Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

32 lata Kobieta

Polecane posty

Gość co chcecie od facetów
Ale co wy chcecie od facetów? Aby góry wam przesuwał? Facet sobie jest a wy suki doopami machacie i kręcicie, mejkapy na morde i ciuchy i biżuteria aby jelenia zwabić, potem go dorywacie i chcecie dzieci, domów, samochodôw, kasy i wygody, wakacji hooj wie gdzie, i facet ma na to wszystko jèbać, a nie każdy jest CEO ani nie chce być tylko chce żyć w spokoju, a wy koorfy ciągle jakieś zachcianki, ciągle nowe wymagania, ale to facet ma na to wszystko harować oczywiście, co za egoistycze koorfy z was

Gość gość
gość dziś a mój bez slubu wiele lat i jest boski Zgłoś ślub rozjèbie prawie każdy związek

Gość gość
mi slub nie rozwali ale ja nie mam sraczki i interesowności jak przeciętne baby ,stad tez nie spieszy mi sie

Gość gość
04:16 kochany! W chwili obecnej to ja mam wiecej pieniedzy od meza, bo zainwestowalam w nieruchomosci. Jezdzic po swiecie za bardzo mi sie nie chce jak widze, co sie teraz dzieje w telewizji. W 2016 roku kupilam tylko jedna pare butow, bluze i jedna koszule. W domu to ja wszystko robie. Pranie, sprzatanie, i prawie codziennie gotuje. A mojemu mezowi nie chce sie nawet polezec w lozku ze mna i troche mnie pomiziac. Woli ogladac swoje seriale w tv. Jak sie ktoregos dnia zdenerwuj***ardzo, to p*****lne to wszystko i sobie pojde w sina dal!

Gość gość
a jakie seriale? sa dla facetów?

Gość gramofon i taniec
gość dziś twój facet to jakaś peezda, skąd go wzięłaś?

Gość gość
gość dziś a jakie seriale? sa dla facetów? Zgłoś Serial ma tytuł "Jak zostać peezdą"

Gość gość
05:43 haha (lol) poznalam go przez internet. Przed slubem naprawde sie staral. Dlatego uwazam, ze lepiej sobie zyc z facetem bez slubu. W kazdej chwili mozna spakowac walizki i adios!

Gość gość
" Jestem mezatka z 10-letnim stazem. Wyszlam za maz wzglednie mlodo, mialam 25 lat. Z perspektywy czasu moge powiedziec tyle, ze nie ma sie co spieszyc. Gdybym mogla cofnac czas, poczekalabym przynajmniej do 30-tki. Teraz zastanawiam sie nad rozwodem." x no własnie. dokładnie tak samo z moimi kolegami. oczywiście nie ze wszystkimi i jest paru zadowolonych z rodziny ale jest też wielu takich którzy mówią mi - nie żeń się, po co ci to? wygląda na to że trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płotu po porstu. trzeba się cieszyć z tego co się ma a nie szukać nie wiadomo jakichś rozkoszy bo się można mocno rozczarować.

Gość gość
Czyli najlepiej bez ślubu, bez faceta z kotami