Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata Kobieta

Polecane posty

Gość gość

Witam w tym roku kończe 32 lata powiedzcie gdzie mam poznać faceta do życia poważnego związku ....... w pracy wszyscy zajęci a internet mnie nie interesuje co robić

Gość 1000 pomysłów
zrób koszulke z napisem "szukam faceta" a po drugiej stronie nr telefonu i chodź po mieście, bardzo skuteczne

Gość gość
tak ci się bardzo chce "poważnego związku"? ja mam 42 lata ( w tym roku) i jakoś nie płaczę że "poważnego związku" nie mam. "poważne związki" to wcale nie takie rozkosze. ja się cieszę jak mogę być w domu a wielu moich znajomych szuka tylko okazji żeby zwiać z chaty tak im się "poważne związki" dają we znaki.

Gość gość
Czytasz mi w myślach jeszcze transparent napisze

Gość gość
Nie szukam na siłe poważnego związku po prostu ile można być samemu zaraz 40 mnie zastanie

Gość kot czekający
40 i wtedy tylko zakup kota zostaje

Gość gość
Bądź sama dla siebie a facet się znajdzie. Net jest jednak przydatny.

Gość gość
Wyjechac do normalnego kraju w ktorym nikt sie nie zakopuje w malzenstwa i dzieci w wieku lat 22 i w zwiazku z rym okolo 30tki wiekszosc osob jest wolna. Serio.

Gość gość
ja mam dwa psy. sporo miałem dzisiaj z bestiami zajęcia.

Gość gość
Dziękuję za dobre rady zaczynam od jutra rozglądać się za kotem bo widać innej rady nie ma

Gość gość
A co widzisz złego w internecie?. Mnóstwo ludzi się tak poznalo

Gość gość
KObieciarze do ntej potęgi szukający rozrywki, przygody, kobiety z kasą i domem, itp. itd, jeden nawet codziennie miał inną

Gość gość
Jestem mezatka z 10-letnim stazem. Wyszlam za maz wzglednie mlodo, mialam 25 lat. Z perspektywy czasu moge powiedziec tyle, ze nie ma sie co spieszyc. Gdybym mogla cofnac czas, poczekalabym przynajmniej do 30-tki. Teraz zastanawiam sie nad rozwodem.

Gość gość
Mi moje koleżanki mężatki mówią to samo j.w. że ciesz się wolnością że jak wejdziesz w pieluchy to świat się kończy że samemu to super itp. itd. ale czy to jest pocieszenie

Gość gość
Ps. Mam dziecko i 2 koty. Wystarczyloby mi to do szczescia w zupelnosci :)

Gość gość
Dzięki za pocieszenie

Gość gość
W pieluchach nie siedzi sie cale zycie. Dzieci dorastaja :) moje dziecko jest w wieku szkolnym. Mam z moja pociecha swietne relacje. Z mezem jest coraz gorzej. Chyba doszedl do wniosku, ze nie musi sie juz o nic starac I do tego okropnie schamial. Co do mnie ma spore wymagania, ale od siebie nic. Nawet koty sie od niego trzymaja z daleka ;)

Gość gość
Myśle, że mają takie zdanie o dzieciach bo myślały że będzie tylko kolorowo a nie jest o facetach mówią to samo że rutyna i że się mało starają itp. także chyba wszędzie to samo

Gość gość
Ja uwazam, ze to nie jest normalne tak zyc z jednym i tym samym facetem do konca zycia. No sorry nic mnie nie przekona.

Gość gość
He he nawet nie wiem czy znajde takiego na teraz a co marzyć na całe życie

Gość gość
Chyba tak niestety jest. Ja sie doksztalcam, jestem ambitna, dbam o dzieci, o siebie. Na meza chyba poloze lage, bo do tanga naprawde trzeba dwojga. Jesli sama sobie ze wszystkim radze I jego w sumie do szczescia nie potrzebuje, to po co sie meczyc, prawda?;) juz wole zostac samaz dzieckiem I kotami :)

Gość gość
Ja tak samo myślałam do tej pory jak Ty i jedyne co moge zrobić żeby poprawić sytuacje to kupić koty bo z dzieckiem to nie taka prosta sprawa jest

Gość gość
Ok, kup w takim razie koty :) Mowie Ci, lepsze to, niz zludne motylki przez kilka pierwszych lat , kiedy to samiec sie stara a jak juz jestes po slubie, to facet obrasta mchem I dochodzi do wniosku, ze on nic nie musi, za to Ty masz byc zawsze tip top. Szkoda czasu i nerwow.

Gość gość
jestem do wziecia jak ci spieszno, masz coś na koncie? bo ja niemam ic ;-)

Gość gość
Moj maz tez sie zmienil po slubie. To jest w ogole moj drugi maz. Z pierwszym rozwiodlam sie bardzo szybko, bo okazal sie prawdziwym lobuzem i damskim bokserem. Teraz sobie mylse, ze jak bym sie rozwiodla drugi raz, to juz nigdy nie wyjde za maz. Nie warto!

Gość gość
Dodam jeszcze, ze bardziej kocham moja sunie niz mojego meza. :P

Gość realia nie fantazja
gość dziś Bądź sama dla siebie a facet się znajdzie. Net jest jednak przydatny. Zgłoś Znaleźć to można kupe psa na chodniku, facet sam się na pewno nie znajdzie, te czasy bezpowrotnie mineły kochana, teraz jest walka samic o prawie każdego przyzwoitego faceta, to są realia.

Gość gość
a mój bez slubu wiele lat i jest boski

Gość gość
chrzanisz,ja nigdy o zadnego nie walczyłam,bez skinięcia palcem kosze idiotki,chociaz mam taki jeden magiczny palec

Gość gość
33 lata kobieta ten sam problem:( obiecalam sobie ze w tym roku musi sie cos zmienic