenia będziesz tęskniła, więc czekaj na lepsze czasy (na pewno przyjdą) ostatecznie myśle że większa część Polaków to ludzie rozumni,

Gość gość
Pewnie pojedzie do Niemiec czy Anglii żeby ją Ahmed mógł dupczyć bo przecież nigdzie indziej jej nie wezmą :D w Polsce można dobrze zarabiać ale co taka menda społeczna narzekająca na jakimś durnym forum może o tym wiedzieć :D lepiej robić w fabryce za 1200€ z ciapatymi, szczyt marzeń

Gość gość
Skoro tak ci sie źle wiedzie w Polsce to podejrzewam że nie masz dobrego wykształcenia lub/i wybitnych zdolności więc ciekawy jestem co ty za tą granicą będziesz robić. Jeśli składanie długopisów w fabryce lub przycinanie kwiatów to twoje maximum możliwości to droga wolna, powodzenia.

Michał121212 dziś nie pamiętam, żeby za czasów PO i PSL, za czasów SLD dochodziło do sytuacji, w których oskarżona (posłanka partii rządzącej) była głównym ekspertem w sprawie swojego uniewinnienia (Anna Kołakowska). Nie pamiętam, żeby media publiczne były aż tak zmanipulowane. Nie pamiętam, żeby aż tak tłukło się obcokrajowców na mieście (ziomek z Kanady dostał ostatnio solidnie z komunikatem, że ma wracać do siebie, około 19:30 - 20:00, jak wracał z pracy). Nie pamiętam, żeby ograniczało się dostęp mediów do polityków. Nie pamiętam, żeby którykolwiek rząd wmawiał, że bycie Polakiem to bycie Katolikiem, albo innym zabobonistą. Nie pamiętam, żebym tyle razy był wzywany do urzędów skarbowych celem składania wyjaśnień. Nie pamiętam, żeby spółki skarbu państwa próbowały wykończyć sektor prywatny (np. w górnictwie). Nie pamiętam, żeby jakakolwiek partia rządząca zakazywała reklam w określonych mediach. Może mam pamięć dziurawą, ale pamiętam nowe drogi na potęgę. Pamiętam, że udało mi się znaleźć całkiem fajną i spełniającą mnie pracę za przyzwoite pieniądze. Pamiętam, że repertuar teatrów zależał od kreatywności i zmysłu artystycznego dyrektorów, nie od linii politycznej rządu i kilka innych rzeczy. Ale może wolność w sztuce, bycie wolnomyślicielem itepe to zły pomysł - może faktycznie takich ludzi, razem z feministkami powinno się palić na stosach w myśl pięknej obrony wspaniałego narodu przed zgubnym wpływem wschodnich religii i zachodniej degrengolady? Co myślisz?

Gość gość
autorko, taka z ciebie Polka jak z koziej dopy trąba. Jest żle, to plujesz i chcesz uciekać, a kto będzie tą Polskę naprawiał, może emeryci? Komunę obalili, to niech PIS zmienią . Pluć każdy głupi potrafi, ale nadstawiać głowę i walczyć o zmiany, dobrą Polskę, to już nie ty. Bo gdy wieje wiatr historii to ludziom jak pięknym ptakom rosną skrzydła, natomiast trzęsą sie portki pętakom. Wyjeżdzaj jak najprędzej i nie zabieraj głosu tam, gdzie nikt nie zechce cię słuchać. Sądzę, że nigdzie nie będzie ci dobrze, bo pętakom i leworęcznym wszędzie bieda. Polacy, natomiast POTRAFIĄ!

Gość gość
gość dziś autorko, taka z ciebie Polka jak z koziej dopy trąba. Jest żle, to plujesz i chcesz uciekać, a kto będzie tą Polskę naprawiał, może emeryci? Komunę obalili, to niech PIS zmienią . Pluć każdy głupi potrafi, ale nadstawiać głowę i walczyć o zmiany, dobrą Polskę, to już nie ty. Bo gdy wieje wiatr historii to ludziom jak pięknym ptakom rosną skrzydła, natomiast trzęsą sie portki pętakom. Wyjeżdzaj jak najprędzej i nie zabieraj głosu tam, gdzie nikt nie zechce cię słuchać. Sądzę, że nigdzie nie będzie ci dobrze, bo pętakom i leworęcznym wszędzie bieda. Polacy, natomiast POTRAFIĄ! x własnie, pewnie jakas małolata max 20 lat, mlode to by tylko na gotowe liczyły zamiast sami budowac swoj kraj i do ahmedów jezdzic na bzykanie a pozniej sie beda zalic ze w burce karzą p9p7erdalać :D

Gość gość
Co co się rzucili na ochłapy 500 plus na pewno mają swietne wykształcenie i pracę. Mają gdześ perspektywy Polski, mają nawet gdzieś własne dzieci które za 20 lat będą bezrobotne bo pracy już nie będzie. We wszystkich krajach wydłużaja wiek emerytalny i nikt nie płacze, tylko zmanipulowany motłoch ruską propagandą

Gość gość
fatumseparatum, ja pamiętam, że było gorzej ze wszystkim, wolnością słowa, wolnością w ogóle, cenzurą, brakiem wszystkiego...ale wy jesteście pokoleniem nieudaczników.. tylko narzekac umiecie, oceniać i wymagać, a nic w zamian.

Gość gość
"ruską" propagande to robi kod w tej chwili, smieszni są w chvj :D

Gość gość
no właśnie zróbmy coś z tym, nasi przodkowie walczyli a my nie możemy, dlaczego? Brak nam odwagi, jedyne na co nas stać to ujadać w internecie i wyjeżdżać, powinniśmy zawalczyć o nasze racje i nasz kraj

Gość gość
Mam dosyć zindoktrynowanych łatwowiernych kretynów, którzy głosowali na PiS, mam dość tego, że politycy wiecznie się żrą między sobą zamiast zadbać choć raz o dobro obywateli. x Mnie najbardziej wkurza właśnie takie bezmózgowe podejście lemingów, które wyrasta z założenia, że jak się na coś/kogoś głosuje to jest albo lepiej albo gorzej. Jak się nie ma pojęcia o pojęcia o polityce i rządzących nią prawach to najłatwiej uwierzyć, że każdy głosujący szaraczek ma na coś wpływ. Otóż nie ma żadnego i to że zagłosujesz na kosmitów nie znaczy że ci podstawią statek międzyplanetarny i odlecisz nim na inną galaktykę. Rusz mózgiem we właściwym kierunku bo mnie też jest wstyd, że chodzę po tej samej ziemi z takimi debilkami ja ty.

Gość gość
Jak wy chcecie budować kraj? Rękami meneli i nierobów, który skomlą o 500 zł?

Gość gość
a czy alimenciarz zaplacil juz wszystkie alimenty? :D

Gość gość
gość dziś Jak wy chcecie budować kraj? Rękami meneli i nierobów, który skomlą o 500 zł? x a ty co? arystokracja? :D

Gość gość
Skąd będziecie brać pieniàdze na zasiłki jak inwestorzy sie wyniosą a banki upadną? Skutki polityki nie pojawią sie o razu tylko za 10 lat jak będzie rząrził ktoś inny.