Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robi kobieta w necie ?

Polecane posty

Gość gość
21:46 Kiepska z Ciebie wróżka.

Gość gość
wróżka zębuszka :D

Gość gość
Bierzesz jedną kobietę i robisz z niej przedstawicielkę wszystkich innych? A w domu wszyscy zdrowi, tak poza tym? Każdy wybiera partnera według takich wytycznych, jakie uznaje za subiektywnie ważne i nic Tobie do tego. Żadne zakochanie się nie gwarantuje nikomu szczęścia w miłości i tak samo może być pchaniem się w kłopoty. Trzeba jeszcze trochę myśleć, a nie podejmować ważne życiowe decyzje (np. o ślubie) podążając tylko za hormonami i chemicznymi reakcjami w organizmie zwanymi zakochaniem. Większość związków zaczyna się od zauroczenia, a jednak kończą się z powodu niedopasowania w obszarach innych i ważniejszych niż chemiczne.

Gość gość
Idę się bawić. Miłego gnicia i szukania tu kobiet w sylwestrową noc.

Gość gość
ta jasne, bawić się? o tej porze już Ci co mieli się bawić to dawno się bawią :)

Gość gość
gość dziś Kobiety już dawno temu wrzuciły wszystkich facetów do jednego worka i to forum jest tego idealnym dowodem. Takie odbijanie piłeczki i zarzucanie nam własnych błędów jest dość kompromitujące i żenujące. Aluzja, która ma sugerować, że mam problemy ze zdrowiem psychicznym świadczy o Tobie dość negatywnie i wszystkie Twoje argumenty spaliły na panewce. Posłużyłaś się zagrywką dość niskich lotów i udowodniłaś tym samym, że nie jesteś lepsza od innych. Co do dobierania sobie życiowych partnerów. Jak twierdzisz kobiety nie kierują się tylko emocjami, a w Twoim tonie słychać wyższość... skoro tak, to dlaczego jednym z najbardziej obleganych tematów jest wątek rozwodów? Taka mądrość, taka kalkulacja i prognozy, plany, weryfikacja jak do oddziału komandosów... na co to wszystko? :P Kobiety często w tych swoich kalkulacjach potrafią przekombinować i te wszystkie teorie, którymi karmicie siebie i nas przy okazji okazują się nic nie warte w porównaniu z rzeczywistością. Ponadto wydaje mi się, że mylisz miłość, tą prawdziwą z zauroczeniem. To jednak przypadłość większości ludzi, którzy nie wiedzą czym jest prawdziwa miłość i najprawdopodobniej nie są do niej nawet zdolni.

Gość gość
gość 21.46 Takie jesteście mądre, zamiast szukać szczęścia same pchacie się w kłopoty. <> szczęścia się nie szuka, szczęście się ma lub nie ma

Gość gość
Szczęściu można pomagać i coś o tym wiem. :)

Gość gość
Jak się siedzi w domu to szczęście samo nie zapuka do drzwi.

Gość gość
Nie napisałam, że masz chorobę psychiczną, ale może coś w tym jest, skoro aż tak Cię oburzyło, że ktoś zwraca uwagę na bardzo niezdrowy objaw, jakim jest generalizacja. Widzę, że wiesz o mnie więcej niż ja sama, nawet rozwodu się już dorobiłam. Masz bzika na punkcie rozwodów. Może jesteś po albo w trakcie i to dlatego. Napisałeś też o kalkulacjach, prognozach, planach i weryfikacji jak do oddziału komandosów - to o Tobie? W miłości nie potrzeba żadnych kalkulacji, ale warto wiedzieć, z kim ma się do czynienia. Związek np. chrześcijanki i muzułmanina jest skazany na porażkę i takich opozycyjnych par znajdziesz całe mnóstwo, w każdym obszarze. Może być dobrze przez krótki okres czasu, a potem będzie równia pochyła, gdyż pewnych różnic nigdy nie przeskoczysz. Nie mylę miłości z zauroczeniem, ale może sam masz z tym problem i dlatego do tego tak pijesz. Miłość prawdziwa to miłość Boga do ludzi i ludzi do Boga, a reszta może być tylko tego emanacją, odłamkiem i skutkiem. Miłość prawdziwa tylko do jakiejś jednej jedynej osoby na świecie nie istnieje, a gdyby taka istniała, musiałaby być chora i toksyczna. Ja taką odrzucam, a Ty możesz sobie wierzyć w co chcesz. Życzę Ci szczęścia w miłości, ale nie mierz każdego swoją miarą. Cały ten temat to takie przymiarki i projekcje. Siedzisz tu i szukasz kobiet, a piszesz o kobietach, że to my szukamy mężczyzn na forum dla kobiet. Jest tego więcej, ale mam już buty na nogach i wychodzę. Taka mądrość, taka kalkulacja i prognozy, plany, weryfikacja jak do oddziału komandosów... na co to wszystko?

Gość gość
Jeśli na siłę chcesz robić ze mnie głupca to koniec rozmowy i zapamiętaj sobie panienko, że takimi metodami daleko tego wózka nie zapchasz. Typowa internetowa paplanina i tego właśnie nie cierpię. Pełno tu takich przemądrzałych panienek. Nic dziwnego, że zamiast żyć tkwicie tu, na forum. Tylko tu czujecie się kowalami własnego losu i wasze farmazony nabierają kształtu. Tekst o rozwodzie nie był mój.

Gość gość
I nawet Twój "wspaniały" Bóg Tobie nie pomoże. Teraz już rozumiem, Katoliczki są lekko ten tego inne. Buty na nogach? :P A idź w pieruny. :P

Kobieta na takim forum jak to aczej może sobie tylko jaja robic :D Faceta szuka? Jakiego? Tu nie ma przeciez normalnych hahahaha :D Musiałaby być bardzo zdesperowana :D

Gość gość
normalnych kobiet też tu nie ma :) każdy kto tu szuka musi być niespełna rozumu

Ja jestem normalna ale bywam raz do roku albo od wielkiego dzwonu :D A tak naprawdę to nie jestem normalna i dobrze mi z tym :D

Gość gość
zaprzeczasz sama sobie istny cyrk z wami i w kółko robicie to samo niektórzy twierdzą, że to swego rodzaju test dla mnie to choroba :P

Gość gość
gość dziś normalnych kobiet też tu nie ma usmiech.gif każdy kto tu szuka musi być niespełna rozumu X Podzielam zdanie.

Gość gość
wali głupa :P

Gość gość
Ale zakompleksieni faceci się wypowiadali w tym temacie. Chcieliby do woli sobie krytykować kobiety, ale krytyki w swoją stronę nie zniosą żadnej, chociaż swoim zachowaniem aż się o nią proszą i na nią wystawiają. Nie ma podwójnych standardów, taka hipokryzja jest dla mięczaków. Czego jednak można oczekiwać od facetów, którzy sami koczują na kobiecym forum, a wmawiają kobietom, że tu przychodzą dla nich, a nie dla innych kobiet. Niczego.

Gość gość
ja tu zaglądam bo ciągle nie mogę uwierzyć co niektóre mają w głowach ,jakie mają charakterki sposób myślenia jak lubią gnoić itd faceci też się zdarzają chamscy ale jednak baby tu ich przebijają

Gość gość
poza tym facet napiszę prześmiewczo jak coś go tam uwiera a baba kąsa i kąsa i widać jak to lubi ,wredne małpy

Gość gość
prawda